Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

3 παιχνίδια που παίζουμε στο σπίτι αυτό το διάστημα



     Πριν λίγο καιρό, λάβαμε από την AS Company ένα πακέτο γεμάτο με παιχνίδια! Κάποια τα γνωρίζαμε ήδη και τα έχουμε αγαπήσει από καιρό και κάποια μόλις τα είδα, ήξερα ότι θα τα αγαπήσουμε σίγουρα!


Θεωρώ ότι αυτά τα παιχνίδια είναι κατάλληλα για την περίοδο back to school για δύο λόγους:


1. Αξιοποιούνται καλύτερα μέσα στο σπίτι, αφού είναι μεγάλα σε όγκο και δεν είναι εύκολο να τα πάρει κανείς μαζί σε κάποια εξόρμηση. Άρα είναι ιδανικά για το φθινόπωρο και το χειμώνα!

2. Είναι παιχνίδια που ξεκουράζουν το παιδί, δεν το φορτώνουν με επιπλέον νοητική εργασία, αλλά του επιτρέπουν να ξεδώσει μέσα από τη δημιουργικότητα και τη φαντασία.

Ελάτε να σας τα δείξω αναλυτικά!


Τα Stickerz
      Ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών είναι τα βιβλία "κόλλα-ξεκόλλα". Η AS κυκλοφορεί μια τέτοια σειρά, τα Stickerz, τα οποία έχουν αυτοκόλλητα και "σαλόνια" με διάφορα θέματα, όπως πριγκίπισσες, ζώα, νεράιδες, ρούχα κ.α.








     Από τη σειρά δε λείπουν και αγαπημένοι ήρωες, όπως Mc Qween και Frozen! Ό,τι και να επιλέξετε, τα παιδιά θα περάσουν πολλές ώρες δημιουργώντας συνδυασμούς σκηνικών και ηρώων!




     Η πεταλουδίτσα μου επέλεξε να ασχοληθεί πρώτα με τις πριγκίπισσες, βάλε-βγάλε ρούχα, βρες ένα ταίρι της προκοπής για την πριγκίπισσα και άλλα συναρπαστικά!!!






     Ο σαμψωνάκος, πάλι, εννοείται έπιασε τα ζώα και τους δεινόσαυρους! Ποιός είναι φίλος με ποιόν, ποιος θέλει να φάει ποιόν και ούτω καθεξής!!






     Η αλήθεια είναι ότι ο σαμψωνάκος μου χρειάστηκε αρκετές φορές βοήθεια στο να ξεκολλήσει τα αυτοκόλλητα από την αρχική τους σελίδα, αλλά η πεταλουδίτσα μου δεν αντιμετώπισε τέτοιο πρόβλημα.




"Κοίτα μαμά! Ο τίγρης είναι φιλαράκι με αυτόν τον πελώριο δεινόσαυρο!"





Τα Giga Blocks
     Τα Giga Blocks είναι ένας συνδυασμός σούπερ μεγάλων χρωμοσελίδων, οι οποίες συνοδεύονται από νερομπογιές, μίνι πινέλο, κηρομπογιές και ξυλομπογιές, για να ζωγραφίσει το παιδί με τα χρώματα και υλικά που επιθυμεί!








     Αυτό που αρέσει πολύ στα παιδιά και πάντα πρώτα με αυτό ασχολούνται, είναι η σελίδα με τα αυτοκόλλητα, η πρώτη σελίδα που θα βρείτε με το που ανοίγετε το μπλοκ! Εμένα μου αρέσει που στα Giga Blocks περιέχονται αυτοκόλλητα με πρωτότυπα σχέδια, προσεγμένα και που ξεκολλούν εύκολα (πολύ σημαντικό και καθόλου δεδομένο)!








Τα Stampers
     Για τα Stampers σας έχω μιλήσει εκτενέστερα στο άρθρο "Γιατί αγαπάμε τα Stampers" που είχα γράψει για το blog της AS παλιότερα. Αγαπάμε τα Stampers για πολλούς λόγους και ένας από αυτούς είναι η καλή ποιότητα των ξύλινων σφραγίδων!




     Εκτός από σφραγίδες, το σετ περιλαμβάνει δοχειάκι με σφουγγαράκι και μελάνι, τετραδιάκι και ασορτί ξυλομπογιές!




     Τα Stampers είναι μεν πολύ ωραίο παιχνίδι για μέσα στο σπίτι, αλλά είναι ακόμα καλύτερο για τις οικογενειακές εξόδους στην καφετέρια ή την πιτσαρία, όπου ειδικά το χειμώνα δεν υπάρχει ανοιχτός χώρος για να παίξουν. Τα παιδιά απασχολούνται δημιουργώντας κολάζ, τόσο με τις σφραγίδες όσο και με διάφορα άλλα υλικά που κουβαλάω μαζί μου σε μια τσαντούλα, όπως μαρκαδόρους, αυτοκόλλητα και washi tapes!




Αχ, ένας καφές με την ησυχία μας!




Πώς σας φαίνονται τα νέα μας παιχνίδια;
Χρησιμοποιείτε κάποιο από αυτά;




2 σχόλια:

Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε επίσης:

Blog Widget by LinkWithin
Blogging tips