Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2010

Να σας συστηθώ...Γεια σας! Καλώς ορίσατε στο blogo-σπιτάκι μου! Είμαι η Τριανταφυλλένια και είμαι μαμά μιας χαριτωμένης πεταλουδίτσας 4,5 ετών, ενός γελαστού σαμψωνάκου 3 ετών και ενός μικρού αγγέλου που μέτρησε 4 μήνες στην κοιλίτσα μου και τώρα μας προσέχει από ψηλά!

Μεγάλωσα στη γραφική Λιβαδειά αλλά παντρεύτηκα και ζω στην όμορφη Ναύπακτο!! Κάθε πρωί απολαμβάνω τη θάλασσα από το παραθύρι μου!!! Εργάζομαι ως νηπιαγωγός, αγαπώ πολύ τα παιδιά και ό,τι έχει να κάνει με αυτά! Είμαι κι εγώ ένα παιδί κατά βάθος!

Μου αρέσει πολύ να χουχουλιάζω στο σπιτάκι μας, να το οργανώνω και να το νοικοκυρεύω!! Ψάχνω συνέχεια νέους τρόπους για να κάνω οικονομία στον οικογενειακό προϋπολογισμό μας και σε αυτό με βοηθάει πολύ η αγάπη μου για το χειροποίητο: φαγητά, γλυκά, εργόχειρα, παιχνίδια, χειροτεχνίες... και ένα σωρό άλλα!!

Αγαπώ, όμως, και τα ταξίδια, τα οποία, βέβαια, σε αυτή τη φάση έχω περιορίσει λόγω των μικρών αλλά και των οικονομικών. Έτσι, το ρίχνω όποτε μπορώ στο διάβασμα, αλλά ποτέ δε λέω όχι σε έναν περίπατο στη φύση και ένα καφεδάκι με το έτερο μου ήμισυ! Γενικώς, ποτέ δε βαριέμαι, αφού τρελαίνομαι να καταπιάνομαι με καινούργια πράγματα και να μαθαίνω συνεχώς! Η ατζέντα μου και η μέρα μου είναι πάντα γεμάτες!

Στη ζωή μου είμαι γεμάτη ενθουσιασμό και έντονα συναισθήματα (διαθέτω όλη την παλέτα!), αν και όσοι με γνωρίζουν ισχυρίζονται ότι εκπέμπω ηρεμία!! Αυτό πάντως που σίγουρα με σκοτώνει είναι η παθητικότητα και η στασιμότητα!

Δημιούργησα αυτό το ιστολόγιο από την έντονη επιθυμία που έχω να κάνω συνεχώς τη ζωή μου καλύτερη, τη μέρα μου παραγωγικότερη, από την ανάγκη μου για καθημερινή εξέλιξη και από τη χαρά που νιώθω να βοηθάω τους άλλους και να μοιράζομαι ό,τι καινούργιο μαθαίνω και δημιουργώ!

Μπορείτε να βρείτε το ιστολόγιό μου στο Facebook, το Twitter, το Pinterest, το Instagram και στο Google+!!! Ακόμη, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω της φόρμας επικοινωνίας που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του ιστολογίου!!

Θα με βρείτε, ακόμη, να αρθρογραφώ στο οικογενειακό ψηφιακό περιοδικό Familives και στο blog της AS Company!

Γίνετε μέλος της DIY παρέας μας στο Google+!!!


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για εμένα, μπορείτε να διαβάσετε...

...τη συνέντευξη που έδωσα στο blog "Happymum Angie"

...τις ερωταπαντήσεις μου με αφορμή το βραβείο "Liebster"

...τις μουσικές μου προτιμήσεις με αφορμή το βραβείο "I Love Music & I Love Your Blog"

...59+1 πράγματα που δεν ξέρετε για 'μένα!

...την παρουσίαση μου από τη σελίδα Edit Your Life MagazineΚαλή ανάγνωση!
Τριανταφυλλένια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips