Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Διαγωνισμός με δώρο υφασμάτινες πάνες Babylicious - ΕΛΗΞΕ!!



     Η σελίδα "Κορίτσι Μάλαμα" στο Facebook έφτασε χάρη σ' εσάς τα 1.000+ μέλη και για να σας ευχαριστήσω που βρίσκεστε σε αυτή την παρέα, σας ετοίμασα έναν όμορφο διαγωνισμό!!

     Η εταιρεία Babylicious χαρίζει σε δύο νικητές από ένα σετ υφασμάτινες πάνες, ένα για αγόρι και ένα για κορίτσι! Κάθε σετ αποτελείται από 4 πλενόμενες πάνες σε διαφορετικά σχέδια και μια τσαντούλα αποθήκευσης!!

     Από τα έξοδα που έχει ένα μωρό για να μεγαλώσει, τουλάχιστον το 60% αφορούν τις πάνες μιας χρήσεως! Συνολικά, ξοδεύουμε κατά μέσο 1.500-1.600€ σε πάνες για κάθε παιδί μας! Τι θα λέγατε, όμως, αν είχατε τη δυνατότητα να βάλετε στην τσέπη τα 1.200€ από αυτά; Μάλιστα, τόσα χρήματα εξοικονομείτε με τη χρήση υφασμάτινων πανών!!

     Αν δεν τις έχετε δοκιμάσει ξανά, αυτή είναι η ευκαιρία! Οι υφασμάτινες πλενόμενες πάνες Babylicious έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με τις συμβατικές πάνες: είναι one size και ταιριάζουν σε μωράκια από 0-3 ετών. Αυτό σημαίνει ότι κάθε πάνα που αγοράζετε, τη χρησιμοποιήσετε για τουλάχιστον 3 χρόνια, ίσως και στο επόμενο παιδί σας! Η προσαρμογή της πάνας στο μέγεθος του μωρού επιτυγχάνεται με τα ειδικά κουμπάκια (snaps), χωρίς να μειώνεται η προστασία από τις διαρροές και αυτό χάρη στο διπλό λάστιχο στα πόδια και το έξτρα λάστιχο στη μεσούλα!




     Οι υφασμάτινες πλενόμενες πάνες Babylicious αποτελούνται από 2 μέρη: την αδιάβροχη εξωτερική πάνα και 2 εσωτερικά επιθέματα, τα οποία και αλλάζετε κάθε φορά που το μωράκι σας λερώνεται! Τα επιθέματα κατασκευάζονται από Bamboo carcoal, το οποίο αποτελείται από 50% bamboo και 50% οργανικό βαμβάκι. Ο συνδυασμός των δύο αυτών υλικών έχει ως αποτέλεσμα την απορρόφηση της υγρασίας στον πυρήνα του επιθέματος, που σημαίνει πιο στεγνό δερματάκι και λιγότερους ερεθισμούς! Είναι, επίσης, υποαλλεργικά, αντιβακτηριδιακά, επιτρέπουν στο δέρμα του μωρού να αναπνέει, δε συγκρατούν οσμές και δεν κιτρινίζουν!




     Όσο για τη συντήρησή τους, να σας πω ότι πλένονται τόσο στο πλυντήριο στους 40 βαθμούς όσο και στο χέρι, μπαίνουν στεγνωτήριο στον ήπιο κύκλο αλλά στεγνώνουν υπέροχα και στην απλώστρα!


     Μαζί με τις πάνες, η εταιρεία Babylicious σας κάνει δώρο και από μία τσαντούλα αποθήκευσης, για να σας λύσει ακόμη περισσότερο τα χέρια! Για να αποθηκεύσετε τις λερωμένες πάνες ή τα επιθέματα, απλώς αφαιρείτε τα στερεά υπολείμματα στη λεκάνη της τουαλέτας, ξεπλένετε με νερό το επίθεμα ή και την πάνα αν είναι απαραίτητο, στύβετε και τοποθετείτε στην τσαντούλα μέχρι να βάλετε πλυντήριο! Η τσαντούλα είναι αδιάβροχη και δεν πρόκειται να έχετε διαρροές υγρασίας ή οσμών!!! Διαθέτει, επίσης, δύο ξεχωριστές θηκούλες, ώστε να αποθηκεύονται χωριστά οι πάνες από τα επιθέματα!!

     Αν αποφασίσετε να αγοράσετε πάνες Βabylicious, έχετε υπόψη σας και αυτές τις προσφορές...




