Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

D.Y.T. Τύπος 4 - Η επιβλητική, δομημένη γυναίκα




     Το πρόγραμμα Dressing Your Truth της Carol Tuttle που υπόσχεται να σας μάθει να ντύνεστε σύμφωνα με την προσωπικότητα σας (διαβάστε περισσότερα εδώ), χωρίζει τους τύπους ομορφιάς σε 4 κατηγορίες:




     Σε αυτή την ανάρτηση θα σας μιλήσω για τη γυναίκα Τύπο 4, για τα φυσικά χαρακτηριστικά της, τον τρόπο σκέψης της, τα πλεονεκτήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει! Όσα γράφονται σε αυτή την ανάρτηση είναι μια συνοπτική παρουσίαση του Τύπου 4 από το βιβλίο της Carol "Dressing Your Truth: Discover Your Type Of Beauty", το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή και να διαβάσετε δωρεάν. Για να δείτε το μίνι βίντεο που θα σας εισάγει στον τύπο 4 πατήστε εδώ. Πάμε λοιπόν να γνωρίσουμε τη γυναίκα Τύπο 4!!



Με μια λέξη
Εντυπωσιακή!




Φυσικό στοιχείο
     Κάθε τύπος, έχει αντιστοιχηθεί με ένα από τα 4 στοιχεία από τα οποία είναι φτιαγμένος ο άνθρωπος. Ο τύπος 4 ταυτίζεται με τον άνθρακα/γη και η ενέργεια/ποιότητα που εκπέμπει είναι συνεχής και ήρεμη, σταθερή και ακριβής, με κίνηση προς τα μέσα (εσωστρεφής).

     Η γυναίκα τύπος 4 είναι αντανακλαστική (οι άλλοι βλέπουν καθαρά τον εαυτό τους μέσα από αυτήν), περιεκτική και ακριβής στα λόγια της. Η ενέργεια της εκφράζεται μέσα από ζεύγη αντίθετων, όπως "όλα ή τίποτα", "άσπρο ή μαύρο". Συχνά η ενέργεια αυτή παρερμηνεύεται ως εξωστρεφής, επειδή είναι τόσο έντονη. Εσωστρεφής ποιότητα, παρόλα αυτά, σημαίνει ότι κάνει πίσω για να παρατηρήσει και να αντανακλάσει μέσα της τις πληροφορίες, προτού εκφραστεί προς τα έξω. Μοιάζει στην αρχοντιά με το ευγενές έλατο, και στην ικανότητα να αντανακλά τον κόσμο γύρω της με το καθρέφτισμα της ήρεμης λίμνης.


Ενεργητικότητα
     Η γυναίκα τύπος 4 έχει χαμηλή έως μηδενική κινητικότητα, τη χαμηλότερη από όλους τους τύπους. Αυτή η κινητικότητα είναι εσωτερικευμένη και όχι προς τα έξω.


  Πρωταρχικό κίνητρο
     Αυτό που είναι ζωτικής σημασίας για εκείνη, είναι να διατηρεί τα πράγματα απλά, δομημένα και να επιβλέπει ώστε να είναι σίγουρη πως όλα λειτουργούν σωστά. Το να δημιουργεί ποιότητα και ακρίβεια είναι προτεραιότητα για εκείνη. Η γυναίκα τύπος 4 έχει την πιο δομημένη προσωπικότητα από όλους τους τύπους και γι' αυτό οι άλλοι παρεξηγούν πολύ εύκολα τη συμπεριφορά της, την επικρίνουν περισσότερο και την εκτιμούν λιγότερο. Ίσως θεωρηθεί υπερβολικά εσωστρεφής, ήσυχη και συγκρατημένη ή ίσως η έντονη ενέργεια της να παρερμηνευτεί ως εξουσιαστική, κριτική ή δογματική.




Τρόπος σκέψης
     Η γυναίκα τύπος 4 δε χρειάζεται τη βοήθεια εξωτερικών πηγών για να κατανοήσει τον εαυτό της. Ένα από τα χαρακτηριστικά της είναι η βαθιά της στοχαστικότητα και η υπερηφάνεια του να γνωρίζει χωρίς προσπάθεια ποια είναι στ' αλήθεια. Σε γενικές γραμμές, είναι εκείνη που θα απορρίψει πιο εύκολα το πρόγραμμα Dressing Your Truth, γιατί δεν της αρέσει να καθορίζεται και να κατηγοριοποιείται από τρίτους.

