Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

ΟΛΑ τα βιβλία του Δεκεμβρίου 2021!




Κανονικά τα βιβλία του μήνα σας τα δείχνω τον επόμενο, αλλά εδώ έκανα μια εξαίρεση, διότι πολλά από αυτά είναι χριστουγεννιάτικα και ίσως θα σας ήταν βοηθητικό να τους ρίξετε μια ματιά, σε περίπτωση που θα θέλατε να τα αγοράσετε τώρα στις γιορτές! Πιο κάτω θα βρείτε και δύο εκπτωτικούς κωδικούς!!!


Να σας τα πούμε; Οι μικροί καλαντιστές


Για το βιβλίο αυτό σας μίλησα σε αυτό το βιντεάκι! Μάλιστα, μπορείτε ως τις 24/12 να το αγοράσετε από το stamoulis.gr και να κερδίσετε δωρεάν μεταφορικά, με τον κωδικό 2707!!






Εδώ βλέπετε όλα τα γιορτινά παιδικά βιβλία που μας έστειλε το Μεταίχμιο και εννοείται δε χάσαμε την ευκαιρία να τα διαβάσουμε!





Πίκο και Λόλα: Το τέλειο δώρο



Η Λόλα το έχει αποφασίσει: Φέτος θα τρυπώσει στο σάκο του Άγιου Βασίλη και θα διαλέξει η ίδια το τέλειο δώρο για τον εαυτό της (άντε και κάτι πολύ καλό για τον Πίκο και τους δικούς της)!




Εμ έλα που μπλέκει και βρίσκεται στα καλά καθούμενα μέσα στο σάκο και καθ' οδόν για το σπίτι του Πίκο!! Άντε τώρα να του τα δικαιολογήσει, πώς βρέθηκε πρωτοχρονιάτικα κάτω από το τζάκι του!




Τα βιβλία της σειράς Πίκο και Λόλα τα διαβάζουμε πλέον με τον 3χρονο γκαστονάκο μου και μου αρέσουν πολύ τα στιχάκια, η σκανταλιάρικη διάθεση που έχουν και οι στρογγυλεμένες γωνίες! Δεν μπορώ να τονίσω αρκετά ΤΙΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΜΕΝΕΣ ΓΩΝΙΕΣ! Διατηρούν τα βιβλία άφθαρτα για πολύ πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα!







Ένα χειμωνιάτικο βιβλίο από τη σειρά για μικρά παιδάκια Ο Μαξ και το κουνέλι. Ο Μαξ θέλει να κάνει σκι, αλλά δεν τα καταφέρνει! Εκεί που απελπίζεται, ο μπαμπάς του τού μαθαίνει μια μαγική λεξούλα: ΑΚΟΜΗ! Δεν τα καταφέρνει ακόμη! Να κάτι που πρέπει να θυμάμαι να προσθέτω κι εγώ στο λεξιλόγιο μου πιο συχνά!




Η σειρά είναι ωραία για παιδάκια 2-3 ετών! Δείτε εδώ άλλα δυο βιβλία της που έχω παρουσιάσει!




Ο Αϊ-Βασίλης ξεκινά!



Αυτό το βιβλίο μου άρεσε ΠΑΡΑ πολύ!!! Μας αφηγείται μια μικρή ιστορία για τον Άγιο Βασίλη που μοιράζει τα δώρα στα ζωάκια!




Αυτό που μου άρεσε είναι η καλή ποιότητα στην κατασκευή του βιβλίου! Στιβαρό και γυαλιστερό χαρτόνι, σταθερά παραθυράκια και γρανάζια που γυρίζουν άκοπα και εικονογράφηση με ζωντανά χρώματα! Ένα ωραίο βιβλίο για μικρά παιδάκια για αυτές τις ημέρες!









Αυτό το βιβλίο είναι για παιδιά 4-5 ετών, κάτι που αυτή τη στιγμή δεν έχουμε στο σπίτι μας, αλλά θα έχουμε σύντομα, οπότε το κράτησα για του χρόνου τα Χριστούγεννα για τον γκαστονάκο!




Ουσιαστικά είναι ένα βιβλίο δραστηριοτήτων με γιορτινά θέματα και αρκετά φουσκωτά αυτοκόλλητα! Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν βρες τις διαφορές, κρυμμένες εικόνες, ζωγραφική, λαβύρινθους κ.λπ!





Εδώ τα βιβλία που πήραμε από τη Λίντα και τις εκδόσεις Usborne! Μπορείτε κι εσείς να αγοράσετε από τη Λίντα με έκπτωση -10% με τον κωδικό MALAMA10! Ψωνίστε από το Instagram ή το Facebook και αν μένετε Αθήνα, σας τα κάνει και delivery!




Sticker Dolly Dressing - Unicorns & mermaids



Η αγαπημένη σειρά της πεταλουδίτσας μου (και όχι άδικα) με αυτοκόλλητα ρούχα και αξεσουάρ για να ντύσεις τις εκάστοτε κοπέλες/νεράιδες/πριγκίπισσες! 




Εδώ έχουμε μια μεγάλη έκδοση, και σε μέγεθος και σε σελίδες, στην οποία συμπεριλαμβάνονται τόσο οι μονόκεροι, όσο και οι γοργόνες!




Ντάξει, τι να σας πω για την εικονογράφηση;; Είναι μαγική! Αν ήμουν κορίτσι, πιστεύω πως θα καθόμουν με τις ώρες να ντύνω με παραμυθένια ρούχα τις παραμυθένιες φιγούρες!!!




Δείτε εδώ κι άλλα βιβλία της σειράς Sticker Dolly Dressing που σας έχω παρουσιάσει.





