Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Παίζουμε "Yeti in my Spaghetti" + διαγωνισμός!!




     Το επιτραπέζιο "Yeti in my spaghetti" είναι η νέα προσθήκη στα επιτραπέζια μας! Κυκλοφορεί στην Ελλάδα από την AS Company. Το επιτραπέζιο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίαw 4+ και παίζεται με δύο παίκτες και πάνω. Το 2017 μάλιστα, είχε ανακηρυχθεί "Game of the Year" από τα "TOTY Awards"! Εμείς το παίξαμε, το ευχαριστηθήκαμε και εδώ σας γράφω τις εντυπώσεις μας, καθώς και όλα όσα θα θέλατε να μάθετε γι' αυτό!


Τι θα βρείτε στο κουτί
  • Ένα πλαστικό πιάτο όπου πάνω τοποθετούνται τα noodles
  • 30 πλαστικά noodles
  • Το Yeti το φαντασματάκι
  • Οδηγίες για τον τρόπο παιχνιδιού




Πώς παίζεται
     Το παιχνίδι είναι εύκολο στον τρόπο που στήνεται και που παίζεται. Αρχικά τοποθετούμε όλα τα noodles με τυχαίο τρόπο πάνω στο πιάτο και στη μέση εναποθέτουμε το Yeti. 




     Κάθε παίκτης με τη σειρά τραβάει ένα noodle, με βασικό του στόχο να μην πέσει ο Yeti μέσα στο πιάτο. Στην αρχή αυτό είναι εύκολο αφού τα noodles είναι πολλά και ο Yeti όλο και κάπου θα ακουμπήσει. Όσο όμως προχωρά το παιχνίδι, οι παίκτες χρειάζεται να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στις κινήσεις τους γιατί αν το φαντασματάκι πέσει, χάνουν!!!


Όχι, δεν έπεσε!!


Ούτε τώρα έπεσε!!!


     Ο μόνος περιορισμός που έχουν οι κανόνες είναι πως όποιο noodle ακουμπήσεις, αυτό και θα τραβήξεις (όχι να το βρεις δύσκολο στο τράβηγμα και να πας για άλλο!) όπως επίσης ότι χρησιμοποιούμε μόνο το ένα μας χέρι κάθε φορά για να τραβήξουμε το noodle!!


Οι εντυπώσεις μας
     Το "Yeti in my Spaghetti" μου θύμισε λίγο το Jenga, από την άποψη ότι πάλι έχουμε να κάνουμε με το στοιχείο της στατικότητας που σιγά σιγά χάνεται, μέχρι το οικοδόμημα να καταρρεύσει τελείως (στη μια περίπτωση ο πύργος, στην άλλη ο Yeti στο πιάτο).




Η διαφορά είναι ότι στήνεται πολύ πιο εύκολα και από τα ίδια τα παιδιά και τα μέρη του παιχνιδιού είναι ελαφριά και ακίνδυνα (Safety Tested Approved), χώρια που θα σας κρατήσουν για μια ζωή!!




     Τα noodles όπως θα δείτε και στην εικόνα, είναι διαφορετικού μεγέθους και σχήματος μεταξύ τους κι έτσι κάνουν το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον, αφού ποτέ το στήσιμο τους δεν μπορεί να είναι το ίδιο.




     Αυτό που μου άρεσε είναι ότι είναι ένα ήσυχο παιχνίδι, στο οποίο μπορεί να συμμετέχει και ο τριών ετών σαμψωνάκος μου, παρόλο που στη συσκευασία αναγράφεται πως απευθύνεται σε ηλικίες από 4+.




     Βέβαια, όσο μεγαλύτερα είναι τα παιδιά, τόσο περισσότερο κατανοούν τι διακυβεύεται, σκέφτονται περισσότερο ποιο noodle θα επιλέξουν και γίνονται πολύ προσεκτικά στις κινήσεις τους. Επομένως και τα μικρά θα συμμετέχουν με χαρά αλλά και τα μεγάλα θα επωφεληθούν!

Μερικά από τα οφέλη που θα αποκομίσουν είναι:

  • Η ανάπτυξη της λεπτής κινητικότητας (προσέχουν τις λεπτομέρειες στις κινήσεις τους)
  • Ο οπτικο-κινητικός συντονισμός (προσπαθούν να ανταποκριθούν με τις κινήσεις τους σε αυτό που βλέπουν)
  • Η υποθετική σκέψη (τι θα γίνει αν τραβήξω εκείνο το noodle;)
  • Και φυσικά η τήρηση των κανόνων και η αναμονή της σειράς, οφέλη που κερδίζουμε από τα περισσότερα παιχνίδια!

     Όπως σας ανέφερα ήδη, είναι από τα ήσυχα παιχνίδια! Όταν το παίζουμε δεν έχουμε ούτε φωνές, ούτε εντάσεις, ούτε βέβαια ξεκαρδιστικά γέλια (προς το παρόν, γιατί γενικώς στην αρχή τα μικρά μου πάντα μου είναι λίγο σφιγμένα). Έχουμε, όμως, την αγωνία μη μας πέσει ο Yeti!! Μέχρι και ο σαμψωνάκος, αφού το έπαιξε μαζί μας μερικές φορές, έλεγε "Ευτυχώς που δεν έπεσε, μαμά!!" Είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι για να εισάγετε τα μικρότερα παιδιά σε επιτραπέζια με κανόνες.




     Γενικώς, μπορεί να συμμετέχει όλη η οικογένεια με ευχαρίστηση, από τους μικρότερους μέχρι τους πιο μεγάλους (έτυχε και το παίξαμε και με τη γιαγιά μας και για να πω την αλήθεια μας έγδαρε αλύπητα!!!)




