Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Παίζουμε με τα Cutie Cars (+ διαγωνισμός!!)




     Θυμάστε τα ζωοφατσάκια Shopkins Happy Places που σας είχα παρουσιάσει πέρυσι το φθινόπωρο; Μια νέα σειρά ήρθε να προστεθεί στα Shopkins: τα Cutie Cars! Γιατί ναι μεν πολλά αντικείμενα είχε η συλλογή, αλλά αμαξάκια δεν είχε! Και αυτό την κάνει ακόμη πιο προσιτή για τα αγόρια!!


Τι είναι τα Cutie Cars;




     Τα Cutie Cars είναι χαριτωμένα αμαξάκια, τα οποία οδηγούν μίνι φιγούρες Ψωνάκια Φατσάκια. Είναι παιχνίδια συλλεκτικά, κάτι που γενικώς βλέπουμε να αρέσει στην Giochi Preziosi και γι' αυτό θα βρείτε στα καταστήματα 2 σειρές, η κάθε μία από τις οποίες περιλαμβάνει πάνω από 30 Cutie Cars, δηλαδή συνολικά γύρω στα 60+!




     Όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι μια συλλογή που εύκολα συμπληρώνεται, γι' αυτό και θα χρειαστεί να δείτε πρώτα το ενδιαφέρον του παιδιού πάνω στα συγκεκριμένα παιχνιδάκια πριν αρχίσετε να την εμπλουτίζετε!




     Κάθε συσκευασία περιέχει ένα αμαξάκι Cutie Car και ένα μίνι Ψωνάκι Φατσάκι το οποίο μπαίνει στη θέση του οδηγού. Τα Ψωνάκια Φατσάκια μπορούν να ανταλλάξουν αμαξάκια χωρίς πρόβλημα και αυτό κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι!




      Τα αμαξάκια έχουν το καθένα κάποιο συγκεκριμένο θέμα. Στην πρώτη σειρά που κυκλοφορεί, άλλο πουλά donuts, άλλο παγωτά, hot dogs, μπανάνες, ποπ κορν, φραουλίτσες και εκτός από 3 σπάνια, όλα τα υπόλοιπα έχουν θέμα τους το φαγητό.




Στη σειρά 2 εκτός από cutie cars με... νόστιμα θέματα, προστίθενται αμαξάκια με ποικίλα στυλ, όπως βανάκι-πιανάκι, μπαλαρίνα, καρδούλες, ουράνιο τόξο, όλα ένα κι ένα στο design και στη γλύκα!




Οι εντυπώσεις μας
     Καταρχήν, θα σας μιλήσω για τα χαρακτηριστικά που πρώτα τραβούν την προσοχή. Τα χρώματα λοιπόν ήταν τόσο έντονα και τα σχέδια τόσο χαριτωμένα, που δεν υπήρχε άλλη επιλογή από το να τα αγαπήσουν!




     Μάλιστα, κάθε παιδί επέλεξε τα αμαξάκια που ταιριάζουν καλύτερα στην προσωπικότητα του! Η πεταλουδίτσα μου επέλεξε τη φραουλίτσα και το παγωτατζίδικο, η ζουζούνα ανιψιά το κραγιόν και τη μπαλαρίνα και ο σαμψωνάκος τη σοκολάτα και το hot dog!


Unboxing: καλύτερο κι από το ίδιο το παίξιμο!!!






     Τα Cutie Cars τα έπαιξαν η πεταλουδίτσα μου και η ζουζούνα ανιψιά μου μαζί με τις υπόλοιπες φιγούρες της σειράς Shopkins, συγκεκριμένα τα Happy Places που σας τα είχα παρουσιάσει παλιότερα.








Ο σαμψωνάκος προτίμησε να τα παίξει με όλα τα άλλα του αμαξάκια!!!




Το hot dog μάλλον πάρκαρε παράνομα και το μάζεψαν!




     Εμένα αυτό που μου άρεσε περισσότερο σαν μαμά, είναι ότι τα αμαξάκια δεν είναι πλαστικά όπως φανταζόμουν, αλλά μεταλλικά και μάλιστα πολύ γερά. Αν και μου φάνηκε λίγο τσιμπημένη η τιμή τους, θεωρώ ότι αξίζουν τα λεφτά τους γιατί είναι ανθεκτικά στις κακουχίες και προβλέπω πως θα κρατήσουν πολύ πολύ καιρό. Δεν είναι ένα ψεύτικο παιχνίδι, αλλά κάτι καλοφτιαγμένο και προσεγμένο.


Τα μίνι φατσάκια κάνουν pyjama party;;;


     Επίσης, όπως σας είπα, είναι κάτι που μπορείτε να αγοράσετε και για αγόρι και για κορίτσι, αν έχετε αδερφάκια διαφορετικού φύλου. Έχει πολλά που ταιριάζουν στα αγόρια, όπως σε στυλ hip hop, sneakers, αλλά και πολλά unisex. Αν αποφασίσετε να ξεκινήσετε συλλογή, θα σας πρότεινα να αγοράζετε ένα ή δύο κάθε φορά, ώστε να μην ανεβαίνει πολύ κάθε φορά το κόστος, το οποίο είναι γύρω στα 7€ ανά συσκευασία, αναλόγως και του καταστήματος.






     Να σας πω επίσης, ότι στο εξωτερικό τα Cutie Cars έχουν φανατικούς θαυμαστές και συλλέκτες, γεγονός που δε μου κάνει εντύπωση, αφού τέτοια γλυκά παιχνιδάκια σε βάζουν μέσα!!!


