Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Γνωρίζουμε τις εκδόσεις Usborne (& 9 απίθανα βιβλία δραστηριοτήτων) και διαγωνισμός!!!




     Τις εκδόσεις Uuborne είχα τη χαρά να τις γνωρίσω τα Χριστούγεννα, όταν η αδερφή της νονάς της πεταλουδίτσας μου που ζει στην Αγγλία, της χάρισε ένα βιβλίο με αυτοκόλλητα μπαλαρίνες! Ξετρελάθηκα! "Τι όμορφα πράγματα πουλούν εκεί στην Αγγλία" σκεφτόμουν με θαυμασμό! Ξεκίνησα να ψάχνω πώς θα μπορούσα να τα προμηθεύομαι απευθείας, για να μην αγγαρεύω συνέχεια την κουμπάρα μας να κουβαλάει ΚΑΙ βιβλία μαζί με τα 3 παιδιά της στην Ελλάδα κάθε φορά! Δυστυχώς, η παραγγελία από Αγγλία ήταν η μόνη επιλογή και μαζί τα μεταφορικά γύρω στο δεκάρικο.


     Long story short, δεν ξέρω πώς έπεσα πάνω στη σελίδα By The Bell Books και διάβασα για τη Λίντα, η οποία ρωτούσε αν ήθελε κανείς το νέο κατάλογο Usborne 2019, να τον στείλει μέσω ΕΛΤΑ! "Η Usborne στην Ελλάδα, σκέφτηκα. Μα πώς γίνεται αυτό;"


     Λοιπόν, ακούστε πώς γίνεται. Οι εκδόσεις Usborne δουλεύουν μέσω αντιπροσώπων σε όλη την Ευρώπη (νομίζω και σε όλο τον κόσμο). Όπως γίνεται, για παράδειγμα, με την εταιρεία καλλυντικών Yves Rocher, που αν θες κάτι μπορείς να το προμηθευτείς από κάποιον αντιπρόσωπο της εταιρείας (εμείς έχουμε την Κάλλη από το Kalli's Blog!) έτσι γίνεται και με τα βιβλία της Usborne, τα οποία πλέον προμηθεύομαι από τη Λίντα μέσω ΕΛΤΑ. Ντάξει ΤΙ ΑΛΛΟ να ζητήσω σε αυτή τη ζωή;;;;


     Μαζί λοιπόν με τη Λίντα, επιλέξαμε ένα πρώτο πακέτο από βιβλία που ΜΑΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΑΝ και είμαι σίγουρη ότι θα σας ενθουσιάσουν κι εσάς και εννοείται ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!




     Θα αναρωτιέστε "Τι δουλειά έχω εγώ με τα αγγλικά βιβλία; Το παιδί μου/εγώ δε γνωρίζω καλά/καθόλου αγγλικά". Μη μου αγχώνεστε, ούτε τα δικά μου παιδιά γνωρίζουν αγγλικά. Βασικά, δε γνωρίζουν καν ελληνικά ακόμη! Αλλά αυτό δεν τα εμπόδισε από το να διασκεδάσουν 3,5  συνεχόμενες ώρες ΜΟΝΟ την πρώτη ημέρα που τους τα έδωσα! Τα βιβλία που θα σας δείξω έχουν ελάχιστο έως καθόλου κείμενο και σίγουρα το κείμενο δεν είναι απαραίτητο για να τα απολαύσουν, καθώς μιλάμε για βιβλία δραστηριοτήτων! Οι εκδόσεις δεν είναι τυχαίες, ούτε είναι τυχαίο ότι είμαι ΤΟΣΟ ενθουσιασμένη με αυτές!!!


Σας κίνησα αρκετά το ενδιαφέρον; Ελάτε να σας δείξω τα 9 πρωτότυπα βιβλία αναλυτικά!!!

Υ.Γ. 1: Δίπλα σε κάθε βιβλίο σας έχω βάλει και το αγαπημένο μου στυλό, για να καταλαβαίνετε το μέγεθος τους!!

Υ.Γ. 2:  Μετά τις παρουσιάσεις, σας έχω και αναλυτικό βίντεο για τα περισσότερα από αυτά, όπως ακριβώς μου Insta-ζητήσατε!!!