     Ένα άλλο θετικό στοιχείο είναι ότι ο κάθε γύρος του διαρκεί μόλις λίγα λεπτά, οπότε μπορείτε να το παίξετε σε μικρά κενά χρόνου ή να πείτε με ευκολία "άλλον ένα γύρο και ύπνο"!


     Εν τέλει, το "Yeti in my Spaghetti" είναι ένα επιτραπέζιο που είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια, τα παιδιά θα το παίξουν πάλι και πάλι (ακόμη και μόνα τους, λόγω της απλότητας του) και γενικώς θα τα βγάλει τα λεφτά του στα σίγουρα!!! Μπορείτε να πάρετε μια γεύση βλέποντας το διαφημιστικό του εδώ.




Θέλετε να το αποκτήσετε; Να η ευκαιρία!!! Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό!!!



Ο διαγωνισμός
     Το "Κορίτσι Μάλαμα" σε συνεργασία με την AS Company, κληρώνει σε έναν τυχερό αναγνώστη του blog το επιτραπέζιο "Yeti in my Spaghetti".


     Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα. Μπορείτε να λάβετε μέρος μέσω Facebook ή και μέσω της φόρμας Google που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης. Η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό με οποιονδήποτε από τους δύο τρόπους, συνιστά αυτόματα και αποδοχή των όρων του διαγωνισμού. 

     Μπορείτε να πάρετε μέρος και με τους δύο τρόπους!


Μέσω Facebook:

1. Like στις σελίδες "Κορίτσι Μάλαμα" και "AS Company - Το Καλό Παιχνίδι" στο Facebook.








2. Tag δυο φίλους σας κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού.

3. Κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού.


Μέσω φόρμας Google (μόνο για εγγεγραμμένους στο newsletter):
Συμπληρώστε τη φόρμα Google στο τέλος της ανάρτησης.


Προσοχή! Το e-mail που θα δώσετε θα πρέπει να είναι ενεργό, γιατί οι νικητές που θα συμμετέχουν μέσω της φόρμας Google θα ενημερωθούν μέσω e-mail.


     Προαιρετικά, μπορείτε να ακολουθήσετε το "Κορίτσι Μάλαμα" στο Instagram, το Twitter, το Pinterest, τo Bloglovin και το Google+, καθώς και να εγγραφείτε στο newsletter του blog!



Όροι διαγωνισμού
1. Η AS Company προσφέρει σε έναν τυχερό αναγνώστη του blog, το επιτραπέζιο "Yeti in my Spaghetti".
2. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 22/7/2018 έως και τις 5/8/2018 και ώρα 23.59 μ.μ.
3. Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός μόνο για συμμετοχές από Ελλάδα.
4. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έγκυρη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό αποτελεί:
  • για όσους αναγνώστες έχουν Facebook και επιθυμούν να λάβουν μέρος μέσω αυτού, τα 3 βήματα που αναφέρθηκαν 
  • για τους εγγεγραμένους στο newsletter αναγνώστες, η συμπλήρωση της φόρμας Google.
Μπορείτε να πάρετε μέρος και με τους δύο τρόπους.
Συμμετοχές μετά τη λήξη του διαγωνισμού θα θεωρούνται επίσης άκυρες.
5. Τα στοιχεία που σας ζητώ να συμπληρώσετε στη φόρμα Google είναι το ονοματεπώνυμο και το e-mail σας. Τα ζητώ αυτά ώστε να μπορεί να πραγματοποιηθεί η κλήρωση και να είναι εφικτή η επικοινωνία με το νικητή. Τα στοιχεία αυτά τα βλέπω και τα επεξεργάζομαι μόνο εγώ, ενώ σε καμία περίπτωση δε γνωστοποιούνται σε τρίτους, με εξαίρεση το όνομα του νικητή στο παρόν ιστολόγιο και στη σελίδα "Κορίτσι Μάλαμα" στο Facebook, καθώς και τα στοιχεία ταχυδρόμησης του δώρου του στην AS Company, στοιχεία τα οποία παραχωρούνται με τη συγκατάθεση του νικητή.
Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού και την παραλαβή του δώρου, όλα τα στοιχεία που μου παρέχετε μέσω της φόρμας Google (εκτός του ονόματος του νικητή) διαγράφονται και δεν υπάρχει πλέον πρόσβαση σε αυτά. Ολόκληρη την Πολιτική Απορρήτου του blog μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ.
6. Ο νικητής του διαγωνισμού θα κληρωθεί μέσω της σελίδας Random.org, θα ειδοποιηθεί μέσω e-mail ή μέσω Facebook, αναλόγως με ποιον από τους δύο τρόπους θα συμμετάσχει και θα ανακοινωθεί στο Facebook κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού και στην παρούσα ανάρτηση.
7. Ο νικητής θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μου εντός 2 ημερών από την ημέρα που θα ειδοποιηθεί, διαφορετικά η κλήρωση θα επαναληφθεί.
8. Η παραλαβή του δώρου θα γίνει ταχυδρομικώς. Τα έξοδα αποστολής αναλαμβάνει η AS Company.
9. Το blog "Κορίτσι Μάλαμα" δε φέρει καμία ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.
10. Ο διαγωνισμός προβάλλεται στις σελίδες SaveAndWin, KerdiseTo.




Καλή επιτυχία!!!

2 σχόλια:

Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε επίσης:

Blog Widget by LinkWithin
Blogging tips