Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

D.Y.T.: Γραμμές σχεδίασης που αναδεικνύουν τη γυναίκα Τύπο 2





     Η ανάρτηση αυτή ανήκει στη σειρά αναρτήσεων σχετικά με το πρόγραμμα Dressing Your Truth της Carol Tuttle, το οποίο υπόσχεται να σας μάθει να ντύνεστε με τρόπο που να ταιριάζει στην προσωπικότητα σας, ανάμεσα από τους 4 τύπους του προγράμματος. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το πρόγραμμα. Για να βρείτε τι τύπος είστε, διαβάστε τις παρακάτω αναρτήσεις:


     Αν θέλετε περισσότερη υποστήριξη σε σχέση με το πρόγραμμα, μπορείτε να αγοράσετε από τη σελίδα της Carol το style kit που είναι μίνι οδηγός αγορών ή  το lifestyle membership που έχει πολλά σχετικά βίντεο αλλά και κλειστή ομάδα υποστήριξης για τον κάθε τύπο!



Manoulaboo σου αφιερώνω αυτή την ανάρτηση για την υπομονή που έκανες μέχρι να ξαναγράψω για το DYT!!!

***

     Κάθε ρούχο αποτελείται από 5 χαρακτηριστικά, τα οποία καθορίζουν το ύφος του: γραμμή σχεδίασης (design line), υφή (texture), είδος υφάσματος (fabrication), μοτίβο υφάσματος (pattern) και χρώμα (color) (διαβάστε περισσότερα εδώ). Κάθε ένας από τους 4 τύπους γυναίκας αναδεικνύεται από διαφορετικά χαρακτηριστικά. 

     Σε αυτή την ανάρτηση θα μάθουμε τα είδη της γραμμής σχεδίασης που ταιριάζουν καλύτερα στη γυναίκα Τύπο 2. Για να δείτε το σχετικό βίντεο της Carol στα αγγλικά πατήστε εδώ. Οι περισσότερες φωτογραφίες προέρχονται από το ίδιο το e-shop της Carol.

Δείτε εδώ τον επίσημο πίνακα της με περιεχόμενο για τη γυναίκα Τύπο 2.






Σαν γυναίκα Τύπος 2, έχετε πολλά φυσικά χαρίσματα. Συμβατά με την ντελικάτη και γεμάτη ροή κίνηση σας, μπορείτε να χαλαρώνετε όσους σας περιβάλλουν. Όταν δεν ντύνεστε σύμφωνα με την προσωπικότητα σας, στέλνετε λάθος μήνυμα, το οποίο έρχεται σε αντίθεση με αυτό που πράγματι είστε. Στέλνετε το σωστό μήνυμα; Η απαλή, ήπια φύση σας αναγνωρίζεται ως δώρο, όπως πράγματι είναι;

Ίσως φοράτε ρούχα τα οποία θα φωτίσουν, θα ζωντανέψουν την πιο ήπιων τόνων φύση σας. Δε χρειάζεται να το κάνετε αυτό πια! Αφήστε την εξωτερική εμφάνιση να εναρμονιστεί με την εσωτερική σας ομορφιά!




Σαν Τύπος 2, το χάρισμα σας είναι οι λεπτομέρειες. Μέσα στα μαθήματα DYT θα μάθετε πολλές λεπτομέρειες. Μην αφήσετε αυτό να σας καταβάλλει. Απλώς περάστε μέσα από την όλη διαδικασία και να είστε σίγουρες ότι έχετε ό,τι χρειάζεται για να ξεκινήσετε το πρόγραμμα.

Τα σχήματα που συναντάμε στις γραμμές σχεδίασης των ρούχων που ταιριάζουν στη γυναίκα Τύπο 2 είναι οι επιμηκυμένες καμπύλες S, σταγόνες, ορθογώνια με στρογγυλεμένες γωνίες και επιμηκυμένα οβάλ, σε οποιοδήποτε σημείο του ενδύματος, των αξεσουάρ, των παπουτσιών και των τσαντών. Μερικά παραδείγματα:



- Επιμηκυμένο λαιμός



- Καμπύλες που δημιουργούνται στα μανίκια και στο τελείωμα




-Μπροστά ψηλότερο και πίσω χαμηλότερο τελείωμα, κάτι που δημιουργεί μια ρέουσα κίνηση προς τα κάτω.





-Σούρες δημιουργούν μια απαλή, ρέουσα κίνηση.




- Μανίκια θυμίζουν περισσότερο οβάλ παρά ευθεία γραμμή.




- Καμπύλες στα μανίκια ή στη μέση




- Οβάλ ή σε σχήμα σταγόνας κλείσιμο με κουμπί




- Γενικότερη ρέουσα κίνηση




- Ντραπέ λαιμόκοψη



- Επιμηκυμένα κολιέ




- Γραμμές που ενώνονται και περιπλέκονται, δημιουργώντας καμπύλες




- Κλασική γραμμή σκουλαρικιών για τη γυναίκα Τύπο 2 είναι το σχέδιο σταγόνα




- Τσάντες σε σχήμα οβάλ, με σούρες και υπότονες αποχρώσεις.






- Παπούτσια με οβάλ γραμμή στα δάχτυλα




- Πλατφόρμες, οι οποίες προσφέρουν στο υπόδημα μία αίσθηση ενότητας και συνέχειας, χαρακτηριστικό της γυναίκας Τύπου 2




Να σας πω ότι εγώ που είμαι Τύπος 3 με δευτερεύοντα Τύπο 1, ανέκαθεν δυσκολευόμουν να φορέσω τις γραμμές σχεδίασης του Τύπου 2, ακόμη και πριν αρχίσω να ντύνομαι με το Dressing Your Truth! Είναι κάτι σαν κόντρα ρόλος!


Μήπως εσείς είστε γυναίκα Τύπος 2;
Αν ναι, ντύνεστε σύμφωνα με την προσωπικότητα σας;

2 σχόλια:

  1. Ω ευχαριστω παρα πολυ!!Η μεγαλη μου κορη ειναι τυπος 2,οποτε τη μελετησαμε την αναρτηση.Επισης αν και 7.5 ετων λατρευει τη φιλοσοφια του dyt και εχει ηδη βρει τον τυπο φιλων και δασκαλων :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ωραία! Δεν ήξερα ότι έχεις και μεγάλη κόρη!! Να σου ζήσει! Θα ήθελα κι εγώ να το δω το πρόγραμμα με την κόρη μου, θα έχει πιστεύω πολύ ενδιαφέρον!

      Διαγραφή

Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε επίσης:

Blog Widget by LinkWithin
Blogging tips