     Όταν η Carol χρησιμοποιεί τη λέξη "bold" (τολμηρός, έντονος) για να χαρακτηρίσει τη γυναίκα τύπο 4, θέλει να περιγράψει όχι τον εξωτερικό τρόπο που κινείται, αλλά τον τρόπο που σκέφτεται. Όταν κάποια ιδέα είναι σημαντική για εκείνη (θρησκεία, πολιτική, δίαιτα, ή ακόμη και κάποιος τρόπος για να οργανώνει το σπίτι της), δεσμεύεται απόλυτα στο να την ακολουθήσει. Μπορεί να εκφράζει αυτή την άποψη, μπορεί όμως και όχι. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ο τρόπος ζωής της εκφράζει τις έντονες και σταθερές απόψεις και τα συναισθήματα της.

     Το να αναγνωρίσει μια γυναίκα τύπος 4 τον τύπο της, μπορεί να είναι απόλυτα λυτρωτικό για εκείνη, αφού ενδεχομένως να πέρασε πολλά χρόνια από τη ζωή της θεωρώντας τον εαυτό της ως επικριτικό και δογματικό. Το να έχει κανείς αυτή τη σταθερή ποιότητα σαν άνθρωπος δεν είναι ντροπή, αλλά αν κάποιος γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες του μπορεί σίγουρα να τις διαχειριστεί πολύ πιο αποτελεσματικά.




     Η γυναίκα τύπος 4 έχει την ικανότητα να κάνει ένα βήμα πίσω και να αναλύει όλη τη διαδικασία που έχει ακολουθηθεί, σκεπτόμενη το τι έχει δημιουργηθεί και πως αυτό μπορεί να βελτιωθεί. Το μότο της είναι: "Να πώς μπορούμε να το τελειοποιήσουμε και να το επαναλάβουμε". Επιθυμεί να βελτιώνει οτιδήποτε βρίσκεται γύρω της. Προτιμά σε μια κατάσταση να μένει πίσω (τουλάχιστον αρχικά) και να παρατηρεί παρά να βουτάει και να αναλαμβάνει δράση. Θέλει πρώτα να κατανοήσει ολόκληρη την εικόνα και μετά να ενεργήσει, κάτι που είναι εύκολο για εκείνη, λόγω της οξείας σκέψης της.

     Έχει την ικανότητα να τελειοποιεί και να συστηματοποιεί την κάθε διαδικασία ώστε να παράγεται ένα επιθυμητό, επαναλαμβανόμενο και προβλέψιμο αποτέλεσμα. Έτσι, μπορεί εύκολα να διακρίνει τυχόν ανεπάρκειες στο χώρο εργασίας της, το σπίτι της, τη ρουτίνα της και να τις επαναδομήσει ώστε να έχει το σταθερό και αναμενόμενο αποτέλεσμα που θέλει.

     Είναι συχνό για εκείνη να κολλά επειδή θέλει την κάθε λεπτομέρεια τέλεια. Απαιτεί πολλά από τον εαυτό της και από τους άλλους και θέλει να έχει τον έλεγχο. Χρειάζεται κάποιες φορές να πει "είναι αρκετά καλό" και να προχωρήσει.




     Όποτε το αισθάνεται, τείνει να μοιράζεται με τους άλλους την οξεία άποψη της είτε με τρόπο κατανοητό και περιεκτικό, είτε με τρόπο λεπτομερή και αναλυτικό. Ο τρόπος που θα επιλέξει εξαρτάται από το πόσο εμπιστεύεται το άτομο με το οποίο αλληλεπιδρά.

     Όταν η γυναίκα τύπος 4 ζει σε αρμονία με την αληθινή της φύση, στέλνει στους άλλου ένα σιωπηλό μήνυμα: "να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και να πιστεύεις στον εαυτό σου". Οι σκέψεις των άλλων συχνά είναι πιο ξεκάθαρες όταν  εκείνη είναι παρούσα - η παρουσία της και μόνο αρκεί.

