Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Έρευνα αναγνωστών 2019!




Φέτος για πρώτη φορά ετοίμασα ένα ερωτηματολόγιο για όλους εσάς που διαβάζετε το blog, γιατί καλά πιάνω το μονόλογο εδώ μέσα, αλλά θέλω πολύ να μάθω τι έχετε ΕΣΕΙΣ να μου πείτε! Σας αρέσει το blog; Απολαμβάνετε να το διαβάζετε; Θα θέλατε να βελτιώσω ή να προσθέσω κάτι;


Θέλω πολύ να γράφω για θέματα που σας ενδιαφέρουν και σας βοηθούν! Αν λοιπόν αγαπάτε και διαβάζετε την ιστογωνίτσα αυτή, βάλτε το λιθαράκι απαντώντας στην έρευνα αναγνωστών για το 2019! Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και όπως το χρονομέτρησα, θα σας πάρει λιγότερο από 5' για να το συμπληρώσετε!

Αν διαβάζετε την ανάρτηση αυτή μέσω e-mail, ίσως δε βλέπετε το ερωτηματολόγιο. Πατήστε στον τίτλο για να μεταβείτε στην ανάρτηση ή εδώ για να μεταβείτε απευθείας στο ερωτηματολόγιο!

Θα περιμένω με αγωνία τις απαντήσεις σας και θα ετοιμάσω μια ξεχωριστή ανάρτηση με αυτές!

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για το χρόνο σας!!!


4 σχόλια:

  1. Απάντησα στο ερωτηματολόγιο. Υπέροχη ιδέα. Μηπως θα μπορούσες να μας δείξεις μέσα από ανάρτηση τι ακριβώς έκανες, ώστε να φτιάξουμε κι εμείς για τα μπλογκ μας; Ευχαριστούμε πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ίσως κάνω μια τέτοια ανάρτηση κάποια στιγμή στο μέλλον! Σε ευχαριστώ που συμμετείχες!

      Διαγραφή
  2. Συμπλήρωσα και εγώ την φόρμα με την σειρά μου. Σίγουρα θα ήθελα να ακούσω περισσότερα podcast επεισόδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάνο σε ευχαριστώ πολύ! Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει γιατί επέστρεψα στη δουλειά και πρακτικά έχω μηδέν χρόνο μόνη μου για να ηχογραφήσω! Πρέπει να δω πώς θα το κάνω! Σε ευχαριστώ για την ψήφο εμπιστοσύνης και τη συμμετοχή σου!!!

      Διαγραφή

Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε επίσης:

Blog Widget by LinkWithin
Blogging tips