Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Podcast #7: Από που να ξεκινήσετε όταν έχετε απελπιστεί με το σπίτι

 


Wooohoooooo!!!! Το 7ο podcast είναι εδώ!!!!!

Σε αυτό το επεισόδιο μοιράζομαι μαζί σας 5 tips που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε την παράλυση, που πολλές φορές μας προκαλεί το χάος που δημιουργείται στο σπίτι και στις ζωές μας γενικότερα. Η παράλυση που προέρχεται από τη σκέψη: "δεν μπορώ, δεν έχω τον έλεγχο, ό,τι και αν κάνω δεν έχει νόημα, γιατί δεν είναι αρκετό και δεν θα κάνει τη διαφορά". ΟΧΙ! Ελάτε να σας πω τα μικρά μου κολπάκια για να ανοίξετε και πάλι τα φτερά σας και να πάρετε πίσω την καλή σας ψυχολογία και το σπίτι σας!


Ακούστε το εδώ:



Αν διαβάζετε αυτή την ανάρτηση μέσω e-mail, ίσως δε σας εμφανίζεται το podcast. Αν συμβαίνει αυτό, πατήστε στον τίτλο της ανάρτησης και θα βγείτε στην κανονική σελίδα, απ' όπου θα μπορείτε να ακούσετε.


Όπως σας αναφέρω και στο πρώτο επεισόδιο, κάθε podcast θα ανεβαίνει σε ξεχωριστή ανάρτηση, στην οποία και θα σας γράφω τυχόν links ή κείμενα στα οποία κάνω αναφορά.


Όλα τα podcasts θα τα βρίσκετε μαζεμένα στην ετικέτα "podcast" και στο αντίστοιχο εικονίδιο στα δεξιά του blog!


Μπορείτε να βρείτε το "Κορίτσι Μάλαμα Podcast" εκτός από το Anchor και στις πλατφόρμες BreakerPocket CastsGoogle PodcastsRadio Public και Spotify.


Όλες αυτές είναι εφαρμογές, τις οποίες μπορείτε να κατεβάσετε στο κινητό ή το tablet σας. Aφού εγγραφείτε στο podcast μου (όπως και σε άλλα podcasts που μπορεί να βρείτε ενδιαφέροντα), ενδεχομένως να σας έρχεται ειδοποίηση για κάθε νέο επεισόδιο που ανεβαίνει (σίγουρα θα το βρίσκετε στη "βιβλιοθήκη" σας) και θα μπορείτε να το ακούσετε και απευθείας από την εφαρμογή. Αν σας βολεύει κάτι τέτοιο, σας προτείνω την εφαρμογή Anchor και Spotify, από την οποία μπορείτε να ακούσετε και ωραία τραγουδάκια και μουσικούλα!

Μην ξεχάσετε να μου πείτε τη γνώμη σας για το επεισόδιο, καθώς και να το μοιραστείτε στα social media, ώστε να το μάθουν περισσότερα άτομα που μπορεί να τους ενδιαφέρει!


Σχετικά links:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε επίσης:

Blog Widget by LinkWithin
Blogging tips