Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Τα αποτελέσματα της έρευνας αναγνωστών 2019




Warning: Έπεται μακροσκελής ανάρτηση! Αν βαριέστε τη φλυαρία, περάστε μια ματιά τις φωτογραφίες και το πιάσατε όλο το νόημα!

Δεν είχα μέχρι τώρα ξανακάνει έρευνα αναγνωστών και πολύ συχνά αναρωτιόμουν πώς βλέπετε διάφορα πράγματα σχετικά με το blog. Οι απαντήσεις που μου δώσατε με διαφώτισαν πολύ και με βοήθησαν να αξιολογήσω και να προγραμματίσω κατάλληλα το περιεχόμενο του blog. Σας ευχαριστώ όσους αφιερώσατε λίγο χρόνο για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο! Όσα μου γράψατε έχουν τεράστια αξία για μένα!

Πάμε να δούμε τα αποτελέσματα!

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Παίζουμε με τη "Ζουζούνα και το Σκυλάκι"!




Η εταιρεία ΙΔΕΑ μας έστειλε ένα πακέτο γεμάτο φανταστικά παιχνίδια για review! Άλλο που δε θέλουμε κι εμείς, να τα ξεψαχνίζουμε και να σας τα λέμε όλα με κάθε λεπτομέρεια! Ευχαριστούμε πολύ την Ιδέα για τη διάθεση των προϊόντων της!

Πρώτο παιχνίδι που έβγαλα τυχαία από την κούτα μας και για το οποίο θα σας μιλήσω στην ανάρτηση αυτή, είναι η "Ζουζούνα και το Σκυλάκι".

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Η λέξη που επέλεξα και οι στόχοι μου για το 2020!




Πέρυσι, όπως σας είπα, επέλεξα τη λέξη "ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΗ", η οποία με βοήθησε πάρα πολύ στην καθημερινότητα μου, σωματικά, μα κυρίως ψυχικά! Κατάφερα να αδειάσω αρκετά το ΠΑΡΑφουσκωμένο πρόγραμμα μου, να χαμηλώσω τις προσδοκίες μου από τα πάντα και κυρίως από τον εαυτό μου και εν τέλει να αφήσω λίγο κενό χώρο. Λίγο, μα πολύ σημαντικό!

Φέτος, λοιπόν, αφού αφαίρεσα από τη ζωή μου ό,τι δεν είναι σημαντικό για μένα σε αυτή τη φάση, νιώθω πως είναι η κατάλληλη περίοδος να γεμίσω το κενό με συνήθειες πιο ουσιαστικές και θετικές. Επιθυμώ να βελτιώσω τη ζωή μου σε όλα τα επίπεδα και η ποιότητα να πάρει τη θέση της ποσότητας.

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Βιβλιο-παίζουμε: Ο κόσμος με αυτοκόλλητα




Άλλα δύο βιβλία από τη σειρά "Ο κόσμος με αυτοκόλλητα" των εκδόσεων Μεταίχμιο, βρήκαν τη θέση τους στα ράφια των παιδιών και στην αγκαλιά του 4,5 ετών σαμψωνάκου μου! Τελευταία φορά σας είχα μιλήσει για τα βιβλία "Η ζούγκλα" και "Ο ωκεανός", μάλιστα λίγες ημέρες πριν γεννήσω τον γκαστονάκο μου (δείτε εδώ την παρουσίαση). Τότε με είχαν βοηθήσει πολύ, γιατί δεν είχα τις αντοχές να βγαίνω συχνά με τα παιδιά και τα βιβλία αυτά κρατούσαν τα παιδιά απασχολημένα όσο ήμασταν στο σπίτι για τις καλοκαιρινές διακοπές!

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

Οι στόχοι μου για το 2019: Τι κατάφερα τελικά;




Το 2017 ήταν η πρώτη χρονιά που επέλεξα λέξη της χρονιάς! Το consept είναι πως επιλέγεις μια λέξη, μια αρετή, κάτι στο οποίο υστερείς και θες να εστιάσεις όλη τη χρονιά που έρχεται και που σε μεγάλο βαθμό καθορίζει τους στόχους που θα βάλεις. Το 2017 είχα επιλέξει τη "ΣΥΝΝΟΙΑ"το 2018 τη "ΧΑΡΑ" και το 2019 την "ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΗ".

Διαβάστε επίσης:

Blogging tips