Υ.Γ. 3: Μετά το βίντεο, σας έχω πολλές προσφορές που εξασφαλίσαμε ΜΟΝΟ για τους αναγνώστες του blog!!!

Υ.Γ. 4: (πάει, σαν τα newsletters της Πριγκιπέσσας, το έκαψα κι εγώ. Τι, δεν έχετε γραφτεί; Χάνετε! Κάντε τώρα εγγραφή! Αφού κάνετε πρώτα στο δικό μου εννοείται!) Μετά και τις προσφορές, σας έχω και διαγωνισμό με το αγαπημένο μας βιβλίο! Ποιό είναι αυτό; Διαβάστε και θα καταλάβετε!!!

Λετς μπιγκίν!






     Ένα μικρό βιβλιαράκι, το οποίο περιέχει ένθετο ένα σφουγγαράκι με δαχτυλομπογιά και σε κάθε σελίδα δείχνει στο παιδί πώς μπορεί να σχεδιάσει πασχαλινές φιγούρες με το δαχτυλικό του αποτύπωμα κι ένα μολύβι! 




     Εκτός του ότι είναι μικρό και mess free, οπότε μπορείτε να το πάρετε μαζί σας παντού, μαζί με ένα χαρτομάντηλο για να σκουπίζει το δαχτυλάκι του, το παιδί μαθαίνει να σχεδιάζει μόνο του διάφορες φιγούρες, καθώς ακολουθεί τις εικονογραφημένες οδηγίες (να άλλη μια δεξιότητα, η εκτέλεση οδηγιών)!






     Η χαρά της πεταλουδίτσας μου, του αυτοκολλητάκια της παρέας! Ένα βιβλίο περίπου Α4, το οποίο περιλαμβάνει 400 αυτοκόλλητα και πολλά σαλόνια για να τα κολλήσει το παιδί όπως του αρέσει, δημιουργώντας τις δικές του ιστορίες!!!




     Τα βιβλία με αυτοκόλλητα είναι για το σπιτικό μας εγγύηση διασκέδασης και απασχόλησης ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ (τσεκάρετε εδώ όλα τα βιβλία με αυτοκόλλητα της εταιρείας. Είναι πάρα πολλά και κάποια με πολύ πρωτότυπα θέματα)!




Τα σαλόνια έχουν ανοιξιάτικα και πασχαλινά θέματα, όπως πικ-νικ, δάσος, ανθιστό λιβάδι, egg hunting και πολλά ακόμη!!!


400 αυτοκόλλητα είναι αρκετά για ΩΡΕΣ απασχόλησης!


3. "Aυτό δεν είναι το κουνελάκι μου" - Bιβλίο αφής (That's not my bunny)




Ένα κλασικό και πολύ προσεγμένο βιβλίο αφής για μικρά χεράκια, που εστιάζει στις διαφορετικές υφές που υπάρχουν σε κάθε σελίδα!




     Αν έχετε μικράκια στο σπίτι ή μικρά βαφτιστήρια, θα σας ενδιαφέρουν σίγουρα οι προσφορές που έχει για εσάς αποκλειστικά η Λίντα για το μήνα Απρίλιο για κάποια από τα βιβλία της σειράς (δείτε παρακάτω)!!!




4. Πασχαλινά αυτοκόλλητα - σχήματα (Sticker Shapes Easter)




     Πολύ πρωτότυπο βιβλίο!!! Σε κάθε σελίδα είναι σχηματισμένο ένα ζωάκι ή αντικείμενο (στην περίπτωση μας πασχαλινό) το οποίο μπορεί το παιδί να αναπαράγει με τα αυτοκόλλητα-σχήματα που βρίσκονται στις τελευταίες σελίδες! Τόπο απλό, τόσο οικονομικό και τόσο δημιουργικό!!!! Λουλούδια, κοτούλες, κουνελάκια και πολλά πολλά ακόμη! Δείτε περισσότερα και στο βίντεο!




Στο site γράφει ότι είναι για ηλικίες 6+ αλλά εδώ μιλάμε ότι έκατσε και ασχολήθηκε ο 4 ετών σαμψωνάκος μου που βαριέται και σχετικά εύκολα!






Δυο βιβλιαράκια που μαζί μπορούν να γίνουν υπέροχο (και οικονομικό) πασχαλινό δωράκι!






