Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Παίζουμε με τα νέα PJ Masks!





     Πριν λίγες ημέρες, η Giochi Preziosi μας έστειλε ένα πακέτο με μερικές από τις νέες φιγούρες και οχήματα των PJ Masks για να τα παίξουμε και να σας τα παρουσιάσουμε! Τα παιδιά όπως είναι φυσικό ξετρελάθηκαν!!! Άλλωστε, σας έχω μιλήσει ξανά για την αγάπη τους για τους Πυτζαμοήρωες και για τα τρίτα γενέθλια του σαμψωνάκου μου με ακριβώς αυτό το θέμα! Γι' αυτό και πάντα μου είναι πολύ εύκολο να μιλάω για τα συγκεκριμένα προϊόντα, έχω πολλά να μοιραστώ, από ιστορίες, εμπειρίες, εντυπώσεις και αστεία!




     Να σημειώσω πως λάβαμε το πακέτο όταν η πεταλουδίτσα μου περνούσε μια βαριά γαστρεντερίτιδα (όσοι με ακολουθείτε στο Instagram θα το διαβάσατε στα stories μου) και κάναμε αμάν, τόσο να τη σηκώσουμε από τον καναπέ όσο και να την κάνουμε να φάει ξανά. Τα παιχνίδια της Giochi Preziosi ήταν αυτά που κατάφεραν να τη σηκώσουν και είμαι τόσο ευγνώμων που έφτασαν την κατάλληλη στιγμή!!!

Να λοιπόν τα νέα μας παιχνίδια!


Stretch Catboy



Ένα παιχνίδι που ευχαριστήθηκαν πάρα πολύ τα παιδιά! Μέχρι που έπεσε στα χέρια του γκαστονάκου... Ουπς!!!

     Ο σούπερ ελαστικός Catboy σας προσκαλεί να τον... τεντώσετε στο παιχνίδι!!! Το κεφάλι του είναι από ανθεκτικό και συμπαγές πλαστικό, ενώ τα χέρια και τα πόδια του μπορούν να τεντωθούν ως και 35 εκατοστά! Λόγω της ελαστικότητας του αυτής, έχει πολλές δυνατότητες για δημιουργία ιστοριών κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και φυσικά είναι και anti-stress παιχνίδι!!




     Υποθέτω πως θα θέλετε να μάθετε αν εμείς τον τεντώσαμε παραπάνω! Ε, ναι λοιπόν! Τον τεντώσαμε!! Τι σόι δοκιμαστές θα ήμασταν άλλωστε αν δεν το κάναμε! Σας πληροφορώ, λοιπόν, ότι όχι, ο Catboy δεν έπαθε απολύτως τίποτα, εκτός από το ξεθώριασμα στις γαλάζιες γραμμές της στολής του! Επομένως τα 35 εκατοστά των οδηγιών και το ξεθώριασμα, δε στάθηκε ικανό να μας εμποδίσει από το να τον βασανίσουμε αλύπητα... χεχεχε!




Το κεφάλι του γυρίζει κιόλας!


     Μα προσέξτε! Μπορεί να είναι ελαστικός και μαλακός, αλλά μη δοκιμάσετε να τον χρησιμοποιήσετε για μασητικό!!! Ο καημένος ο Catboy μας, έπεσε στα χέρια του γκαστονάκου, ο οποίος προφανώς τον βρήκε σούπερ για να ροκανίσει τα ουλάκια του που τον φαγουρίζουν και του έκανε μια ξεγυρισμένη τρύπα! Είπαμε είναι ελαστικός, δεν είναι και ο Unbreakable!!!






Πάντως, όσο τον είχαμε κρυμμένο από το ανθρωποφάγο βλέμμα του γκαστονάκου, τον παίξαμε όλοι πολύ! Και όταν λέω όλοι, εννοώ ΟΛΟΙ! Έχετε δει μαμά να χαζογελάει, τραβώντας με το γιο της φιγούρα ήρωα από τα ποδάρια;;;



Η σειρά Stretch έχει κι άλλες φιγούρες και μπορείτε να τις δείτε εδώ.


