Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Podcast #4: Βοηθώντας τη σχέση μας να ανθίσει μέσα στο γάμο





     Το τέταρτο αυτό podcast δεν το είχα προγραμματίσει! Ήρθε μετά από την πρόταση δύο αναγνωστριών και σκέφτηκα ότι ίσως να ενδιαφέρει και πολλές περισσότερες γυναίκες! Έτσι, μοιράζομαι μαζί σας 10 σημαντικά σημεία που πιστεύω ότι χρειάζεται να φροντίσουμε, ώστε να βοηθήσουμε τη σχέση μας να ανθίσει μέσα στο γάμο!

Ακούστε το εδώ:





Αν διαβάζετε αυτή την ανάρτηση μέσω e-mail, ίσως δε σας εμφανίζεται το podcast. Αν συμβαίνει αυτό, πατήστε στον τίτλο της ανάρτησης και θα βγείτε στην κανονική σελίδα, απ' όπου θα μπορείτε να ακούσετε.


Όπως σας αναφέρω και στο πρώτο επεισόδιο, κάθε podcast θα ανεβαίνει σε ξεχωριστή ανάρτηση, στην οποία και θα σας γράφω τυχόν links ή κείμενα στα οποία κάνω αναφορά.

Όλα τα podcasts θα τα βρίσκετε μαζεμένα στην ετικέτα "podcast" και στο αντίστοιχο εικονίδιο στα δεξιά του blog!

Μπορείτε να βρείτε το "Κορίτσι Μάλαμα Podcast" εκτός από το Anchor και στις πλατφόρμες BreakerPocket CastsGoogle PodcastsRadio Public και Spotify.

Όλες αυτές είναι εφαρμογές, τις οποίες μπορείτε να κατεβάσετε στο κινητό ή το tablet σας. Aφού εγγραφείτε στο podcast μου (όπως και σε άλλα podcasts που μπορεί να βρείτε ενδιαφέροντα), ενδεχομένως να σας έρχεται ειδοποίηση για κάθε νέο επεισόδιο που ανεβαίνει (σίγουρα θα το βρίσκετε στη "βιβλιοθήκη" σας) και θα μπορείτε να το ακούσετε και απευθείας από την εφαρμογή. Αν σας βολεύει κάτι τέτοιο, σας προτείνω την εφαρμογή Anchor και Spotify, από την οποία μπορείτε να ακούσετε και ωραία τραγουδάκια και μουσικούλα!



Links και σχετικά κείμενα που αναφέρονται στο podcast:



Καλή ακρόαση!
Περιμένω τα σχόλια σας!

7 σχόλια:

  1. Τι ωραία και απλά που τα λες Τριανταφυλλένια μου! Μπράβο σου για αυτό το podcast! Όλοι χρειαζόμαστε λίγη υπενθύμιση και μικρά βηματάκια για να διατηρήσουμε τη σχέση μας. Σήμερα μου έδωσες θετική ενέργεια και κουράγιο. Σ'ευχαριστώ πολύ! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστίνα μου εγώ σε ευχαριστώ για τη θετική ανατροφοδότηση! Χαίρομαι που το βρήκες βοηθητικό! Φιλάκια πολλά!!

      Διαγραφή
  2. Τι υπέροχο επεισόδιο, Ευτέρπη μου! Απλές ιδέες που συχνά τις παραβλέπουμε. Δεν έχω ξανακούσει κάτι παρόμοιο στο ελληνικό blogging/podcasting και ΜΠΡΑΒΟ γι' αυτό. Μόλις πρόσθεσες κάτι πανέμορφο σε αυτόν τον χώρο!

    Μαρία-Η Κόκκινη Καμέλια
    www.kokkinikamelia.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου, γνωρίζω την αγάπη σου για τα podcasts γενικότερα και την ειλικρίνεια σου για κάθε τι που λες και γι΄αυτό το σχόλιο σου με τιμά ιδιαίτερα! Σε ευχαριστώ πολύ και χαίρομαι που σου άρεσε!!

      Διαγραφή
  3. Πόσο χρήσιμο!Ευχαριστούμε Τριανταφυλένια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χριστός Ανέστη Τριανραφυλλενια!!!!
    Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σου μ αρέσει πολύ κ γενικά μου αρέσει η ομολογία πίστεως που κάνει δείχνοντας κ τα αποσπάσματα από τη Κ.Δ. στα ινστα στόρι. Ήθελα να ακούσω τα podcast σου από καιρό κ σήμερα ήταν η μέρα τα άκουσα όλα εκτός από το 5ο γιατί η μικρή μου δε πάει σχολείο κ ακόμα το πρωινό ξύπνημα δε μας αφορά. Ήθελα να σου πω πως έπαιζα candy crush ένα παιχνίδι είναι κ θα το σταματούσε κάποια στιγμή στο μέλλον αλλά μετα απο αυτά που είπες είπε πως σήμερα θα το διαγράψω κ το έκανα μακάρι να βρω κ γω αυτοπειθαρχία όπως όλοι μας εύχομαι. Ο Θεός να σε φωτίζει κ να δημιουργήσεις κ αλλά podcast κ ενδιαφέροντα άρθρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε επίσης:

Blog Widget by LinkWithin
Blogging tips