Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Before-after: Το μπάνιο μας!




Πέρυσι το καλοκαίρι αγοράσαμε μια μεταλλική ραφιέρα για το μπάνιο μας από τα Lidl. Ελάτε να σας δείξω πώς με βοήθησε να οργανώσω καλύτερα το μπάνιο μας!

Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Η μαμά διαβάζει: Μαγειρεύω Eποχές




Το Μεταίχμιο μας έστειλε πριν λίγο καιρό το βιβλίο της Γωγώς Παπαδιονυσίου, ευρύτερα γνωστή ως MamaTsita, το Μαγειρεύω Εποχές. Είχα χρόνια να προσθέσω βιβλίο μαγειρικής στα ράφια μου! Πάμε να δούμε περί τίνος πρόκειται!!!

Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Μυρωδιές και χρώματα από τη Μ. Εβδομάδα - 2020 Edition




Φέτος, οι μέρες της Μ. Εβδομάδας ήταν ολότελα σπιτικές! Αυτό το είχα ξαναζήσει το 2015, τότε που είχα μόλις γεννήσει τον σαμψωνάκο μου και ήμουν ασαράντιστη! Βέβαια, άλλες συνθήκες τότε, άλλες τώρα, εντός και εκτός σπιτιού!

Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Οι πασχαλινές δημιουργίες της Αll Creative Κουνιάδας & της Ζουζούνας Ανιψιάς





Η all creative κουνιάδα δεν θα μπορούσε να μείνει ήσυχη, τέτοιες μέρες απραξίας, καθότι είναι ζουζούνι! Εξ ου και η ζουζούνα ανιψιά! Tο μήλο κάτω από τη μηλιά, σωστά;;; Χαχα!!

Τα κορίτσια ετοίμασαν μερικά όμορφα και δημιουργικά πασχαλινά πραγματάκια!

Τρίτη 7 Απριλίου 2020

FlyLady: Τι είναι οι ζώνες & πώς καθαρίζουμε με αυτές (+ δωρεάν εκτυπώσιμο!)




Άλλη μια ανάρτηση σχετική με το σύστημα της FlyLady! Σήμερα θα μάθουμε για το καθάρισμα με ζώνες!


Τι είναι οι ζώνες;

Ουσιαστικά, χωρίζουμε το σπίτι σε 5 τμήματα. Κάθε εβδομάδα ασχολούμαστε με ένα από αυτά τα τμήματα, αφιερώνοντας κάθε μέρα 10-15 λεπτά για να του κάνουμε βαθύ καθάρισμα. Τις ζώνες τις πιάνουμε Δευτέρα ως Παρασκευή, γιατί το Σάββατο είναι μέρα οικογενειακής διασκέδασης και η Κυριακή μέρα που ανανεώνουμε το πνεύμα και το σώμα μας και γεμίζουμε τις μπαταρίες μας για την εβδομάδα! Δείτε εδώ το σχετικό μου ποστ στο Instagram.

Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Συνέντευξη με την Κατερίνα Δανδουλάκη-Χιόνη!




Όσοι διαβάζετε καιρό το blog, είναι πολύ πιθανό να γνωρίζετε και την Κατερίνα Δανδουλάκη-Χιόνη, τη blogger του Μαμά Για Σπίτι! Η Κατερίνα είναι δικηγόρος, μητέρα τριών παιδιών (ο μικρός της είναι μια ηλικία με τον γκαστονάκο μου) και πρόσφατα ο σύζυγος της χειροτονήθηκε, οπότε έγινε και πρεσβυτέρα! Τα τελευταία χρόνια προστέθηκε στις ιδιότητες της και εκείνη της συγγραφέως, αφού από τις εκδόσεις Άθως κυκλοφόρησαν τρία παιδικά βιβλία γραμμένα από εκείνη, τα Χριστούγεννα στη Βηθλεέμ, Το Πρώτο Πάσχα και τις Ιστορίες από την Καπερναούμ.


Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

#ΜένουμεΣπίτι: 23 ιδέες για να αξιοποιήσετε το χρόνο σας!




Μένουμε σπίτι. Και τώρα; Πώς θα περάσουν αυτές οι μέρες και κυρίως, πώς θα τις αξιοποιήσουμε, ώστε να είμαστε υγιείς, χαρούμενοι, αγαπημένοι, δημιουργικοί; Σε αυτό το post, σας δίνω 23 ιδέες για να φουλάρετε θετικά τις ημέρες της παραμονής σας στο σπίτι!

Διαβάστε επίσης:

Blogging tips