Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Παίζουμε με τα βαλιτσάκια PJMasks (+ διαγωνισμός)!!




     Όσοι με διαβάζετε καιρό, ξέρετε πόσο αρέσουν στα παιδιά μου οι Πυτζαμοήρωες! Μάλιστα, το party για τα τρίτα γενέθλια του σαμψωνάκου μου είχε ακριβώς αυτό το θέμα! Ο αγαπημένος του πυτζαμοήρωας είναι ο Catboy και της πεταλουδίτσας μου η Owlette! Με μεγάλη μας χαρά, λοιπόν, θα σας παρουσιάσουμε τα βαλιτσάκια PJMasks, τα οποία κυκλοφορούν από την Giochi Preziosi, καθώς και τα αξεσουάρ που αυτά περιέχουν!





     Καταρχήν, να σας πω ότι η σειρά αποτελείται από τρία βαλιτσάκια, κάθε ένα από τα οποία έχει πάνω το πρόσωπο του Catboy, του Gekko και της Owlette. Η αποτύπωση των προσώπων είναι απίστευτη! Λες και βλέπεις τα πρόσωπα τους ζωντανά! Πραγματικά με εντυπωσίασε! Τα βαλιτσάκια έχουν, επίσης, μεγάλο πλαστικό χερούλι στο πάνω μέρος τους και κούμπωμα από πάνω ή στα πλάγια. 




     Το βαλιτσάκι του Catboy περιέχει ένα γαλάζιο βραχιόλι, από αυτά που μοιάζουν με χάρακες και μόλις τα ακουμπήσεις στο χέρι γίνονται στρογγυλά, με αγκράφα με το πρόσωπο του Catboy, μια πλαστική "τριχόμπαλα" κι έναν εκτοξευτή για να την πετάτε στους κακούς! Και τα τρία άρεσαν πολύ στο σαμψωνάκο μου!




     Το βαλιτσάκι του Gekko περιέχει ένα ιδίου τύπου, πράσινο βραχιόλι και έναν Gekko με "βεντούζες" στα άκρα του, ώστε να μπορεί να σκαρφαλώνει στους τοίχους! Αυτό είναι η αλήθεια το ευχαριστήθηκαν πολύ και τα δυο παιδιά! Ο Gekko κολλάει πολύ καλά στον τοίχο και μετά από λίγη ώρα αρχίζει η κάθοδος! Πρώτα αφήνει το ένα χέρι, μετά το άλλο, μετά το ένα πόδι κλπ. 




Η πλάκα είναι ότι και η μέση του είναι σούπερ ελαστική, με αποτέλεσμα να παίρνει διάφορες αστείες πόζες καθώς πέφτει! Το δοκιμάσαμε και σε τζάμι, αλλά στον τοίχο πιάνει πολύ καλύτερα!




     Τo βαλιτσάκι της Owlette περιέχει ένα κόκκινο χάρακα-βραχιόλι και ένα ζευγάρι πλαστικά κυάλια κουκουβάγιας, για να βλέπει τους κακούς από μακριά με τη σούπερ όραση! Δεν είναι πραγματικά κυάλια, αλλά τους αρέσει πολύ να τα παίζουν! Στην αρχή τσακώνονταν ποιος θα τα πάρει αλλά τώρα ηρέμησαν και έμαθαν να μοιράζουν τους ρόλους κάθε φορά, για να μην έχουμε εμπλοκές!




      Το μπροστινό μέρος από τα κυάλια είναι αποσπώμενο και χρησιμεύει και σαν μάσκα, αλλά εμείς έχουμε ήδη τις δικές μας μάσκες-πυτζαμοήρωες! Μπορείτε να τις τυπώσετε κι εσείς δωρεάν από την επίσημη σελίδα τους!


     Ήδη από το party του σαμψωνάκου, εκτός από μάσκες, έχουμε και κάπες και μια σπέσιαλ ουρά για τον Catboy! Δείτε εδώ πώς έφτιαξα τις κάπες και εδώ πώς έφτιαξα την ουρά!








Θέλετε να αποκτήσετε το βαλιτσάκι του αγαπημένου σας ήρωα; Σας έχω διαγωνισμό!!!


Ο διαγωνισμός
     Το "Κορίτσι Μάλαμα" σε συνεργασία με την Giochi Preziosi, κληρώνει σε έναν τυχερό αναγνώστη του blog, το βαλιτσάκι PJMasks της επιλογής του (Κάτμπόϊ, Γκέκο ή Ολέτ), μαζί με τα αξεσουάρ του!

     Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα. Μπορείτε να λάβετε μέρος μέσω Facebook ή και μέσω της φόρμας Google που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης. Η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό με οποιονδήποτε από τους δύο τρόπους, συνιστά αυτόματα και αποδοχή των όρων του διαγωνισμού. 

     Μπορείτε να πάρετε μέρος και με τους δύο τρόπους!


Μέσω Facebook:

1. Like στις σελίδες "Κορίτσι Μάλαμα" και "Giochi Preziosi" στο Facebook.









2.  Σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού ποιό βαλιτσάκι προτιμάτε και tag δυο φίλους σας .



Μέσω φόρμας Google (μόνο για εγγεγραμμένους στο newsletter):
Συμπληρώστε τη φόρμα Google στο τέλος της ανάρτησης.


Προσοχή! Το e-mail που θα δώσετε θα πρέπει να είναι ενεργό, γιατί οι νικητές που θα συμμετέχουν μέσω της φόρμας Google θα ενημερωθούν μέσω e-mail.


     Προαιρετικά, μπορείτε να ακολουθήσετε το "Κορίτσι Μάλαμα" στο Instagram, το Twitter, το Pinterest, τo Bloglovin και το Google+, καθώς και να εγγραφείτε στο newsletter του blog!



Όροι διαγωνισμού
1. Η Giochi Preziosi προσφέρει σε έναν τυχερό αναγνώστη του blog, το βαλιτσάκι PJMasks της επιλογής του (Κάτμπόϊ, Γκέκο ή Ολέτ), μαζί με τα αξεσουάρ του.
2. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 31/10/2018 έως και τις 13/11/2018 και ώρα 23.59 μ.μ.
3. Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός μόνο για συμμετοχές από Ελλάδα.
4. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έγκυρη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό αποτελεί:
  • για όσους αναγνώστες έχουν Facebook και επιθυμούν να λάβουν μέρος μέσω αυτού, τα 3 βήματα που αναφέρθηκαν 
  • για τους εγγεγραμένους στο newsletter αναγνώστες, η συμπλήρωση της φόρμας Google.
Μπορείτε να πάρετε μέρος και με τους δύο τρόπους.
Συμμετοχές μετά τη λήξη του διαγωνισμού θα θεωρούνται επίσης άκυρες.
5. Τα στοιχεία που σας ζητώ να συμπληρώσετε στη φόρμα Google είναι το ονοματεπώνυμο και το e-mail σας. Τα ζητώ αυτά ώστε να μπορεί να πραγματοποιηθεί η κλήρωση και να είναι εφικτή η επικοινωνία με το νικητή. Τα στοιχεία αυτά τα βλέπω και τα επεξεργάζομαι μόνο εγώ, ενώ σε καμία περίπτωση δε γνωστοποιούνται σε τρίτους, με εξαίρεση το όνομα του νικητή στο παρόν ιστολόγιο και στη σελίδα "Κορίτσι Μάλαμα" στο Facebook, καθώς και τα στοιχεία ταχυδρόμησης του δώρου του στην Giochi Preziosi, στοιχεία τα οποία παραχωρούνται με τη συγκατάθεση του νικητή.
Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού και την παραλαβή του δώρου, όλα τα στοιχεία που μου παρέχετε μέσω της φόρμας Google (εκτός του ονόματος του νικητή) διαγράφονται και δεν υπάρχει πλέον πρόσβαση σε αυτά. Ολόκληρη την Πολιτική Απορρήτου του blog μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ.
6. Ο νικητής του διαγωνισμού θα κληρωθεί μέσω της σελίδας Random.org, θα ειδοποιηθεί μέσω e-mail ή μέσω Facebook, αναλόγως με ποιον από τους δύο τρόπους θα συμμετάσχει και θα ανακοινωθεί στο Facebook κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού και στην παρούσα ανάρτηση.
7. Ο νικητής θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μου εντός 2 ημερών από την ημέρα που θα ειδοποιηθεί, διαφορετικά η κλήρωση θα επαναληφθεί.
8. Η παραλαβή του δώρου θα γίνει ταχυδρομικώς. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την Giochi Preziosi.
9. Το blog "Κορίτσι Μάλαμα" δε φέρει καμία ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.
10. Ο διαγωνισμός προβάλλεται στις σελίδες SaveAndWin, KerdiseTo.




Καλή επιτυχία!!!

3 σχόλια:

Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε επίσης:

Blog Widget by LinkWithin
Blogging tips