Ξεφυλλίζοντας τον κατάλογο... Μήπως να προετοιμαστώ ψυχολογικά;


  Εδώ μπορείτε να ακολουθήσετε τα Cutie Cars στο Instagram και στο hashtag #CutieCars μπορείτε να δείτε και φωτογραφίες από παιδάκια που ψωνίζουν ή κάνουν συλλογή!




     Ακόμη, έχουν δική τους ιστοσελίδα, στην οποία είδα και αμαξάκια που αλλάζουν χρώμα στο νερό (θα τα φέρετε άραγε και στην Ελλάδα Giochi Preziosi;), δικό τους τραγούδι και στο Youtube θα βρείτε ΑΠΕΙΡΑ βιντεάκια με Cutie Cars! Παιδάκια και μεγάλους να τα παίζουν, να κάνουν unboxing και να δείχνουν τη συλλογή τους!!!



Και φυσικά έχουμε και διαγωνισμό!!

Ο διαγωνισμός
     Το "Κορίτσι Μάλαμα" σε συνεργασία με την Giochi Preziosi, κληρώνει σε δύο τυχερούς αναγνώστες του blog, από δύο φιγούρες Cutie Cars της σειράς Shopkins!

     Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα. Μπορείτε να λάβετε μέρος μέσω Facebook ή και μέσω της φόρμας Google που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης. Η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό με οποιονδήποτε από τους δύο τρόπους, συνιστά αυτόματα και αποδοχή των όρων του διαγωνισμού. 

Μπορείτε να πάρετε μέρος και με τους δύο τρόπους!


Μέσω Facebook:

1. Like στις σελίδες "Κορίτσι Μάλαμα" και "Giochi Preziosi" στο Facebook.









3. Κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού.


Μέσω φόρμας Google (μόνο για εγγεγραμμένους στο newsletter):
Συμπληρώστε τη φόρμα Google στο τέλος της ανάρτησης.


Προσοχή! Το e-mail που θα δώσετε θα πρέπει να είναι ενεργό, γιατί οι νικητές που θα συμμετέχουν μέσω της φόρμας Google θα ενημερωθούν μέσω e-mail.


     Προαιρετικά, μπορείτε να ακολουθήσετε το "Κορίτσι Μάλαμα" στο Instagram, το Twitter, το Pinterest και τo Bloglovin, καθώς και να εγγραφείτε στο newsletter του blog!



Όροι διαγωνισμού
1. Η Giochi Preziosi προσφέρει σε δύο τυχερούς αναγνώστες του blog, δύο φιγούρες Cutie Cars της σειράς Shopkins, η επιλογή των οποίων θα γίνει από την εταιρεία τυχαία και αναλόγως της διαθεσιμότητας.
2. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 3/2/2019 έως και τις 17/2/2019 και ώρα 23.59 μ.μ.
3. Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός μόνο για συμμετοχές από Ελλάδα.
4. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έγκυρη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό αποτελεί:
  • για όσους αναγνώστες έχουν Facebook και επιθυμούν να λάβουν μέρος μέσω αυτού, τα 3 βήματα που αναφέρθηκαν 
  • για τους εγγεγραμένους στο newsletter αναγνώστες, η συμπλήρωση της φόρμας Google.
Μπορείτε να πάρετε μέρος και με τους δύο τρόπους.
Συμμετοχές μετά τη λήξη του διαγωνισμού θα θεωρούνται επίσης άκυρες.
5. Τα στοιχεία που σας ζητώ να συμπληρώσετε στη φόρμα Google είναι το ονοματεπώνυμο και το e-mail σας. Τα ζητώ αυτά ώστε να μπορεί να πραγματοποιηθεί η κλήρωση και να είναι εφικτή η επικοινωνία με τους νικητές. Τα στοιχεία αυτά τα βλέπω και τα επεξεργάζομαι μόνο εγώ, ενώ σε καμία περίπτωση δε γνωστοποιούνται σε τρίτους, με εξαίρεση τα ονόματα των νικητών στο παρόν ιστολόγιο και στη σελίδα "Κορίτσι Μάλαμα" στο Facebook, καθώς και τα στοιχεία ταχυδρόμησης των δώρων τους στην Giochi Preziosi, στοιχεία τα οποία παραχωρούνται με τη συγκατάθεση των νικητών.
Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού και την παραλαβή των δώρων, όλα τα στοιχεία που μου παρέχετε μέσω της φόρμας Google (εκτός των ονομάτων των νικητών) διαγράφονται και δεν υπάρχει πλέον πρόσβαση σε αυτά. Ολόκληρη την Πολιτική Απορρήτου του blog μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ.
6. Οι νικητές του διαγωνισμού θα κληρωθούν μέσω της σελίδας Random.org, θα ειδοποιηθούν μέσω e-mail ή μέσω Facebook, αναλόγως με ποιον από τους δύο τρόπους θα συμμετάσχουν και θα ανακοινωθούν στο Facebook κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού και στην παρούσα ανάρτηση.
7. Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μου εντός 2 ημερών από την ημέρα που θα ειδοποιηθούν, διαφορετικά η κλήρωση θα επαναληφθεί.
8. Η παραλαβή του δώρου θα γίνει ταχυδρομικώς. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την Giochi Preziosi.
9. Το blog "Κορίτσι Μάλαμα" δε φέρει καμία ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.
10. Ο διαγωνισμός προβάλλεται στις σελίδες SaveAndWin, KerdiseTo.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε επίσης:

Blog Widget by LinkWithin
Blogging tips