Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Φτιάχνουμε πασχαλινό καλάθι & αυγά από πηλό!




Μια κατασκευούλα που ετοιμάσαμε με τα παιδιά πριν 2 χρόνια για το blog του περιοδικού Familives και που ήρθε φέτος η ώρα να σας τη γνωστοποιήσω κι εδώ!


Το Πάσχα του 2018 ήταν μια σούπερ γεμάτη χρονιά, με πολλές κατασκευές, παρουσιάσεις και διαγωνισμούς να τρέχουν στο blog, με τη δουλειά μου όπου είχα και την πεταλουδίτσα μου μαζί, με την εγκυμοσύνη μου και με τους φόβους μου για τη γέννα! Αλλά όπως βλέπω δεν το έβαζα κάτω! Σούπερ μάχιμη!

Αυτό το διάστημα που κάθεστε σπίτι με τα παιδιά, μπορείτε να φτιάξετε αυτή την εύκολη κατασκευούλα με πηλό για να διακοσμήσετε πασχαλινά το σπίτι σας. Τα παιδιά θα το καταχαρούν και το καλαθάκι θα σας μείνει και για τις επόμενες χρονιές!


Ο πηλός Das είναι μαλακός, εύπλαστος και δεν μυρίζει. Μείναμε πολύ ικανοποιημένοι και είναι η πρώτη μας επιλογή όσον αφορά τους πηλούς.

Καλή διασκέδαση!


2 σχόλια:

  1. ΕΤΣΙ θελουμε δε θελουμε ερχεται ΠΑΣΧΑ
    ΑΝΑΣΤΑΣΗ περιμενουμε ανασταση ψυχης..... ας μην αφησουμε τα μικρα παιδακια να απελπιστουν...ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι Σοφία μου δεν πρέπει να αφήσουμε τις καταστάσεις να μας πάρουν την κατανυξη και τη χαρά της Ανάστασης από την ψυχή! Είναι Πάσχα και μετά τη σταύρωση έρχεται η Ανάσταση! Τα φιλιά μου!!

      Διαγραφή

Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε επίσης:

Blog Widget by LinkWithin
Blogging tips