Η πεταλουδίτσα μου για τις γιορτές ζήλεψε βιβλία με γλυκά και κατασκευές! 




Αυτό εδώ είναι ένα βιβλίο γιορτινών κατασκευών με πολλές σελίδες, το οποίο όμως μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί από μεγάλους (ίσως φτιάχτηκε και για μεγάλους), καθώς έχει ακόμη και projects πλεξίματος, κατασκευή σαπουνιών κλπ.








Chocolates & sweets



Μια παλιά έκδοση που η Λίντα είχε την καλοσύνη να μας χαρίσει! Βιβλίο με εύκολα γλυκά, που δε χρειάζονται ψήσιμο, επομένως η μικρή μου ζαχαροπλάστισσα μπορεί να υλοποιήσει μόνη της!








Το βιβλίο αυτό είναι αντίστοιχο με το πιο πάνω, μόνο που είναι στα ελληνικά και το πήραμε σε σούπερ σούπερ προσφορά από τις εκδόσεις Ψυχογιός! Στην Black Friday το αγοράσαμε για 2,5€!




Και εδώ τα γλυκά είναι χωρίς ψήσιμο, αλλά έχει και πολύ ωραίες φωτογραφίες, ό,τι πρέπει για κορίτσια ζαχαροπλάστισσες και γενικά για τις γιορτινές μέρες, να απασχοληθούν και τα παιδιά με κάτι χρήσιμο και δημιουργικό, αλλά και να ετοιμάσουν δώρα για τους αγαπημένους τους!





Fist coloring book Santa




Πρόκειται για ένα απλό και χαριτωμένο βιβλίο με γιορτινές χρωμοσελίδες, ό,τι πρέπει για να απασχοληθεί ο γκαστονάκος στις διακοπές, που τρελαίνεται για ζωγραφική!




Στα συν βάζω την οικονομική τιμή του και τη χαρακτηριστική εικονογράφηση Usborne, καθώς και το γεγονός πως οι σελίδες έχουν ήδη χρώματα στο φόντο, επομένως φαίνεται όμορφη όλη η εικόνα όταν το παιδί τη ζωγραφίσει, χωρίς να κουραστεί πολύ, κάτι που θέλουμε για τα μικρά παιδάκια!









Άλλο ένα βιβλίο με χρωμοσελίδες, το οποίο είναι της ίδια σειράς με τις χρωμοσελίδες από το Μεταίχμιο που σας είχα παρουσιάσει εδώ, μόνο που το συγκεκριμένο είναι πιο μικρό και να σας πω, πολύ μου αρέσει αυτό γιατί είναι βολικό και μπορείς να το κουβαλήσεις παντού μαζί, αν υποθέσουμε ότι εν μέσω covid τριγυρίζεις με τα παιδιά κουβαλώντας μαζί σου πράγματα!!






Οι χρωμοσελίδές είναι πολύ απλές στο σχεδιασμό τους, ιδανικό για μικρά παιδάκια και γενικά ο    γκαστονάκος μου δείχνει να απολαμβάνει πολύ αυτή τη σειρά!



Όταν η κυρία του γκαστονάκου ρώτησε τα παιδιά στον παιδικό σταθμό τι θέλουν να γίνουν όταν μεγαλώσουν, τα πιο πολλά είπαν πώς θα ήθελαν να γίνουν κάποιος σούπερ ήρωας. Ο γκαστονάκος; "Εγώ σέλω να γίνω ένα τόσοζούλι μικούλι κουνελάκι!". Ε, μόλις είδα αυτό το βιβλιαράκι, δεν μπορούσα να μην το πάρω!




Το βιβλίο έχει μέσα εικόνες και λίγα λόγια για διάφορα μωρά ζωάκια, αλλά φυσικά αυτό που το κάνει αξιαγάπητο, είναι όπως βλέπετε κι εσείς η εικονογράφηση του!!!







Άλλο ένα βιβλίο από την αγαπημένη σειρά του 6χρονου σαμψωνάκου μου! Ο κύριος δε ζήλεψε κανένα χριστουγεννιάτικο βιβλίο, μόνο τα Build your own! Ευτυχώς βγαίνει και κανένα καινούργιο και έχω να του παίρνω!




Εδώ έχουμε ένα βιβλίο με ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ εικονογράφηση, που μιλά για τα θανάσιμα ζώα, από τα οποία λείπουν κάποια κομμάτια, που τα συμπληρώνει το παιδί με αυτοκόλλητα που υπάρχουν στις τελευταίες σελίδες.




Δείτε εδώ όλα τα Build your own που σας έχω παρουσιάσει!




Build your own space warriors



Σε αυτό το βιβλίο, έχουμε πολεμιστές του διαστήματος. Οι εικόνες της σειράς είναι πάντα πολύ ρεαλιστικές, απορώ που τους σκέφτονται τόσους διαφορετικούς ήρωες με περίεργα χαρακτηριστικά, και είναι και τόσα πολλά τα βιβλία!




Στο συγκεκριμένο βιβλίο, να πω πως οι φιγούρες ίσως είναι λίγο τρομακτικές για τον σαμψωνάκο μου. Αν το ήξερα, δεν θα του το αγόρασα ακόμη, αλλά σε 1-2 χρόνια. Θα το πάρει στα χέρια του τα Χριστούγεννα, οπότε θα δω πως θα λειτουργήσει, αν δω ότι του είναι τρομακτικό θα το απομακρύνω διακριτικά!!!






Αυτά είχα να σας δείξω! Εσείς τι βιβλία πιάσατε στα χέρια σας αυτές τις μέρες;
Καλά Χριστούγεννα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε επίσης:

Blog Widget by LinkWithin
Blogging tips