Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Podcast #11: Τι είναι το Sunday Basket και η δική μου εκδοχήΈφτασε το 11ο επεισόδιο του Κορίτσι Μάλαμα Podcast!!! 👏👏👏 (αυτοχειροκροτούμαι 😝) 

Σε αυτό το επεισόδιο μοιράζομαι μαζί σας ό,τι έχω μάθει σχετικά με το σύστημα διαχείρισης εγγράφων, το Sunday Basket, καθώς και τη δική μου εκδοχή του συστήματος!


Ακούστε το 11ο επεισόδιο εδώ:
Αν διαβάζετε αυτή την ανάρτηση μέσω e-mail, ίσως δε σας εμφανίζεται το podcast. Αν συμβαίνει αυτό, πατήστε στον τίτλο της ανάρτησης και θα βγείτε στην κανονική σελίδα, απ' όπου θα μπορείτε να ακούσετε.


Όπως σας αναφέρω και στο πρώτο επεισόδιο, κάθε podcast θα ανεβαίνει σε ξεχωριστή ανάρτηση, στην οποία και θα σας γράφω τυχόν links ή κείμενα στα οποία κάνω αναφορά.


Όλα τα podcasts θα τα βρίσκετε μαζεμένα στην ετικέτα "podcast"!


Μπορείτε να βρείτε το "Κορίτσι Μάλαμα Podcast" εκτός από το Anchor και στις πλατφόρμες BreakerPocket CastsGoogle PodcastsRadio Public και Spotify.


Όλες αυτές είναι εφαρμογές, τις οποίες μπορείτε να κατεβάσετε στο κινητό ή το tablet σας. Aφού εγγραφείτε στο podcast μου (όπως και σε άλλα podcasts που μπορεί να βρείτε ενδιαφέροντα), ενδεχομένως να σας έρχεται ειδοποίηση για κάθε νέο επεισόδιο που ανεβαίνει (σίγουρα θα το βρίσκετε στη "βιβλιοθήκη" σας) και θα μπορείτε να το ακούσετε και απευθείας από την εφαρμογή. Αν σας βολεύει κάτι τέτοιο, σας προτείνω την εφαρμογή Anchor και Spotify, από την οποία μπορείτε να ακούσετε και ωραία τραγουδάκια και μουσικούλα!


Μην ξεχάσετε να μου πείτε τη γνώμη σας για το επεισόδιο, καθώς και αν το βρίσκετε ενδιαφέρον, να το μοιραστείτε στα social media, ώστε να το μάθουν περισσότερα άτομα που μπορεί να τους ενδιαφέρει!


Να μερικές φωτογραφίες από το δικό μου Sunday Basket!


Το καλάθι που χρησιμοποιώ.Τα χαρτάκια στα οποία γράφω ό,τι θέλω να μην ξεχάσω!Το ντοσιέ που χρησιμοποιώ.


Οι δικές μου κατηγορίες του Sunday Basket.


Ο φάκελος στον οποίο βάζω ό,τι έγγραφο χρειάζομαι μέσα στην εβδομάδα.Να η θέση του στο στήσιμο του γραφείου μου!Σχετικά links:Καλή ακρόαση!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε επίσης:

Blog Widget by LinkWithin
Blogging tips