Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

D.Y.T: Γραμμές σχεδίασης για τη γυναίκα Τύπο 1





     Η ανάρτηση αυτή ανήκει στη σειρά αναρτήσεων σχετικά με το πρόγραμμα Dressing Your Truth της Carol Tuttle, το οποίο υπόσχεται να σας μάθει να ντύνεστε με τρόπο που να ταιριάζει στην προσωπικότητα σας, ανάμεσα από τους 4 τύπους του προγράμματος. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το πρόγραμμα. Για να βρείτε τι τύπος είστε, διαβάστε τις παρακάτω αναρτήσεις:


     Αν θέλετε περισσότερη υποστήριξη σε σχέση με το πρόγραμμα, μπορείτε να αγοράσετε από τη σελίδα της Carol το style kit που είναι μίνι οδηγός αγορών ή  το lifestyle membership που έχει πολλά σχετικά βίντεο αλλά και κλειστή ομάδα υποστήριξης για τον κάθε τύπο!

***

     Κάθε ρούχο αποτελείται από 5 χαρακτηριστικά, τα οποία καθορίζουν το ύφος του: γραμμή σχεδίασης (design line), υφή (texture), είδος υφάσματος (fabrication), μοτίβο υφάσματος (pattern) και χρώμα (color) (διαβάστε περισσότερα εδώ). Κάθε ένας από τους 4 τύπους γυναίκας αναδεικνύεται από διαφορετικά χαρακτηριστικά. 

     Σε αυτή την ανάρτηση θα μάθουμε τα είδη της γραμμής σχεδίασης που ταιριάζουν καλύτερα στη γυναίκα Τύπο 1. Για να δείτε το σχετικό βίντεο της Carol στα αγγλικά πατήστε εδώ. Οι περισσότερες φωτογραφίες προέρχονται από το ίδιο το e-shop της Carol, το οποίο όμως πλέον δεν πουλάει ρούχα. 


     Τα σχήματα που συναντούμε στις γραμμές σχεδίασης των ρούχων που ταιριάζουν στη γυναίκα Τύπο 1 είναι κύκλοι, ημικύκλια, αστέρια, μύτες από αστέρια, καρδιές, χαρούμενα, αστεία και χαριτωμένα σχεδιάκια και όλα αυτά σε ποικιλία. Η γυναίκα Τύπος 1 έχει άπειρες στυλιστικές επιλογές για να παίξει, κάτι που της αρέσει πολύ γιατί θέλει πάντα να έχει πολλές επιλογές! Η παιδική χαρά του ντυσίματος! Συγκεκριμένα, την κολακεύουν ιδιαίτερα:


- Στοιχεία με τυχαίο τρόπο τοποθετημένα στο ρούχο, π.χ. μια τυχαία τσέπη ή τσαχπινιές τοποθετημένες χωρίς συγκεκριμένη δομή.





Λαιμόκοψη σε σχημα V, η οποία θυμίζει μύτη αστεριού.





- Στρογγυλή, ημικυκλική και σαν μισή καρδιά λαιμόκοψη. Μπορεί να φορέσει οποιαδήποτε λαιμόκοψη εκτός από ζιβάγκο, καθώς είναι πολύ αυστηρή η δομή του και εκείνη απολαμβάνει ρούχα με χαλαρότερη δομή.




- Μπλούζα με γιακά ημικύκλιο.




- Μανίκια πιο ψηλά ή ανασηκωμένα λόγω της υψηλότερης ποιότητας κίνησης που υποστηρίζουν.




- Τελείωμα σε σχήμα ημικύκλιο.





- Φιογκάκια, χαριτωμενιές και γλυκούλικες λεπτομέρειες.





- Χαλαρό λάστιχο στα μανίκια/μπατζάκια (κύκλος)




- Ραφή που φαίνεται (εξώραφο)




- Τελείωμα που μοιάζει με μύτες αστεριού




- Χαριτωμένα κουμπιά.




- Τζιν σε σχήμα bootcut (κίνηση προς τα έξω).




- Τζιν σε ίσια γραμμή με διπλωμένα μπατζάκια.





- Ρούχα με σούρες και φραμπαλά, αλλά να στέκονται, να μην έχουν παντελή έλλειψη δομής.







     Σε επόμενη ανάρτηση θα σας μιλήσω για τις γραμμές σχεδίασης που αναδεικνύουν τη γυναίκα Τύπο 2! Προς το παρόν, αν είστε Τύπος 1, σας έδωσα πολλή τροφή για εξάσκηση!

 Σας φιλώ!

4 σχόλια:

  1. Διάβασα όλους τους τύπους και είμαι μεταξύ 3 και 4 με την πλάστιγγα να γέρνει πιο πολύ στο 4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει πιθανότητα να είσαι Τύπος 4 με δευτερεύοντα 3! Πολύ έντονη προσωπικότητα!!!

      Διαγραφή
  2. Αχ κι εγω ωρες ωρες μπερδεύομαι!Ενω εχω πολλα του τυπου 3,ειμαι ο τυπος που παντα εχει μια ιδεα (οπως ο τυπος 1),πολλα τετοια.Απο την αλλη πιο ανετα νιωθω με χρωματα οπως του 3.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί να έχεις δευτερεύοντα 1! Κι εγώ ακόμη δεν έχω καταλήξει για τον δευτερεύοντα! Μάλλον 3/1 είμαι κι εγώ!!

      Διαγραφή

Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε επίσης:

Blog Widget by LinkWithin
Blogging tips