Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Παίζουμε με την Αναστασία Ντουέτο Καραόκε!




Καραντίνα: ώρα για λίγη διασκέδαση στο σπίτι!

Το νέο παιχνίδι που μας έστειλε η Ιδέα Hellas, η Αναστασία Ντουέτο Καραόκε, είναι το βασικό σημείο ενδιαφέροντος των παιδιών αυτές τις ημέρες! Το καλύτερο timing! Το παίξαμε, το τραγουδήσαμε, το χορέψαμε, γελάσαμε κιόλας με το σαμψωνάκο που βρήκε ευκαιρία να τρολάρει τη μάνα του και σας τα γράφω όλα!!!




Το consept
Τραγουδήστε με την Αναστασία τα αγαπημένα σας τραγούδια, με το ασύρματο μικρόφωνο! Ακούστε παραμύθια, παίξτε κινητικά παιχνίδια, απαντήστε στα κουίζ, χορέψτε! Η Αναστασία με το μικρόφωνο της θα σας κρατήσει ατέλειωτη συντροφιά!


Τι θα βρείτε στο κουτί


  • Ηλεκτρονική κούκλα Αναστασία
  • Ασύρματο ηλεκτρονικό μικρόφωνο
  • Οδηγίες χρήσης


Πώς παίζεται
Η Αναστασία και το μικρόφωνο είναι δύο παιχνίδια που παίζονται και μαζί και το καθένα ανεξάρτητα.

Το μικρόφωνο
Το μικρόφωνο από μόνο του έχει πολλές λειτουργίες για να ανακαλύψετε:



  • 7 τραγουδάκια με αυθεντική εκτέλεση, από τη μουσική συλλογή "Λάχανα και Χάχανα"
  • Τα παραπάνω τραγούδια σε καραόκε για να τα τραγουδήσετε
  • 25 μουσικοκινητικά παιχνίδια
  • 4 παραμύθια με θέμα τη μουσική, ντυμένα με όμορφες μελωδίες
  • 80 παιχνίδια ερωτήσεων σωστού-λάθους
  • 20 παιχνίδια με μουσικά όργανα

Η Αναστασία
Η Αναστασία "φορά" ένα μενταγιόν, το οποίο στο κέντρο έχει ένα διαμάντι-κουμπάκι. Το παιδί μπορεί να πατήσει το διαμαντάκι και να ακούσει 25+ συμβουλές και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το τραγούδι και τη μουσική. Μπορεί, επίσης, πατώντας το αντίστοιχο κουμπί στο μικρόφωνο, να ακούσει από την κούκλα όλα όσα ακούγονται και από το μικρόφωνο.




Με το κουμπί "Καραόκε", το παιδί μπορεί να ακούσει την Αναστασία να τραγουδά με τη δική της φωνή τα τραγούδια και να τραγουδά παράλληλα κι εκείνο με το μικρόφωνο. Ντουετάκι δηλαδή! Πόσο μου αρέσουν αυτά! Ακόμη, με το κουμπί "play/pause", μπορεί να σταματήσει και να συνεχίσει το τραγούδι! Αν, δηλαδή, θέλει να πάει τουαλέτα ή είναι ώρα για φαγητό, δε χάνει το τραγούδι, απλά το σταματά!


ΠΟΛΛΕΣ λειτουργίες! Φωνάζει "Ιδέα Hellas" από χιλιόμετρα!


Νομίζω πως η κοπέλα που ηχογραφήθηκε για την Αναστασία, χάρισε τη γλυκιά φωνή της και στη Ζουζούνα. Βέβαια, τα παιδιά δεν το καταλαβαίνουν γιατί η κοπέλα έχει με επιδεξιότητα αλλάξει τη φωνή της. Αλλά εγώ που έχω μεγάλη τρέλα με τις φωνές και τα voiceover γενικώς, νομίζω το συνδύασα σωστά! (Πότε θα με αξιώσει ο Θεός να κάνω κι εγώ ένα voiceover, εκτός του σπιτιού και του νηπιαγωγείου;; Καιρός γαρ εγγύς, που θα πάει.) 

Ακόμη, η Αναστασία κουνά τα μάτια της μόνη της και ανοιγοκλείνει το στοματάκι της καθώς μιλά και τραγουδά, με τρόπο που συνάδει με το τι λέει κάθε φορά! 

Πρέπει οπωσδήποτε να σχολιάσω το πόσο καλοφτιαγμένη είναι η συγκεκριμένη κούκλα! Τα μαλλιά της είναι ΑΠΙΘΑΝΑ, μα πώς τα έφτιαξαν τόσο ωραία;;; Το φόρεμα της είναι φουλ στην πούλια (reversible όχι απλή, σας παρακαλώ) και έχει και καταπληκτικά μωβ μπλαρινάκια που μπαίνουν και βγαίνουν, τα οποία για κάποιο λόγο ενθουσίασαν τα κορίτσια!