     ...καθώς και ότι με παραγγελίες άνω των 60€, σας κάνουν δώρο τα μεταφορικά! 


     Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε σε αυτό το βίντεο, στη σελίδα της εταιρείας (οδηγίες χρήσης/πλύσης και συχνές ερωτήσεις), στο τηλέφωνο 210-3005530 ή μέσω μηνύματος στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook!

Πίσω στο διαγωνισμό μας!! 


Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό:

1. Πατήστε Like στη σελίδα Κορίτσι Μάλαμα στο Facebook
2. Πατήστε Like στη σελίδα Babylicious στο Facebook
3. Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού ποιο σετ επιθυμείτε

Προαιρετικά, μπορείτε να ακολουθήσετε το "Κορίτσι Μάλαμα" στο Instagram, το Pinterest, τo Bloglovin και το Google+! Μπορείτε επίσης, να εγγραφείτε στο newsletter στα δεξιά του blog ώστε να μη χάνετε ούτε ανάρτηση!


Όροι διαγωνισμού
1. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 25/2 έως τις 10/3/2016 και ώρα 12 το βράδυ.
2. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό αποτελούν τα 4 παραπάνω βήματα. Συμμετοχές μετά τη λήξη του διαγωνισμού θα θεωρούνται επίσης  άκυρες.
3. Μέσα σε μία εβδομάδα μετά τη λήξη του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν δύο (2) νικητές, ένας νικητής για το αγορίστικο και ένας για το κοριτσίστικο σετ. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην παρούσα ανάρτηση, καθώς και στη σελίδα "Κορίτσι Μάλαμα" στο Facebook.
4. Οι νικητές του διαγωνισμού θα κληρωθούν μέσω της σελίδας Mini Web Tool και θα ειδοποιηθούν με μήνυμα μέσω Facebook.
5. Αν οι νικητές δεν επικοινωνήσουν εντός 10 ημερών από την ημέρα που θα ειδοποιηθούν ή αν δεν είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, η κλήρωση θα επαναληφθεί.
6. Οι νικητές θα παραλάβουν τα δώρα τους ταχυδρομικώς, απευθείας μέσω της σελίδας Babylicious.gr.

Ο διαγωνισμός θα προβληθεί και στις σελίδες saveandwin, kerdiseto, nethall, tixerakias.


Καλή επιτυχία!!!


Οι νικήτριες είναι:
Stenia Griva - αγορίστικο σετ
Despoina Filippopoliti - κοριτσίστικο σετ


Συγχαρητήρια!!


Η εταιρία Babylicious προσφέρει σε όλους τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού κουπόνι έκπτωσης 15% για αγορές σε υφασμάτινες πάνες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την σελίδα Babylicious.grγια να τους δοθεί το εκπτωτικό κουπόνι και οδηγίες χρήσης του μέχρι την Πέμπτη 17 / 03 / 2016

21 σχόλια:

  1. Καταπληκτικο δώρο!!πάω να παρω μέρος! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!! ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΔΩΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κορίτσια το σχόλιό σας στη φωτογραφία του διαγωνισμού, όχι εδώ! Αλλιώς δε μετράει η συμμετοχή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φανταστικό δώρο.. Ευχαριστούμε πολύ GFC Elena Bakogianni insta elenabakogianni g+ Elena Bakogianni PInterest Elenabakogianni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ευχαριστουμε!για αγορι!fbερμιονη τσαπακιδου email tsapakidouemi@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ!!ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ
    ΕΦΗ gr2000032@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ28 Φεβρουαρίου 2016 στις 1:22 π.μ.

    ΤΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ.
    ΕMAIL dimkost81@hotmail.gt

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΑΚΙ.fb name /bloglovin/Pinterest nikh rona,instagram nikh76,google + ΝΙΚΗ ΡΟΚΑΝΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευχαριστούμε πολύ!! Για κοριτσάκι ❤❤❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καταπληκτικό δωράκι.....για το μωρακι μας...blog:ΣΤΕΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. όπως έγραψα και στο fb ως Kiki Antonopoulou θα ήθελα το σετ για κορίτσια, αφού έρχεται σε λίγο η μπέμπα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ!! ΚΟΡΙΤΣΙ
    ΕΦΗ gr2000032@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φανταστικό!! Μακάρι να το κερδίσω για τον γιο μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ποπο τέλειο δώρο πραγματικά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε επίσης:

Blog Widget by LinkWithin
Blogging tips