     Επειδή έχει την τάση να βλέπει πρώτα την ανεπάρκεια και τη δυσαρμονία, μπορεί να θεωρηθεί επικριτική και αρνητική. Γνωρίζοντας, όμως, η ίδια την ικανότητα της να βλέπει όσα οι άλλοι όχι, μπορεί να επιλέξει τον τρόπο που θα εκφραστεί κάθε φορά, ώστε να αποδίδει σεβασμό στους γύρω της.




     Στη γυναίκα τύπο 4 αρέσει να παίζει με τους κανόνες, αλλά μόνο όταν οι κανόνες προέρχονται από κάποια πηγή/εξουσία την οποία εμπιστεύεται και αποδέχεται. Επίσης, της αρέσει να φτιάχνει η ίδια κανόνες για τους άλλους, επειδή της αρέσει να δημιουργεί δομή στο περιβάλλον της. Το να είναι αφεντικό του εαυτού της αποτελεί προτεραιότητα για εκείνη, γι' αυτό και θα αντισταθεί στο να ζει με τους κανόνες ανθρώπων που δε σέβεται.

     Μπορεί να ακούσει από τους άλλους "είσαι πυλώνας δύναμης" ή με επικριτική διάθεση "παραείσαι σοβαρή", "παίρνεις τα πράγματα πολύ στα σοβαρά".

     Στη γυναίκα τύπο 4 δεν αρέσει να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής ξαφνικά ή χωρίς την άδεια της. Μπορεί να είναι το επίκεντρο και μάλιστα ίσως το απολαμβάνει, όποτε εκείνη το επιλέξει. Πολλές γυναίκες τύπος 4 διακρίνονται στον αθλητισμό ή στη σκηνή, γενικώς σε δραστηριότητες στις οποίες έχουν εξασκηθεί και έχουν δομή, μέσα από την οποία μπορούν να γίνουν το επίκεντρο της προσοχής των άλλων. Όποιου είδους προσοχή και αν προτιμά, θέλει πάντα να είναι προετοιμασμένη γι' αυτήν.

     Η γυναίκα τύπος 4 συχνά δε συνειδητοποιεί πόσο αξιοπρόσεκτη είναι η έντονη και αρχοντική ποιότητα της. Είναι από τα άτομα που φυσικά εντυπωσιάζουν και ξεχωρίζουν μέσα σε ένα χώρο, κάτι που χρειάζεται να αναγνωρίσει, παρόλο που ίσως δεν αγαπά τη φυσική αυτή προσοχή που τραβά.




     Είναι επιλεκτική όσον αφορά με ποιον θα έρθει σε επαφή και ποιον θα καλέσει στον προσωπικό της χώρο. Της αρέσει η ιδιωτικότητα και η πειθαρχεία, ασκεί επιρροή στους άλλους και δε συμβιβάζεται. Της αρέσει να έχει συγκεκριμένη ώρα για όλα, ακόμη και για την ώρα που χαλαρώνει. Μέσα από αυτή τη δομή, μπορεί πραγματικά να χαλαρώσει, αφού νιώθει ότι έχει τον έλεγχο. Υπάρχουν φορές που ίσως νιώσει ότι ποτέ δεν πρόκειται να ικανοποιήσει πλήρως της προσδοκίες της. Με την κοφτερή της ματιά μπορεί να γίνει πολύ αυστηρός κριτής του εαυτού της. Μπορεί να μείνει μακριά από δραστηριότητες στις οποίες είναι δύσκολο να αριστεύσει.

     Η γυναίκα τύπος 4 δεν ικανοποιείται με το επιφανειακό. Πάντα ψάχνει την αιτία και προσπαθεί να κατανοήσει την ανθρώπινη φύση. Είναι σημαντικό για εκείνη να οργανώνει νοητικά τις σκέψεις της ώστε να μπορεί να προχωρήσει με δομή και μέσα σε συγκεκριμένο πλαίσιο.

     Κάποιες γυναίκες τύπος 4 νομίζουν πως είναι τύπος 2. Η γυναίκα τύπος 2  κάνει ερωτήσεις ώστε να κατανοήσει, να κάνει τα πράγματα άνετα ή να καταστρώσει ένα σχέδιο. Η γυναίκα τύπος 4 ρωτά για να αποκτήσει εσωτερική διαύγεια και να καταλάβει τι σκέφτεται η ίδια και σε ποια ιδέα είναι έτοιμη να δεσμευτεί.