Οι εντυπώσεις μας
Αρχικά, να πω πως η Αναστασία Ντουέτο Καραόκε είναι ιδανικό παιχνίδι για να απασχολήσει τα παιδιά στο σπίτι (όπως φαίνεται, το διάστημα εντός σπιτιού θα είναι σαφώς μεγαλύτερο φέτος), όπως άλλωστε και η Ζουζούνα με το Σκυλάκι, που σας είχα παρουσιάσει σε αυτή την ανάρτηση, μόνο που εδώ έχουμε και καραόκε (δείτε αν αρέσει στο παιδί σας το φιλοζωικό ή το καλλιτεχνικό κομμάτι και αποφασίστε ανάλογα).


Το σκυλάκι της Ζουζούνας κοιμάται αυτή τη στιγμή.


Όλες οι λειτουργίες άρεσαν πολύ στα παιδιά, αλλά τα τραγούδια ήταν το κάτι άλλο! Είναι αγαπημένη η συγκεκριμένη συλλογή τραγουδιών, τι να λέμε!!! Η καλή κυρά βδομάδα, Γεια στα χέρια σου γιαγιά (το αγαπημένο μου), Το παπί και άλλα τόσα! Όσες έχετε ή είχατε πρωτάκια, θα βρείτε αποσπάσματα από τους στίχους σκορπισμένα στο βιβλίο της Γλώσσας! Τραγούδια πραγματικά παιδικά, μα και ποιοτικά (ακούμε παντού "Ξημερώματα", τα παιδιά όμως χρειάζονται και παιδικά ποιοτικά πράγματα για να μεγαλώσουν σωστά)! Τα τραγούδια αυτά είναι και το δικό μου αγαπημένο feature (μα πώς τα λέω αυτά τα αγγλικά, oh my!)




Το μικρόφωνο είναι αναπάντεχα ελαφρύ, καμία σχέση δηλαδή με άλλα μικρόφωνα που έχουμε δοκιμάσει μέχρι τώρα, ως καλλιτεχνικό σόι που είμαστε. Τα κινητικά παιχνίδια είναι πολύ διασκεδαστικά, καθώς ζητείται από τα παιδιά να χορέψουν π.χ. με μια χαρτοπετσέτα στην κοιλιά ή το στήθος!

Στις ερωτήσεις σωστού λάθους, όπου η Αναστασία ρωτά τα παιδιά διάφορα πράγματα, ο σαμψωνάκος βρήκε ευκαιρία να με τρολάρει!

Ρωτά η Αναστασία: "Ο Σάκης Ρουβάς είναι μαέστρος;"

Εγώ εν τω μεταξύ τρελή ρουβίτσα από κούνια! Ο σαμψωνάκος το σκέφτεται λίγο, με βλέπει που τον κοιτάω (οπότε υποθέτει πως είναι κάποιος γνωστός) και λέει: "Ποιός είναι ο Σάκης Ρουβάς;... (παύση) Α, ναι, είναι αυτός που παίζει τον Καραγκιόζη!"

Γιατί με πατάς έτσι μικρέ; Γιατί;;;;


"Εγώ ένα ξέρω. Ο Ρουβάς είναι καραγκιοζοπαίκτης."

Μια θετική λεπτομέρεια, το γεγονός ότι τα κορίτσια ξετρελάθηκαν με το βάλε-βγάλε των παπουτσιών, μάζεψαν όλες τις ηλεκτρονικές μας κούκλες και τις έβαλαν στο κουτί της συσκευασίας της Αναστασίας (τελείως recycling), τους έβγαλαν και τα παπούτσια και τις έβαλαν για ύπνο!




Από που πήραν και ασχολούνται με παπούτσια, πάντως όχι από μένα!


Κι εσύ, τέκνον γκαστονάκο;;;

Να πω, τέλος, πως η Αναστασία περιλαμβάνει μπαταρίες, ενώ το μικρόφωνο όχι. Η καλύτερη μας βέβαια, γιατί ο σαμψωνάκος είναι εξουσιοδοτημένος αλαχτής μπαταριών του σπιτιού!




Αν ψάχνετε κάτι σπέσιαλ για να αγοράσετε σε κάποιο αγαπημένο κοριτσάκι, που τρελαίνεται για τραγούδι και πούλιες, αλλά παράλληλα να έχει και ποιοτικό, εκπαιδευτικό υλικό, χωρίς όμως να πληρώσετε πολλαπλάσια της αξίας του, μην ψάχνετε άλλο: η Αναστασία είναι εγγυημένα η ιδανική αγορά για εσάς!

Κλείνουμε την αποψινή μας καραντίνα, με ένα τραγούδι του σχήματος μας. ΔΙΚΟΟΟΟΟΟ ΣΑΣ!!!!!




Εσείς παίζετε με καραόκε στο σπίτι;

4 σχόλια:

  1. ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΑΝΤΑ!!
    απολαυστε τις στιγμες στο σπιτι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για κορίτσι 3ετών είναι μια καλή επιλογή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε επίσης:

Blog Widget by LinkWithin
Blogging tips