Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Παίζουμε με τα κουκλοσπιτάκια Happy Places (+ Διαγωνισμός!!)     Το αγαπημένο παιχνίδι της πεταλουδίτσας μου είναι οι μικρές κουκλίτσες! Χθες, λοιπόν, λάβαμε από την Giochi Preziosi ένα πακέτο με δύο προϊόντα από τη νέα σειρά των Shopkins, τα Happy Places. Στη σειρά αυτή θα βρείτε χαριτωμένες κουκλίτσες με τα σπιτάκια τους και με πολλά ΠΟΛΛΑ έπιπλα και αντικείμενα για να προσθέσετε! Οπότε δεν υπήρχε αμφιβολία ότι η πεταλουδίτσα μου θα έπεφτε με τα μούτρα στο παιχνίδι!

Τι είναι τα Happy Places κουκλοσπιτάκια;
     Είναι μια ολόκληρη σειρά από χαριτωμένα έπιπλα και αντικείμενα, τα οποία έχουν φατσούλες από ζωάκια (είναι ζωοφατσάκια ντε) και ζουν με τις μικρές κουκλίτσες Shoppies στον κόσμο της Happyville. Η σειρά διαθέτει σπίτι αλλά και studio, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να ενωθούν για να επεκτείνουν το χώρο ή να χρησιμοποιηθούν ξεχωριστά. Ένα σπίτι είναι βασικό κομμάτι της συλλογής, ώστε να έχουν οι κουκλίτσες και τα ζωοφατσάκια ένα χώρο για να στηθούν. Έπειτα, μπορείτε να εμπλουτίσετε τη συλλογή αγοράζοντας κουκλίτσες ξεχωριστά (μαζί με κάποια αξεσουάρ), δωματιάκια (δηλαδή τα αντικείμενα ενός δωματίου μαζί με μια κουκλίτσα) καθώς και κουτάκια έκπληξη
     Αναλόγως του πόσο θα σας αρέσει το παιχνίδι, του πόσο θα ξετρελαθεί και θα ασχοληθεί το παιδί σας και ποια στοιχεία θα θέλετε να συμπληρώσετε, μπορείτε να κάνετε και τις ανάλογες προσθήκες. Και σας το λέω αυτό γιατί τα αντικείμενα της συλλογής είναι πάρα πολλά (296 ζωοφατσάκια, 8 σπάνια, 10 κουκλίτσες συν τα δυο σπιτάκια, δείτε τα όλα εδώ). Οπότε σας προτείνω να ξεκινήσετε με κάποια λίγα κομμάτια και αναλόγως του ενδιαφέροντος να συμπληρώνετε.
     Εμείς παίξαμε με το studio σπιτάκι, το οποίο περιείχε 14 ζωοφατσάκια και το δωματιάκι Dreamy Bear, το οποίο περιελάμβανε μια κουκλίτσα και 13 ζωοφατσάκια για το υπνοδωμάτιο.
     Το στούντιο έχει 3 ορόφους, σκάλες και ραφάκια για να τακτοποιείτε τα αντικείμενα σας. Είναι πραγματικά πολύ όμορφο, μοντέρνο σχεδιαστικά, με ζωντανά και χαρούμενα χρώματα που εμένα προσωπικά με ξετρέλαναν (ΤΟΣΟ ωραίο φούξια)! Επίσης, είναι σταθερό στην επιφάνεια που θα τοποθετηθεί, κάτι πολύ σημαντικό, γιατί ποιός θα ήθελε να πάρει ένα σωρό αντικείμενα, αν αυτά θα έπεφταν με το παραμικρό κούνημα!