     Επίσης, η γυναίκα τύπος 2 κινείται από τη μία λεπτομέρεια στην άλλη, ενώ ο τύπος 4 βλέπει όλη την εικόνα με τη μία, καθώς και τα κομμάτια που είναι ανεπαρκή. Για παράδειγμα, όταν μπαίνει σε ένα χώρο, αμέσως καταλαβαίνει τι γίνεται σε γενικές γραμμές, χωρίς να της διαφύγουν πολλά πράγματα.

     Γενικώς αγαπά και νοιάζεται βαθιά και με αφοσίωση, απλά είναι επιλεκτική με ποιον θα μοιραστεί τα όσα νιώθει. Έχει την ικανότητα να βλέπει τα πράγματα από τη σκοπιά των άλλων, γι' αυτό και έχει ανεπτυγμένη την ενσυναίσθηση και την κατανόηση.

     Η γυναίκα τύπος 4 έχει την τάση να τα βλέπει όλα "άσπρο-μαύρο", έτσι σκέφτεται με έναν τρόπο "όλα ή τίποτα". Μπορεί να βγάλει ένταση αν της ζητηθεί να δώσει προσοχή σε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Το να εστιάσει σε ένα μόνο πράγμα τη φορά μπορεί να τη βοηθήσει να χαλαρώσει. Όταν είναι γεμάτη από αρνητικά συναισθήματα, μπορεί να εκληφθεί από τους άλλους ως ψυχρή. Συχνά έχει την ταμπέλα του ξερόλα, μα το θέμα είναι πως πράγματι τα ξέρει όλα, ή τουλάχιστον ΠΟΛΛΑ!!!

     Στις διαπροσωπικές της σχέσεις εκτιμά το σεβασμό, την αφοσίωση, τον επαγγελματισμό και το κατάλληλο χιούμορ. Είναι σε γενικές γραμμές αφοσιωμένη, ειλικρινής φίλη και κρατά τις υποσχέσεις της. Δεν της αρέσει να την αγγίζουν αν δεν έχει δώσει εκείνη την αφορμή. Προτιμά μια δυνατή αγκαλιά από κάποιον αγαπημένο παρά ένα συνεχές άγγιγμα ή χτύπημα.




     Συνήθως μένει σιωπηλή μέχρι να καταλήξει σχετικά με το πως νιώθει. Όταν αποκτήσει αυτή την εσωτερική διαύγεια, διαμορφώνει ισχυρή άποψη σχετικά με το τι είναι σωστό και τι λάθος, χωρίς γκρίζες περιοχές. Νιώθει τότε σιγουριά για το ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να γίνουν τα πράγματα.

     Όταν μιλάει με κάποιον, του δίνει την ολοκληρωτική του προσοχή και περιμένει από τον άλλον το ίδιο. Δεν της αρέσει να τη διακόπτουν όταν μοιράζεται τις σκέψεις της.

     Κοινωνικά είναι πάλι όλα ή τίποτα, είτε θα επιλέγει να είναι απομονωμένη ή πολύ κοινωνική. Και στις δύο περιπτώσεις, εκτιμά τη δομημένη συνάντηση και αλληλεπίδραση παρά την αυθόρμητη.

     Πάλι με το σκέπτικό όλα ή τίποτα, τείνει είτε πάντα να αργεί, είτε πάντα να είναι στην ώρα της, αναλόγως του πόσο μεγάλη προτεραιότητα δίνει σε κάθε προθεσμία. Όταν κάποιος της δώσει ραντεβού στις 4.00, περιμένει ακριβώς εκείνη την ώρα να τον συναντήσει, ούτε πιο νωρίς ούτε πιο αργά. Το να τη στήνει κάποιος, το θεωρεί ως προσωπική προσβολή.

     Η γυναίκα τύπος 4 αριστεύει σε θέσεις εργασίας όπου μπορεί να είναι το αφεντικό του εαυτού της, γιατί βασικά δε χρειάζεται κάποιον να την ελέγχει, αφού αυτό το κάνει νοητικά μόνη της. Όσο για τα χρήματα, έχει πάντα λεπτομερές πλάνο για το που θα ξοδευτούν. Μπορεί να σκεφτεί μακροπρόσθεσμα, οπότε προτιμά να αποταμιεύει χρήματα για να τα επενδύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προτιμά να της ανήκουν λίγα πράγματα, αλλά καλής ποιότητας ή μεγάλης αξίας για εκείνη.




     Απολαμβάνει τη φυσική δραστηριότητα που της επιτρέπει να εστιάζει και να τελειοποιεί τις ικανότητες της. Της αρέσουν τα ατομικά σπορ και μπορεί να επαναλαμβάνει την ίδια ρουτίνα ξανά και ξανά ώστε να διατηρεί την υγεία της.

     Εμπνέει σεβασμό στους άλλους και δημιουργεί μια αίσθηση σταθερότητας που ηρεμεί τους γύρω της. Πολύ συχνά οι άλλοι της ανοίγονται και μοιράζονται μαζί της προσωπικά τους θέματα.

     Η γυναίκα τύπος 4 έχει την τάση να υπεραναλύει τα χαρακτηριστικά του κάθε τύπου του προγράμματος και έτσι να μπερδεύεται σχετικά με το τι τύπος είναι. Καλό θα είναι για εκείνη να δώσει βάση στις ιδιαιτερότητες και τα φυσικά χαρακτηριστικά του κάθε τύπου σαν μια συνολική εικόνα, να κάνει zoom out δηλαδή!

     Για να καταλάβει αν ένα ρούχο της ταιριάζει, θα πρέπει να αναρωτηθεί αν της εφαρμόζει τέλεια και φυσικά αν είναι καλής ποιότητας. Πολλές φορές η λύση για εκείνη είναι τα ρούχα από μοδίστρα, που είναι φτιαγμένα ακριβώς για το σώμα της!



   
Γλώσσα του σώματος
    Η γυναίκα τύπος 4 περπατά χωρίς να κινεί ιδιαίτερα τα άκρα της, με το σώμα στητό και ακίνητο. Όταν κάθεται, έχει καμαρωτή στάση, με τα δυο πόδια να ακουμπούν στο έδαφος, τα χέρια διπλωμένα ή στα πλάγια ή να ακουμπισμένα στα πόδια. Ο τόνος της φωνής της είναι χαμηλός, με καθαρό ήχο. Πολλοί άνθρωποι που εργάζονται ως ραδιοφωνικοί παραγωγοί, ηθοποιοί σε μεταγλωττίσεις και που γενικώς χρησιμοποιούν τη φωνή τους σαν επάγγελμα, είναι τύπος 4. Χρησιμοποιεί συχνά εκφράσεις όπως "ακριβώς, για την ακρίβεια, απόλυτα, τέλεια".


Τι άκουγε μικρή

     "Πρέπει να χαμηλώσεις τις προσδοκίες σου", "είναι 6 και φέρεται σαν 36", "δεν μπορείς να ελέγχεις τα πάντα", "χαμογέλα", "μην τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά", "είσαι τόσο κριτική", "είσαι πάντα τόσο σοβαρή".


Προσωπικός χώρος
     Με τη λογική του όλα ή τίποτα, η γυναίκα τύπος 4 είτε θα έχει τον απόλυτο μινιμαλισμό στο περιβάλλον της, είτε ο χώρος της θα είναι μια καταστροφή! Αν δεν μπορεί να κάτι τέλεια όπως το θέλει, δεν θα ασχοληθεί μαζί του. Πολλές γυναίκες τύπος 4 που προτιμούν ένα καθαρό και μίνιμαλ χώρο, έχουν μεγάλο πρόβλημα με το γεγονός ότι οι υπόλοιποι στο σπίτι δεν ακολουθούν την ίδια τακτικότητα. Όταν δε μπορεί να γίνει τέλεια στο νοικοκυριό, γίνεται τέλεια στην ακαταστασία! Της αρέσει η απλή διακόσμηση και το λεγόμενο contemporary design.





