Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Το νεραϊδοπάρτι της ζουζούνας ανιψιάς!





Το πιστεύετε ότι η ζουζούνα ανιψιά έγινε κιόλας 6; Έχω μείνει λιγάκι πίσω, στην αλληλουχία 4, 5, 6 (σαμψωνάκος, ζουζούνα ανιψιά και πεταλουδίτσα αντίστοιχα). Το κορίτσι θα είναι πρωτάκι σε λίγους μήνες! Και του χρόνου θα είναι πρωτάκι και ο σαμψωνάκος!

Αυτή τη φορά, κουνιάδα και ανιψιά ξεπέρασαν εαυτούς σε δημιουργικότητα και ζήλο! Σούπερ οικονομικά, μα και σούπερ φανταστικά! Ήταν γενικώς, όπως της είπα, ένα έπικ πάρτι!!! Ελάτε να σας τα δείξω όλα όσα ετοίμασαν!

Το θέμα του party ήταν οι νεράιδες, κάτι που ανέκαθεν άρεσε στην all creative κουνιάδα, οπότε πιστεύω ότι με διπλή χαρά δούλεψε πάνω σε όλα!


Η διακόσμηση
Η διακόσμηση ήταν λιτή, με αποκριάτικες πινελιές, τις οποίες δεν τις έβγαλα φωτογραφία. Ουπς! Πάντως ήταν χάρτινες και πλαστικές γιρλάντες, λογιών λογιών!






Η πινιάτα
Για πρώτη φορά στα χρονικά, σε πάρτι του σογιού μας είχαμε πινιάτα! Τα κορίτσια σχεδίασαν, έκοψαν, κόλλησαν και γέμισαν τον κροκόδειλο με οικονομικά καλούδια και έφαγε της χρονιάς του ο κροκοδειλάκος μας στην αυλή! Πολύ αγχολυτικό το χτύπημα της πινιάτας χαχα!














Θα μου πείτε, τι σχέση έχει ο κροκόδειλος με τις νεράιδες! Οι νεράιδες του consept είναι η παρέα της Τίνκερμπελ, φίλης του Πήτερ Παν, ο οποίος είχε νταραβέρια με πειρατές και κροκόδειλους!


Τα δωράκια
Τα κορίτσια ετοίμασαν δωράκια, τόσο για το party στο σπίτι, όσο και για το σχολείο!

Για το σπίτι, ετοίμασαν πειρατικά κυάλια από ρολό χαρτιού κουζίνας βαμμένο μαύρο, στη μια άκρη των οποίων κόλλησαν μια εικόνα του Πήτερ Πάν και της παρέας του! Κοιτάς από το κυάλι και τους βλέπεις όλους να πετούν! Τέλειο!!!






Επίσης, ετοίμασαν καλύμματα για το μάτι, πολύ απλά με τσόχα, λάστιχο και άσπρη μπογιά!




Φυσικά, δεν έλειπαν οι γάντζοι, φτιαγμένοι από πλαστικά ποτήρια μιας χρήσης, βαμμένα μαύρα, στα οποία τοποθέτησαν εσωτερικά λάστιχο, για να τους κρατούν τα παιδιά και γάντζο από αλουμινόχαρτο!






Μαζί, έδωσαν και από ένα χαρτάκι, για να βρει ο καθένας πώς θα λεγόταν αν ήταν πειρατής ή νεράιδα, ανάλογα με το ποια μέρα και μήνα που γεννήθηκε και το αρχικό του ονόματος του!




Για το σχολείο, η ανιψιά επιμελήθηκε τα πάντα. Έκοψε μόνη της σπαθιά και ραβδάκια από αφρώδη γκλίτερ φύλλα και τα έβαλε σε σακουλάκια μαζί με λιχουδιές. Έγραψε, μάλιστα και τα ονόματα των συμμαθητών της!














Το photo booth
Κι εδώ κέντησαν τα κορίτσια! Ένα τεράστιο χαρτόνι πάνω στο οποίο η κουνιάδα σχεδίασε και η ανιψιά ζωγράφισε, Πήτερ Παν και Τίνκερμπελ αγκαλιά!!






Επίσης, έφτιαξαν photo props με μαλλάκι Τίνκερμπελ και καπέλο πειρατικό! Γελάσαμε καλά με όλες τις φωτογραφίες και σε αυτό το πάρτι!!!