     Τα ζωοφατσάκια όπως σας είπα, είναι χαριτωμένα και επίσης είναι μαλακά. Έχουν μια μικρή ελαστικότητα, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, καθώς ζουλάω ένα κουβαδάκι!
     Η κουκλίτσα έχει και μια ειδική βάση για να στέκεται, κάτι που ανακάλυψε ο άντρας μου, αφού εγώ έσπαγα το κεφάλι μου τι να είναι αυτό το στρογγυλό πλαστικό αντικείμενο μέσα στο σακουλάκι! Επίσης, τα ρούχα της βγαίνουν, οπότε, εκτός του να τα βάλει στο ζωοφατσάκι πλυντήριο, θα μπορεί και να τα ανταλλάξει με τις υπόλοιπες κουκλίτσες της σειράς!
     Τα Happy Places δεν τα έπαιξε μόνο η πεταλουδίτσα μου, αλλά συμμετείχε ενεργά και ο σαμψωνάκος μου (γιατί τα σπιτάκια πρέπει να είναι μόνο για κορίτσια; Τα αγόρια που μένουν δηλαδή;). Μάλιστα, θυμήθηκαν όλες τις μικρές κουκλίτσες και αξεσουάρ που έχουμε στο σπίτι και βγάλαν όλα πάνω στο τραπέζι φυσικά! Ο σαμψωνάκος μου ήθελε να βάλει και τα ζώα του στο στούντιο, γιατί "είναι καλά ζώα αυτά". Μπράβο σε αυτόν που εξημέρωσε τα λιοντάρια!
     Εκτός, όμως, από την παρουσίαση, σας έχω και διαγωνισμό!!! Ένας τυχερός αναγνώστης θα κερδίσει το στούντιο ΚΑΙ το δωματιάκι Kitty Kitchen, το οποίο μου άρεσε πάρα πολύ και αφού η πεταλουδίτσα μου διάλεξε άλλο για τον εαυτό της, τουλάχιστον αυτή την τέλεια κουζινούλα ας την πάρει κάποιος από εσάς, να μου φύγει κι εμένα το άχτι!


Ο διαγωνισμός
     Το "Κορίτσι Μάλαμα" σε συνεργασία με την Giochi Preziosi, κληρώνει σε έναν τυχερό αναγνώστη του blog, το studio και το δωματιάκι Kitty Kitchen από τη σειρά Shopkins Happy Places!

     Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα. Μπορείτε να λάβετε μέρος μέσω Facebook ή και μέσω της φόρμας Google που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης. Η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό με οποιονδήποτε από τους δύο τρόπους, συνιστά αυτόματα και αποδοχή των όρων του διαγωνισμού. 

     Μπορείτε να πάρετε μέρος και με τους δύο τρόπους!


Μέσω Facebook:

1. Like στις σελίδες "Κορίτσι Μάλαμα" και "Giochi Preziosi" στο Facebook.

2. Tag δυο φίλους σας κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού.

3. Κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού.


Μέσω φόρμας Google (μόνο για εγγεγραμμένους στο newsletter):
Συμπληρώστε τη φόρμα Google στο τέλος της ανάρτησης.


Προσοχή! Το e-mail που θα δώσετε θα πρέπει να είναι ενεργό, γιατί οι νικητές που θα συμμετέχουν μέσω της φόρμας Google θα ενημερωθούν μέσω e-mail.