     Άλλο ένα βιβλίο για βρεφάκια! Το "peep throught" επειδή δεν μπορώ να σας το περιγράψω με μια λέξη, θα σας το εξηγήσω λίγο. Ουσιαστικά, είναι ένα βιβλίο που έχει στις σελίδες του κάποια κενά, κάποιες "τρυπούλες" και μέσα από αυτές μπορείς να κρυφοκοιτάξεις λίγο από την επόμενη σελίδα. Για παράδειγμα, στο δικό μας βιβλίο, το παιδάκι ψάχνει το κουνελάκι του. Βλέπει, λοιπόν, μέσα από μια τρυπούλα, ότι στην επόμενη σελίδα υπάρχουν δύο σχήματα που μοιάζουν με κουνελίσιες πατουσίτσες!!!




Γυρίζει τη σελίδα για να τσακώσει το κουνελάκι, αλλά τελικά... ήταν απλώς τα φτερά μιας πεταλούδας! Κάπως έτσι παιχνιδιάρικα πηγαίνει όλο το βιβλιαράκι!




Και τώρα πιάνουμε τον τομέα του σαμψωνάκου... Τους δεινόσαυρους!!! Roaaaaaar!!!!







     Όπως λέει και ο τίτλος, τα βιβλία αυτής της σειράς είναι τα πρώτα που μπορείτε να δώσετε στο παιδάκι σας, όταν αρχίσει να μην βάζει πλέον τα πάντα στο στόμα! Είναι μεγάλα, στρογγυλεμένα, με απλές φιγούρες, ξεκολλάνε και κολλούν εύκολα!








     Το βιβλίο που πώρωσε τον σαμψωνάκο μου! Δεν το αφήνει από τα χέρια του!!! Το βιβλίο που του έδωσε κίνητρο να ζωγραφίσει χρωμοσελίδες ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ, κάτι που βαριόταν απίστευτα να κάνει με μαρκαδόρο! Του φαινόταν τεράστια αγγαρεία!!!




     Κάθε δισέλιδο είναι αφιερωμένο σε έναν δεινόσαυρο. Στην αριστερή σελίδα αναγράφεται στα αγγλικά το όνομα του, καθώς και ο τρόπος που προφέρεται. Από κάτω, είναι γραμμένες κάποιες πληροφορίες σχετικά με το δεινόσαυρο και στο κάτω μέρος της σελίδας δείχνει στα παιδιά πώς μπορούν να τον σχεδιάσουν βήμα-βήμα! Για το σκοπό αυτό, η υπόλοιπη σελίδα είναι κενή ώστε να εξασκηθεί το παιδί στο σχέδιο!




     Στη δεξιά σελίδα, υπάρχει ολόκληρη σκηνή-χρωμοσελίδα, στην οποία απεικονίζεται ο δεινόσαυρος καθώς και άλλα προϊστορικά πλάσματα! Το αγαπημένο του σαμψωνάκου μου!!! Εκτός του πόσο ασχολείται με αυτό κάθε μέρα, το έχει ΠΑΝΤΑ στο κρεβάτι του!!! Δείτε εδώ όλα τα βιβλία της σειράς.






8. Από τελεία σε τελεία - Δεινόσαυροι (Dot-to-dot Dinosaurs)



     Αυτό δεν είναι ένα απλό βιβλίο όπου το παιδί ενώνει τις τελίτσες με αριθμητική σειρά! Είναι ένα βιβλίο με ΠΟΛΛΕΣ τελίτσες! Τόσες που φτάνουν τις 50, 60, 80!!! Ιδανικό για παιδιά Δημοτικού και πολύ καλή εξάσκηση στους αριθμούς!

     Στο κάτω μέρος κάθε σελίδας είναι σημειωμένες κάποιες πληροφορίες σχετικά με τους δεινόσαυρους, οι οποίοι εμφανίζονται μόλις το παιδί ενώσει όλες τις τελίτσες. Επίσης, προσέξτε ότι στο υποσέλιδο είναι γραμμένοι με τη σειρά οι αριθμοί από 1-50 ενώ στο επόμενο δισέλιδο από το 50-100 ώστε το παιδί να έχει ένα σημείο αναφοράς για να το βοηθά σχετικά με τη σειρά των αριθμών! Δείτε εδώ όλα τα βιβλία της σειράς.