Φυσικά χαρακτηριστικά
     Η γυναίκα τύπος 4 έχει ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω χαρακτηριστικά:
  • Πορσελάνινο δέρμα με ανεπαίσθητες γραμμές και μικρούς πόρους. Πολλά μοντέλα έχουν τύπο 4.
  • Σχήμα προσώπου σαν επιμηκυμένο οβάλ, τετράγωνο ή με παράλληλες γραμμές στα πλαϊνά του προσώπου και στη γραμμή του τριχωτού της κεφαλής. Μεγάλο μέτωπο. Γενική συμμετρία στο πρόσωπο.
  • Ψηλά ζυγωματικά.
  • Δύο ευθείες ρυτίδες αριστερά και δεξιά από το μέτωπο, οβάλ ρουθούνια, ίσια μύτη.
  • Φρύδια σε σχήμα ευθείας ή μισά επιμηκυσμένα οβάλ. Δημιουργούν καθαρή αψίδα.
  • Οβάλ, έντονα μάτια, παράλληλα στην ευθεία των φρυδιών.
  • Απαλά, πορσελάνινα χέρια, παράλληλες γραμμές στα πλαϊνά των δαχτύλων και των νυχιών, μακριά δάχτυλα, συχνά δημιουργούν μια ευθεία γραμμή, αφού έχουν το ίδιο φάρδος σε όλο τους το μήκος.


Διάσημες γυναίκες τύπος 4

jennifer lawrence - via


Katy Perry - via



halle berry - via



victoria beckham - via


courteney cox - via


megan fox - via


demi moore - via


Λέξεις που τη χαρακτηρίζουν
     Ακριβής, ανακλαστική, λογική, δριμύς, έντονη, εντυπωσιακή, πειστική, δομημένη, διαυγής, απλή, αναλυτική, προσγειωμένη, γοητευτική, μυστηριώδης, οξύνους, αξιόλογη, έντιμη, σικάτη, κλασική, ισορροπημένη, ακριβής, επιβλητική, με επαγγελματισμό, αριστοκρατική, εξευγενισμένη, καλλιεργημένη, γαλήνια, αξιοπρεπής, σοβαρή, διπλωματίας, διακριτική, σοφιστικέ, δυνατή, επίσημη, ανεξάρτητη, γενναιόδωρη, μεγαλοπρεπής.



Μήπως είστε η γυναίκα Τύπος 4;
Θα χαρώ να μάθω στα σχόλια σας!!

8 σχόλια:

  1. Πάρα πολύ ωραία ανάλυση του Τύπου 4. Νομίζω πως είμαι Τύπος 4 (μπερδεύομαι βέβαια κάπου με τον Τύπο 2). Είναι πολύ βοηθητικό το άρθρο γιατί αντιλαμβάνομαι πως μπορώ ν αντιμετωπίσω κάποια χαρακτηριστικά μου με πιο "ελαφριά" διάθεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι τιμή μου να με διαβάζει ένας τύπος 4 και μάλιστα να θεωρεί την ανάλυση πολύ ωραία!!! Πράγματι έχει πολλά κοινά με τον τύπο 2, αλλά πρόσεξε τον εαυτό σου, αν κουραστείς με το να κινείσαι σαν τύπος 4 τότε δεν είσαι! Εγώ έτσι κατάλαβα ότι δεν είμαι τύπος 2 αλλά 3! Στα πλαίσια του τύπου 2 ένιωθα νευρικότητα γιατί η ενέργεια μου δε διοχετευόταν κάπου, αφού ο τύπος 2 έχει μικρότερη κινητικότητα!

      Διαγραφή
  2. Εγω που εχω και πολλα στοιχεια του 4 τι γινεται;;;μαλλον ειναι ο δευτερευον μου????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από όλους τους τύπους έχουμε στοιχεία! Όσο το έχεις αυτό στο μυαλό σου θα το επιβεβαιώνεις συνέχεια! Ίσως έχεις ένα ισχυρό δευτερεύοντα τύπο, το προβλέπει αυτό η Carol, αλλά εγώ προσωπικά θεωρώ ότι είναι καλό να κινείται κανείς με τον πρωτεύοντα τύπο του, ώστε να είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Δώσε βάση στον τρόπο που κινείσαι και στην ενεργητικότητα σου!

      Διαγραφή
  3. Τριανταφυλλενια σε εχω πρήξει,αλλα εννοεις το περπατημα σωστα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα μας γράψεις περισσότερα για το ντύσιμο των τυπων;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι σας το έχω υποσχεθεί άλλωστε! Αλλά θα το συντομεύσω!! Στις προσεχείς αναρτήσεις!!

      Διαγραφή

Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε επίσης:

Blog Widget by LinkWithin
Blogging tips