Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018

3 γιορτινά βιβλία από τις εκδόσεις Μεταίχμιο (+διαγωνισμός)!
Σήμερα σας ετοίμασα βιβλιοπαρουσίαση με βίντεο! Τα τρία βιβλία που θα δείτε να παρουσιάζω είναι τα εξής:


1. Φωτογραφία με τον Αϊ-Βασίλη
2. Το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο στολίδι
3. Τα φυλλαράκια των Χριστουγέννων (για αυτό το βιβλίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σε αυτή τη βιβλιοπαρουσίαση που σας είχα κάνει)

Και τα τρία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο!


Δείτε το βίντεο, αποφασίστε ποιό βιβλίο θα θέλατε να κερδίσετε και λάβετε μέρος στο διαγωνισμό!

Ο διαγωνισμός
     Το "Κορίτσι Μάλαμα" σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο, κληρώνει σε δύο τυχερούς αναγνώστες του blog το βιβλίο που θα επιλέξουν, ανάμεσα στα εξής: "Φωτογραφία με τον Αϊ-Βασίλη", "Το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο στολίδι" και "Τα φυλλαράκια των Χριστουγέννων".


     Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα. Μπορείτε να λάβετε μέρος μέσω Facebook ή μέσω της φόρμας Google που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης. Η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό με οποιονδήποτε από τους δύο τρόπους, συνιστά αυτόματα και αποδοχή των όρων του διαγωνισμού. 

     Μπορείτε να πάρετε μέρος και με τους δύο τρόπους!


Μέσω Facebook:

1. Like στις σελίδες "Κορίτσι Μάλαμα" και "Εκδόσεις Μεταίχμιο" στο Facebook.
2. Σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού με το βιβλίο που προτιμάτε.

Μέσω φόρμας Google (μόνο για εγγεγραμμένους στο newsletter):
1. Εγγραφείτε στο newsletter του blog εδώ. Παρακαλώ διαβάστε πρώτα την Πολιτική Απορρήτου του blog. Η εγγραφή σας στο newsletter συνιστά αυτόματα και αποδοχή της Πολιτικής Απορρήτου.

2. Συμπληρώστε τη φόρμα Google στο τέλος της ανάρτησης.


Προσοχή! Το e-mail που θα δώσετε θα πρέπει να είναι ενεργό, γιατί οι νικητές που θα συμμετέχουν μέσω της φόρμας Google θα ενημερωθούν μέσω e-mail.


     Προαιρετικά, μπορείτε να ακολουθήσετε το "Κορίτσι Μάλαμα" στο Instagram, το Twitter, το Pinterest, τo Bloglovin και το Google+, καθώς και να εγγραφείτε στο newsletter του blog!Όροι διαγωνισμού
1. Οι εκδόσεις Μεταίχμιο προσφέρουν σε δύο τυχερούς αναγνώστες του blog το βιβλίο που θα επιλέξουν, ανάμεσα στα εξής: "Φωτογραφία με τον Αϊ-Βασίλη", "Το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο στολίδι" και "Τα φυλλαράκια των Χριστουγέννων".
2. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 5/12/2018 έως και τις 11/12/2018 και ώρα 23.59 μ.μ.
3. Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός μόνο για συμμετοχές από Ελλάδα.
4. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έγκυρη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό αποτελεί:
 • για όσους αναγνώστες έχουν Facebook και επιθυμούν να λάβουν μέρος μέσω αυτού, τα 3 βήματα που αναφέρθηκαν 
 • για τους εγγεγραμένους στο newsletter αναγνώστες, η συμπλήρωση της φόρμας Google.
Μπορείτε να πάρετε μέρος και με τους δύο τρόπους.
Συμμετοχές μετά τη λήξη του διαγωνισμού θα θεωρούνται επίσης άκυρες.
5. Τα στοιχεία που σας ζητώ να συμπληρώσετε στη φόρμα Google είναι το ονοματεπώνυμο, το e-mail σας και ποιό βιβλίο προτιμάτε. Τα ζητώ αυτά ώστε να μπορεί να πραγματοποιηθεί η κλήρωση και να είναι εφικτή η επικοινωνία με το νικητή. Τα στοιχεία αυτά τα βλέπω και τα επεξεργάζομαι μόνο εγώ, ενώ σε καμία περίπτωση δε γνωστοποιούνται σε τρίτους, με εξαίρεση τα ονόματα των νικητών στο παρόν ιστολόγιο και στη σελίδα μου στο Facebook, καθώς και τα στοιχεία ταχυδρόμησης του δώρου τους στις εκδόσεις Μεταίχμιο, στοιχεία τα οποία παραχωρούνται με τη συγκατάθεση των νικητών.
Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού και την παραλαβή των δώρων, όλα τα στοιχεία που μου παρέχετε μέσω της φόρμας Google (εκτός των ονομάτων των νικητών) διαγράφονται και δεν υπάρχει πλέον πρόσβαση σε αυτά. Ολόκληρη την Πολιτική Απορρήτου του blog μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ.
6. Οι νικητές του διαγωνισμού θα κληρωθούν μέσω της σελίδας Random.org, θα ειδοποιηθούν μέσω e-mail ή μέσω Facebook, αναλόγως με ποιον από τους δύο τρόπους θα συμμετάσχουν και θα ανακοινωθούν στο Facebook κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού και στην παρούσα ανάρτηση.
7. Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μου εντός 2 ημερών από την ημέρα που θα ειδοποιηθούν, διαφορετικά η κλήρωση θα επαναληφθεί.
8. Η παραλαβή των δώρων θα γίνει ως εξής:
 • Εφόσον οι νικητές κατοικούν στην Αττική, παραλαμβάνουν το αντίτυπό τους από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).
 • Εφόσον οι νικητές κατοικούν στην υπόλοιπη Ελλάδα, θα το λάβουν ταχυδρομικά κατόπιν συνεννόησης. Τα έξοδα αποστολής αναλαμβάνουν οι εκδόσεις Μεταίχμιο.
9. Το blog "Κορίτσι Μάλαμα" δε φέρει καμία ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.
10. Ο διαγωνισμός προβάλλεται στις σελίδες SaveAndWin, KerdiseTo.2 σχόλια:

 1. Βιβλίο το καλύτερο δώρο για μικρούς και μεγάλους.
  Πάντα με επιτυχίες και χαμόγελα πολλά.
  Ευχαριστούμε πολύ
  Καλές Γιορτές

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε επίσης:

Blog Widget by LinkWithin
Blogging tips