9. Μαγική ζωγραφική: Δεινόσαυροι (Dinosaurs Magic Painting Book)



     Σας άφησα το καλύτερο για το τέλος!!! Τα βιβλία της σειράς Magic Painting περιέχουν χρωμοσελίδες και ένα πινέλο, το οποίο απλώς βρέχετε με νεράκι και... ζωγραφίζετε! Πάνω στο χαρτί αμέσως εμφανίζονται χρώματα!!!




     Πείτε μου αν σκέφτεστε καλύτερη ζωγραφική για μια βόλτα στην καφετέρια ή το εστιατόριο με τα παιδιά! Ούτε να κουβαλάτε μαρκαδόρους, ούτε να γεμίζει ο τόπος με χρώματα! Σκέτο νερό! Το πιστεύετε; Το είδα να το ζωγραφίζουν τόσες φορές και ακόμη μου φαίνεται απίστευτο!!!




     Το βιβλίο αυτό έχει διάτρητες γραμμές για να μπορεί η κάθε σελίδα να κοπεί εύκολα, κάτι που θα σας βολέψει πάρα πολύ αν έχετε περισσότερα από ένα παιδιά που ζωγραφίζουν κάθε φορά! Εμείς τις κόψαμε όλες!!! 

     Στα συν να προσθέσω ότι το κουτάκι με το πινέλο στο εξώφυλλο ξεκολλάει και ξανακολλάει, οπότε δεν πρόκειται να το χάσετε, γιατί μόλις τελειώσετε τη ζωγραφική, το τοποθετείτε ξανά στο κουτάκι! Αλλά και να το χάσετε, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα γιατί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε πινέλο έχετε! Η μαγεία δεν κρύβεται στο πινέλο αλλά στο χαρτί!!!




     Ακόμη, στο οπισθόφυλλο υπάρχει ένθετο ένα μεγάλο κομμάτι χαρτόνι για να το τοποθετείτε κάτω από την εκάστοτε ζωγραφιά, ώστε το νερό να μην περνά στις υπόλοιπες σελίδες και τις χρωματίζει! Εμείς δεν το χρησιμοποιήσαμε γιατί όπως σας είπα κόβαμε όλες τις σελίδες! Το βιβλίο ενθουσιάζει τα παιδιά και το δικό μας έφυγε σε μια μέρα! Γι' αυτό αν αγοράσετε, πάρτε τουλάχιστον δύο!!! Δείτε εδώ όλα τα βιβλία της σειράς.




     Εδώ είναι το βίντεο που μου ζητήσατε και σας ετοίμασα, όπου θα δείτε τα μικρά εν δράση, να παίζουν με κάποια από τα βιβλία!!!


Προσφορές για τους αναγνώστες του blog
Αν κατά την αγορά σας αναφέρετε ότι είστε αναγνώστης/τρια του blog "Κορίτσι Μάλαμα" κερδίζετε τα εξής:


  • Σε περίπτωση που αγοράσετε και τα τρία παραπάνω βιβλία, θα σας κοστίσουν 25€ συμπεριλαμβανομένων και των μεταφορικών (η κανονική τιμή είναι 28,50€ + μεταφορικά) και μαζί θα έχετε δώρο και ένα πλεκτό παιχνιδάκι κουνελάκι ή αυγό.
  • Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις αγορές άνω των 50€ .




Ας αφήσουμε τα αδερφοξαδέρφια να παίζουν και ας πάμε στο διαγωνισμό μας!!! Ή μάλλον ΣΤΟΥΣ διαγωνισμούς μας! Ένας στο Facebook και ένας στο Instagram!


Ο διαγωνισμός
Το "Κορίτσι Μάλαμα" σε συνεργασία με τη σελίδα ByTheBell Books, κληρώνει σε δύο τυχερούς αναγνώστες του blog ένα αντίτυπο της επιλογής τους, από τα βιβλία "Dinosaurs" (Δεινόσαυροι) και "Cinderella" (Σταχτοπούτα) της σειράς "Magic Painting" των εκδόσεων Usborne.


Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα. Μπορείτε να λάβετε μέρος μέσω Instagram ή μέσω Facebook. Η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό με οποιονδήποτε από τους δύο τρόπους, συνιστά αυτόματα και αποδοχή των όρων του διαγωνισμού.


