Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Επιδιόρθωσε το: ένα τερατάκι στο τζιν! (κάλυψη σκισίματος)



     Μέσα στο κουτί μου με τα προς επιδιόρθωση ξετρύπωσα ένα τζιν για το σαμψωνάκο. Το θέμα που είχε ήταν ένα τεράστιο σκίσιμο στο γόνατο!




     Και επειδή ναι μεν τα σκισίματα είναι στη μόδα αλλά δε χρειάζεται να ξεπαγιάζει από τόσο μικρός για χάρη της μόδας (νομίζω θα το κάνει ούτως ή άλλως κάποια στιγμή), σκέφτηκα να δοκιμάσω να εφαρμόσω μια ιδέα που είδα στο Pinterest, την κάλυψη σκισίματος με τη διακόσμηση του ουσιαστικά!


     Αρχικά καθάρισα το σκίσιμο κόβοντας τα ξέφτια. Έπειτα, γύρισα το τζιν από την ανάποδη και τοποθέτησα με καρφίτσες πάνω στο σκίσιμο ένα κομμάτι ύφασμα (αυτό το πορτοκαλί ύφασμα που ο άντρας μου αγόρασε 1 ευρώ από την Αθήνα, θα το δείτε σε άπειρα projects! Το έχω βάλει σχεδόν παντού!)





     Γάζωσα το ύφασμα περιμετρικά του σκισίματος, αφήνοντας από το σκίσιμο κάποια εκατοστά. Στο μικρό κενό που έμεινε και αφού γύρισα το τζιν από την καλή, γύρισα λίγο προς τα μέσα τη "γλώσσα" και τη γάζωσα κι αυτή. Νομίζω βγήκε λίγο μεγάλη αλλά ας υποθέσουμε ότι αυτό το τέρας είναι λίγο αυθάδικο και έχει μεγάλη γλώσσα για το μπόι του!!






Έπειτα, πρόσθεσα δυο κουμπιά, ένα μικρό κι ένα λίγο μεγαλύτερο για να είναι σωστό τέρας με τα όλα του.




     Έτοιμο! Το σκίσιμο καλύφθηκε και νομίζω ο σαμψωνάκος μου θα χαίρεται να φοράει το αναβαθμισμένο του τζινάκι!!




Πώς σας φαίνεται;
Δοκιμάστε το και καλή επιτυχία!!



2 σχόλια:

Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε επίσης:

Blog Widget by LinkWithin
Blogging tips