Ο ξωτικουλης!
Ναι, καλά διαβάσατε! Ο χριστουγεννιάτικος ξωτικούλης της (ναι, έχει κι αυτή ξωτικούλη, διαβάστε για τον δικό μας εδώ), στον οποίο η ζουζούνα έχει αδυναμία, ήρθε να την επισκεφθεί στα γενέθλια της! Η ανιψιά, η οποία ευχόταν να καταφέρει και να έρθει, του είχε ετοιμάσει ολόκληρο ξωτικόσπιτο για να μείνει!!!

Με ένα στρογγυλό ταψί, βαμμένο, ένα χαρτόνι τυλιγμένο σαν κορμός, το εικαστικό μέρος του οποίου επιμελήθηκε η κουνιάδα (φαίνεται άλλωστε ο ιμπρεσιονισμός της και η αγάπη για τη λεπτομέρεια), μαζί με ένα κόκκινο χωνί, έγιναν το δεντρόσπιτο!












Σειρά είχαν τα διακοσμητικά τα οποία θα έκαναν τη διαμονή του ξωτικούλη λίγο πιο άνετη και χλιδάτη, όπως αυτή η ιδιωτική πισίνα από ζαλάζιες πετρούλες με τσουλήθρα παρακαλώ, η πρασινάδα, το άνετο κρεβάτι, τα βραχάκια και οι φίλοι του που τον περίμεναν! Πόνυ, παπάκια και δε συμμαζεύεται.




Α, ρε ξωτικούλη, για σένα είναι η ζωή!!

Η τούρτα
Μετά από όλα αυτά, ήρθε και η τούρτα, σαν κερασάκι στην τούρτα χαχα! Μεγάλη, πληθωρική, με την ανιψιά να έχει ρίξει πολύ πόνο πάνω της!!!




Ρυάκι από χρωματισμένη σαντιγί, πετρούλες από σμάρτις, γρασίδι από πράσινη τριμμένη κουβερτούρα και όλη η χλωρίδα και πανίδα της νεραϊδοχώρας από ζαχαρόπαστα! Το νεραϊδοπαρεάκι παντού! Δεν είναι τέλεια, αλλά τη διακόσμησε μόνη της και αυτό είναι πολυτιμότερο από μια πιντερεστική φωτογραφία!
















Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού
Αυτό ήταν το δικό μου μερίδιο προσφοράς στο party! Οργάνωσα για πρώτη φορά παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού! Βρήκα τις κρυψώνες, έστησα τα στιχάκια και έκρυψα τα στοιχεία μέσα στο σπίτι!

Για να το παίξετε κι εσείς, ετοίμασα ένα εκτυπώσιμο! Απλά το κόβετε και το χρησιμοποιείτε σύμφωνα με τις οδηγίες! Αν θέλετε να το κατεβάσετε, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter του blog και να έχετε πρόσβαση και σε άλλα εκτυπώσιμα που έχω φτιάξει! Συμπληρώνοντας τη φόρμα συμφωνείτε ότι θα λαμβάνετε επίσης τις ενημερώσεις, ώστε να διαβάζετε πρώτοι νέες αναρτήσεις, καθώς και τα νέα μου.

Να και ο θησαυρός! Ένα σεντουκάκι με σοκολατένια νομίσματα!






Αυτό ήταν το νεραϊδοπάρτι της ζουζουνας ανιψιάς!


Χρόνια πολλά μικρή! Να είσαι γερή κι ευτυχισμένη!



6 σχόλια:

  1. καλααααααααααααααααα ολα απιθανααααααααααααα
    να ναι γερο το κοριτσακι παντα τετοιαααααααααααα!!!!
    φοβερη δουλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά Ε φοβερα;;;;;Μου έδωσες πολλές ιδέες!!!Τα σπαθιά από τι υλικό ακριβώς ειναι;;;Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για αυτή σου την ανάρτηση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ μόνο παρουσίασα τη δουλειά της κουνιάδας! Για τα σπαθιά σου απάντησε η ίδια από κάτω! Παρακαλώ!

      Διαγραφή
  3. Ευχαριστούμε!!! Τα σπαθιά είναι από αφρώδη χαρτί και ανάμεσα τους κολλήσαμε ένα ξυλάκι χειροτεχνίας να είναι πιο σταθερά,καλή συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι κουνιάδα μοιράσου τη γνώση! Και τώρα που ξεκίνησες, θα μου φανεί χρήσιμη μία virtual assistant να μοιραστώ τις δουλειές του blog :Ρ

      Διαγραφή

Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε επίσης:

Blog Widget by LinkWithin
Blogging tips