Μπορείτε να πάρετε μέρος και με τους δύο τρόπους!


Μέσω Facebook:

1. Like στις σελίδες "Κορίτσι Μάλαμα" και "ByTheBell Books" στο Facebook.








2. Σχόλιο κάτω από το βίντεο ποιό βιβλίο προτιμάτε (Δεινόσαυρους ή Σταχτοπούτα).

3. Tag 1 φίλο σας (πολλαπλές συμμετοχές δεκτές με διαφορετικά tags)



Μέσω Instagram:


1. Follow @koritsi_malama & @bythebellbooks στο Instagram.

2. Σχόλιο στη φωτογραφία ποιό βιβλίο προτιμάτε (Δεινόσαυρους ή Σταχτοπούτα)

3. Tag 1 φίλο σας (πολλαπλές συμμετοχές δεκτές με διαφορετικά tags)



Προαιρετικά, μπορείτε να ακολουθήσετε το "Κορίτσι Μάλαμα" στο Instagram, το Twitter, το Pinterest, τo Bloglovin και το Google+, καθώς και να εγγραφείτε στο newsletter του blog!



Όροι διαγωνισμού
1. Η σελίδα ByTheBell Books προσφέρει σε δύο τυχερούς αναγνώστες του blog ένα αντίτυπο της επιλογής τους, από τα βιβλία "Dinosaurs" (Δεινόσαυροι) και "Cinderella" (Σταχτοπούτα) της σειράς "Magic Painting" των εκδόσεων Usborne.
2. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 7/4/2019 έως και τις 17/4/2019 και ώρα 23.59 μ.μ.
3. Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός για συμμετοχές από όλη την Ευρώπη.
4. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έγκυρη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό αποτελούν για Facebook και Instagram, τα προαναφερθέντα βήματα αντίστοιχα.
Μπορείτε να πάρετε μέρος και με τους δύο τρόπους.
Συμμετοχές μετά τη λήξη του διαγωνισμού θα θεωρούνται άκυρες.
5. Τα στοιχεία του νικητή αυτά τα βλέπω και τα επεξεργάζομαι μόνο εγώ, ενώ σε καμία περίπτωση δε γνωστοποιούνται σε τρίτους, με εξαίρεση τα ονόματα των νικητών στο παρόν ιστολόγιο και στο βίντεο του διαγωνισμού στο Instagram και Facebook, καθώς και τα στοιχεία ταχυδρόμησης του δώρου τους στη σελίδα ByTheBell Books, στοιχεία τα οποία παραχωρούνται με τη συγκατάθεση των νικητών.
Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού και την παραλαβή των δώρων, όλα τα στοιχεία που μου παρέχετε, εκτός των ονομάτων των νικητών, διαγράφονται και δεν υπάρχει πλέον πρόσβαση σε αυτά. Ολόκληρη την Πολιτική Απορρήτου του blog μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ.
6. Οι νικητές του διαγωνισμού θα κληρωθούν μέσω της σελίδας Random.org, θα ειδοποιηθούν μέσω social media, αναλόγως με ποιον από τους δύο τρόπους θα συμμετάσχουν και θα ανακοινωθούν στα social media κάτω από το βίντεο του διαγωνισμού και στην παρούσα ανάρτηση.
7. Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μου εντός 2 ημερών από την ημέρα που θα ειδοποιηθούν, διαφορετικά η κλήρωση θα επαναληφθεί.
8. Η παραλαβή των δώρων θα γίνει ως εξής:
Εφόσον οι νικητές κατοικούν στην Αττική, μπορούν να παραλάβουν το αντίτυπό τους είτε ταχυδρομικώς είτε σε συνάντηση με τη δωροθέτρια.
Εφόσον οι νικητές κατοικούν στην υπόλοιπη Ελλάδα ή το εξωτερικό, θα το λάβουν ταχυδρομικά κατόπιν συνεννόησης. Τα έξοδα αποστολής αναλαμβάνει η δωροθέτρια.
9. Το blog "Κορίτσι Μάλαμα" δε φέρει καμία ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.
10. Ο διαγωνισμός προβάλλεται στις σελίδες SaveAndWin, KerdiseTo.


Καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε επίσης:

Blog Widget by LinkWithin
Blogging tips