     Προαιρετικά, μπορείτε να ακολουθήσετε το "Κορίτσι Μάλαμα" στο Instagram, το Twitter, το Pinterest, τo Bloglovin και το Google+, καθώς και να εγγραφείτε στο newsletter του blog!Όροι διαγωνισμού
1. Η Giochi Preziosi προσφέρει σε έναν τυχερό αναγνώστη του blog, το studio και το δωματιάκι Kitty Kitchen από τη σειρά "Shopkins Happy Places".
2. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 26/9/2018 έως και τις 9/10/2018 και ώρα 23.59 μ.μ.
3. Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός μόνο για συμμετοχές από Ελλάδα.
4. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έγκυρη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό αποτελεί:
 • για όσους αναγνώστες έχουν Facebook και επιθυμούν να λάβουν μέρος μέσω αυτού, τα 3 βήματα που αναφέρθηκαν 
 • για τους εγγεγραμένους στο newsletter αναγνώστες, η συμπλήρωση της φόρμας Google.
Μπορείτε να πάρετε μέρος και με τους δύο τρόπους.
Συμμετοχές μετά τη λήξη του διαγωνισμού θα θεωρούνται επίσης άκυρες.
5. Τα στοιχεία που σας ζητώ να συμπληρώσετε στη φόρμα Google είναι το ονοματεπώνυμο και το e-mail σας. Τα ζητώ αυτά ώστε να μπορεί να πραγματοποιηθεί η κλήρωση και να είναι εφικτή η επικοινωνία με το νικητή. Τα στοιχεία αυτά τα βλέπω και τα επεξεργάζομαι μόνο εγώ, ενώ σε καμία περίπτωση δε γνωστοποιούνται σε τρίτους, με εξαίρεση το όνομα του νικητή στο παρόν ιστολόγιο και στη σελίδα "Κορίτσι Μάλαμα" στο Facebook, καθώς και τα στοιχεία ταχυδρόμησης του δώρου του στην Giochi Preziosi, στοιχεία τα οποία παραχωρούνται με τη συγκατάθεση του νικητή.
Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού και την παραλαβή του δώρου, όλα τα στοιχεία που μου παρέχετε μέσω της φόρμας Google (εκτός του ονόματος του νικητή) διαγράφονται και δεν υπάρχει πλέον πρόσβαση σε αυτά. Ολόκληρη την Πολιτική Απορρήτου του blog μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ.
6. Ο νικητής του διαγωνισμού θα κληρωθεί μέσω της σελίδας Random.org, θα ειδοποιηθεί μέσω e-mail ή μέσω Facebook, αναλόγως με ποιον από τους δύο τρόπους θα συμμετάσχει και θα ανακοινωθεί στο Facebook κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού και στην παρούσα ανάρτηση.
7. Ο νικητής θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μου εντός 2 ημερών από την ημέρα που θα ειδοποιηθεί, διαφορετικά η κλήρωση θα επαναληφθεί.
8. Η παραλαβή του δώρου θα γίνει ταχυδρομικώς. Τα έξοδα αποστολής αναλαμβάνει η Giochi Preziosi.
9. Το blog "Κορίτσι Μάλαμα" δε φέρει καμία ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.
10. Ο διαγωνισμός προβάλλεται στις σελίδες SaveAndWin, KerdiseTo.20 σχόλια:

 1. Eυχαριστουμεεε πολυ!!! Τελειιο δωροοο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τέλειαααα ευχαριστούμε πολύ για το υπέροχο δώρο!!! Μακάρι να είμαι τυχερή!!! ���� ������

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κορυφαίο δώρο! Ευχαριστούμε πολύ! Καλή επιτυχία!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τέλεια! Θα ήθελα πολύ να κερδίσω για το μικρό μου σπουργητάκι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Τέλειο υπέροχο χαρούμενο δώρο.
  Πάντα με επιτυχίες και χαμόγελα πολλά.
  Ευχαριστούμε πολύ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Τέλειο δώρο 💜💜💜ευχαριστούμε πολύ μακάρι να είμαι τυχερή

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Υπεροχο για τα παιδακια μας...
  Να ειστε καλα!!!
  ♥♥♥♥♥

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ!!!!

  ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΤΥΧΕΡΗ!!!!!

  ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Φανταστικό δώρο Καλή επιτυχία σε όλους μας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Θεσπέσιο εξαιρετικό καταπληκτικό δώρο ευχαριστούμε πολυ🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟😍😍😍😍😍😍😍😍😍

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ευχαριστούμε πολύ για το υπέροχο δώρο σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Μακαρι η τυχη να μου χαμογελάσει 🍀🙏🍀
  Τρελανοιμε και στην ιδέα να κερδισω!
  ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ 🍀

  Πολλα Πολλα ευχαριστω για την ευκαιρία που μας δίνετε!! 🇬🇷❤️😘

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε επίσης:

Blog Widget by LinkWithin
Blogging tips