Οχήματα Moon Rover και Turbo Blast



Ο Catboy αναβαθμίστηκε και απέκτησε νέο όχημα! Αλλά όχι μόνο αυτός! Ολόκληρη η ομάδα! Στη νέα σειρά Moon Rover κάθε πυτζαμοήρωας έχει και από μια διαστημική μηχανή για να κυνηγά τους κακούς και στη Σελήνη!


Ο Romeo και ο Night Ninja έχουν κι αυτοί τα δικά τους turbo οχήματα!


Οι φιγούρες έχουν ανανεωθεί και φορούν κράνος (μου αρέσει το κυκλοφοριακό μήνυμα) και επιπλέον συνοδεύονται από ένα νέο, ξεχωριστό αξεσουάρ η καθεμία. Έχουν ύψος 8 εκ. και μπορούν να κινούν όλα τους τα άκρα και το κεφάλι τους.




     Στη σειρά Turbo Blast θα βρείτε κι άλλα τρία νέα οχήματα, συνοδευόμενα με φιγούρες, τα οποία δίνουν έμφαση στην ταχύτητα, εξ ου και "Turbo" η ονομασία της σειράς! 







Οι ήρωες εδώ δε διαφέρουν σημαντικά από εκείνους της σειράς Moon Rover, εκτός από το χρώμα του κράνους τους, το οποίο είναι σε όλους ασημένιο.


Η κάπα της Owlette είναι φτιαγμένη από μαλακή σιλικόνη!


PJ Masks vs Wolfies



Στη δεύτερη σεζόν των Πυτζαμοηρώων, εμφανίζεται μια νέα τριάδα κακών, οι Wolfies ή αλλιώς τα λυκανθρωπάκια. Δεν είναι κακοί τόσο του τύπου "να κατακτήσουμε τον κόσμο" αλλά πιο πολύ "κάνουμε ό,τι θέλουμε επειδή αυτό μας βγαίνει και επειδή απλά μπορούμε". Κάπως σαν νταήδες δηλαδή!

Ο Κέβιν, ο wolfie με τη φράντζα μπροστά στα μάτια, είναι λίγο διαφορετικός! Στην αρχή μοιάζει λίγο χαζούλης (η πραγματικότητα είναι ότι κάνει γκάφες επειδή απλά δε βλέπει από το μαλλί, ας τον κουρέψει κάποιος!!!) αλλά αποδεικνύεται ότι είναι καλόψυχος και σταδιακά γίνεται ψιλοφίλος με τους ήρωες μας και ειδικά με τον Γκρέγκορι (Γκέκο τα βράδια).

Στη σειρά αυτή, λοιπόν, κυκλοφορεί κάθε φιγούρα PJ Masks ζευγάρι με έναν αντίστοιχο wolfie. Η Owlette με τη Rip, ο Gekko με τον Kevin και ο Catboy με τον Howler.

Ωραία προσθήκη στη σειρά αυτή είναι οι ασπίδες, οι οποίες συνοδεύουν κάθε πυτζαμοήρωα στο αντίστοιχο χρώμα!

Με όλες τις νέες προσθήκες μας, λοιπόν, τα παιδιά εμπλούτισαν το παιχνίδι τους, γέμισαν επιτέλους τα πυτζαμοχήματα και με τους τρεις ήρωες (τι χαρά!!!!!), αναβίωσαν τα αγαπημένα τους επεισόδια, ενώ παράλληλα δημιούργησαν δικές τους σκηνές δράσης που στ' αλήθεια δε χορταίνω να χαζεύω (και ενίοτε να γελάω ΠΟΛΥ)!


Μη με ρωτήσετε τι κάνει η Owlette στο καπό!!!


Γι' αυτό και σας ετοίμασα μερικές φωτογραφίες-κόμικς από το παιχνίδι μας, να διασκεδάσετε λίγο κι εσείς! Enjoy!!


Mην ξεχάσετε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό που τρέχει στο Facebook με δώρο ένα σετ φιγούρα και όχημα Catboy Moonrover!!!


















Εσάς σας αρέσουν οι Πυτζαμοήρωες;
Ποιός είναι ο αγαπημένος των παιδιών σας και δικός σας; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε επίσης:

Blog Widget by LinkWithin
Blogging tips