Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

DIY χριστουγεννιάτικο στεφάνι με φυσικά υλικά!




     Η all creative κουνιάδα είναι σε φάση δημιουργικού οίστρου! Εγώ αυτή τη φορά ήμουν απλώς ο βοηθός της, γιατί ξέρω πολύ καλά πως όσο καλή είναι εκείνη στο θέμα ελεύθερη διακόσμηση, άλλο τόσο εγώ θα τα έπαιρνα όλα τα υλικά και θα τα κολλούσα στη σειρά! Μέχρι εκεί πάει  Τύπος 3 μου!! μου!!! Επομένως, τόπο στη φαντασία, τόπο στον Τύπο 1!!!

     Όλα τα υλικά που χρησιμοποιήσαμε, εκτός όσων δεν έχουν link, είναι μάρκας Luna και The Littlies και ευχαριστούμε την εταιρεία Διακάκης Εισαγωγική Α.Ε. για την παραχώρηση τους!



Υλικά που χρησιμοποιήσαμε

Πώς το κατασκευάσαμε
1. Βάψαμε το στεφάνι σε καφέ χρώμα, με κινήσεις μπρος πίσω και το αποτέλεσμα έμοιαζε κάπως με κλαδί λυγισμένο. Μας άρεσε πάρα πολύ! Αν το αφήναμε άσπρο θα ήταν μεγάλη παραφωνία, αφού δεν θα μπορούσε να καλυφθεί ολοκληρωτικά.







2. Στερεώσαμε τα κλαδιά της δάφνης, πρώτα γύρω από το στεφάνι και έπειτα συμπληρώσαμε κι άλλον ένα γύρο στην πάνω πλευρά. Τα κλαδιά τα στερεώσαμε δένοντας τα με το σχοινί, αλλά κάποια που συμπληρώσαμε αργότερα, ώστε να δείχνει πιο γεμάτο, τα κολλήσαμε με το πιστόλι σιλικόνης.








3. Αυτό είναι το δημιουργικό κομμάτι! Αρχίσαμε να κολλάμε τα υλικά μας όπως μας άρεσε! Με το κόκκινο κορδόνι φτιάξαμε μερικά φιογκάκια και τα προσθέσαμε κι αυτά. Δοκιμάσαμε να βάλουμε και κάποιες χρυσαφένιες πινελιές αλλά δε μας ταίριαζαν με το farm house στυλ του στεφανιού!










4. Βάψαμε τα νούμερα του "2019" σε κόκκινο και καθένα το κολλήσαμε πάνω σε ένα κομμάτι κορμού από τα μεγάλα. Από την πίσω πλευρά κολλήσαμε σχοινί, τα δέσαμε σε ένα κλαδί και τα κολλήσαμε στο στεφάνι, με έναν πιο τσαχπίνικο τρόπο!










Έτοιμο το στεφάνι μας!!!














     Στους μικρούς κορμούς που περίσσεψαν, απλώσαμε με το σφουγγαράκι λευκή κόλλα και τους κολλήσαμε σε γυάλινα βαζάκια. Από την κόλλα περάσαμε, επίσης και το σχοινί και το γυρίσαμε μερικές φορές γύρω από τα βάζα. Με το κόκκινο κορδόνι προσθέσαμε τσαχπινιές.














Έπειτα, προσθέσαμε μέσα στα βαζάκια κεράκια ρεσώ, χιόνι και μικρά χριστουγεννιάτικα στολίδια!







Πώς σας φάνηκαν οι χριστουγεννιάτικες κατασκευές μας;
Θα δοκιμάζατε να φτιάξετε κάτι παρόμοιο;






3 σχόλια:

  1. ονειροοοοοοοοοοοοοο ονειροοοοοοοο λατρευω τα στεφανια κ εχω κανει πολλα με ο,τι υλικο μου βρισκεται....αλλααααααααα λατρευω το πρωτο που εφτιαξα με φυσικα υλικα ο,τι βρηκα εκεινο τον καιρο στα περιξ που καναμε βολτα εκδρομη με τα παιδια......!!!!καλες γιορτες...η ιδεα με το ετος σε ξυλακια πολυ κουλ μπραβοοοοοοοοο....χοχοχχοχοοχο 7 κ σημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο! Μπράβο! Και ξανά μπράβο!
    Υπέροχη ιδέα - υπέροχο αποτέλεσμα!
    Και δεν είναι πως υποβιβάζω τα υπόλοιπα, αλλά ειλικρινά το στεφάνι είναι wow!!!
    ;-)
    ΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά! Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι μας άρεσε κι εμάς πολύ!! Η κουνιάδα είναι άπιαστη σε αυτά τα καλλιτεχνικά!! Φιλάκια!!!

      Διαγραφή

Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε επίσης:

Blog Widget by LinkWithin
Blogging tips