Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Τα δεύτερα γενέθλια του γκαστονάκου! Baby monkey party!




 Κι αφού το πρώτο του, baby shark party, είχε τόση επιτυχία, αποφασίσαμε με τα παιδιά το δεύτερο πάρτι του να είναι μια διασκευή του πρώτου! Τη βασίσαμε λοιπόν στο τραγούδι Baby monkey banananas!!! Εδώ είναι και ο σχετικός πίνακας με ιδέες στο πίντερεστ!

Να σας πω πως ο γκαστονάκος είναι 3 ετών, που σημαίνει ότι αυτό το πάρτι το κάναμε πέρυσι, αλλά ήθελα να σας γράψω γι' αυτό όπως και να 'χει! Έπεται και το τρίτο πάρτι!!!

Η διακόσμηση
Το ντεκόρ ήταν αρκετά απλό, αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακό! Έκοψα πράσινο γκοφρέ σε λωρίδες και έπειτα του έκανα πολλές ψαλιδιές στα πλαϊνά. Το αποτέλεσμα ήταν να μοιάζει με φυτό! 






Έπειτα προσθέσαμε κάποιες ζωγραφισμένες χρωμοσελίδες και η πεταλουδίτσα μου μερικά δικά της σχέδια, όπως αυτή η αξιαγάπητη μαϊμού!



Κρέμασα και μερικά ασορτί σημαιάκια που είχα συν ζωγραφιές και χρωμοσελίδες των παιδιών, όλες σε μια μεριά!






Το photo booth
Αυτό το photo booth βγήκε πολύ ωραίο και πρωτότυπο!

Κράτησα το μισό σε φυσικό χρώμα και το άλλο μισό το έντυσα πράσινο! Πρόσθεσα χάρτινα φύλλα και καρύδες (κάποιες κρεμαστές) και τις υπόλοιπες λεπτομέρειες τις επιμελήθηκε η πεταλουδίτσα μου!




Η κόρη έφτιαξε επίσης ένα δικό της photo booth!!!




Και μερικά αστεία photo props που βρήκα και τύπωσα από το πίντερεστ!




Εδώ ο γκαστονάκος ποζάρει στο photo booth λέγοντας "μπου"!!




Η τούρτα
Η τούρτα είχε μεγάλη επιτυχία και τη σχημάτισα πολύ εύκολα!!!

Ουσιαστικά, έφτιαξα μια στρογγυλή τούρτα σοκολάτα μπανάνα κι από πάνω σχημάτισα το πρόσωπο της μαϊμούς με γκαρνί σοκολάτα και κρέμα μπουένο! Για αυτιά, απλώς πρόσθεσα στον δίσκο-ταψί, δυο ντόντατς σοκολάτα που στη μέση τους έβαλα μπουένο!







Μπόμπα! Αλλά ήθελε μια δόση παντεσπάνι λιγότερη!





Το φαγητό
Το τραπέζι μας είχε μεγάλη ποικιλία με μικρό κόπο! Ετοίμασα από άλλη μέρα πενιρλί κι την ίδια μέρα έφτιαξα πίτσα!




Η all creative κουνιάδα με τη ζουζούνα ανιψιά έφτιαξαν αυτές τις ωραίες ποικιλίες λαχανικών με τη μαϊμού και τον φοίνικα στο κέντρο!








Προσθέσαμε και μερικά γαριδακοσνάκ και σε συνδυασμό με τους χυμούς, όλοι ήταν χαρούμενοι!!!




Τα παιχνίδια
Με την πεταλουδίτσα μου ετοιμάσαμε το παιχνίδι με την ουρά που ο καθένας με κλειστά μάτια προσπαθεί να την κολλήσει στο σωστό σημείο, σε μια μαϊμού φυσικά! Το εικαστικό είναι της κόρης!








Επίσης, έφτιαξα αυτά τα χαριτωμένα μαϊμουδοκαπελάκια, για να παίξουμε "μαϊμουδίσματα" όπως το ονόμασα! Όσοι φορούν το καπέλο είναι μαϊμούδες και κάνουν ότι κάνει η μάνα μαϊμού!




Τα δωράκια
Στους μικρούς καλεσμένους μοιράσαμε και δωράκια! Κάθε σακουλίτσα είχε αυτοκόλλητα, τετράδιο, καπελάκι πάρτι, φρουφρού, δυο μπισκότα με γεύση μπανάνα και play doh!






Για να μην τα ψάχνω, τα τοποθέτησα όλα σε μια μεγάλη σακούλα!




Να μας ζήσεις γκαστονάκο!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε επίσης:

Blog Widget by LinkWithin
Blogging tips