Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Podcast #1: Το βραδινό μας τελετουργικό





     Τα κατάφερα!!! Ηχογράφησα το πρώτο μου podcast!!!! Μου πήρε μια μέρα ολόκληρη να παλεύω με τα πάντα που δεν ήξερα, αλλά τα κατάφερα!! Το "Κορίτσι Μάλαμα Podcast" από σήμερα είναι στον αέρα!!! Μπορείτε να ακούσετε το πρώτο επεισόδιο εδώ!


Αν διαβάζετε αυτή την ανάρτηση μέσω e-mail, ίσως δε σας εμφανίζεται το podcast. Αν συμβαίνει αυτό, πατήστε στον τίτλο της ανάρτησης και θα βγείτε στην κανονική σελίδα, απ' όπου θα μπορείτε να ακούσετε.





Όπως σας αναφέρω και στην ηχογράφηση, κάθε podcast θα ανεβαίνει σε ξεχωριστή ανάρτηση, στην οποία και θα σας γράφω τυχόν links ή κείμενα στα οποία κάνω αναφορά.

Όλα τα podcasts θα τα βρίσκετε μαζεμένα στην ετικέτα "podcast" και στο αντίστοιχο εικονίδιο στα δεξιά του blog!

Στο πρώτο αυτό Podcast, μοιράζομαι μαζί σας το τελετουργικό που πραγματοποιούμε κάθε βράδυ με τα παιδιά, πριν αυτά κοιμηθούν!


Links και κείμενα που αναφέρονται στο podcast:

  • "Παναγιά μου, Παναγίτσα
    που έχεις το Χριστό αγκαλίτσα
    πάρε στη χρυσή ποδιά σου
    τα παιδιά της Γης κοντά σου.
    Άσπρα, κίτρινα, μαυράκια,
    όλα του Χριστού αδερφάκια
    Δίπλα στο Χριστό να τα έχεις
    να μπορείς να τα προσέχεις."
     
  • "Όπου κι αν στρέψω τη ματιά μου
    παντού Εσέ Θεέ θα δω
    και με το νου και την καρδιά μου
    στέκομαι κι όλο ευλογώ.

    Σε βλέπω πέρα μες στα δάση
    μες στα πουλιά που κελαηδούν
    και στα κλαδιά μέσα κρυμμένα
    κάθε αυγούλα Σε υμνούν.

    Σε βλέπω μέσα στη Σελήνη
    στον ήλιο, στ' άστρα τ' ουρανού
    Σε βλέπω μές στα πλάσματα σου
    που τους εχάρισες το νου.

    Για τούτο βλέπω και θαυμάζω
    σε Σε τα πάντα Θεέ χρωστώ
    και με το νου και την καρδιά μου
    Δημιουργέ Σ' ευχαριστώ."
       
  • "Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ
    Θεέ μου και Πατέρα
    Γιατί γερό με φύλαξες
    ολόκληρη τη μέρα
    Οδήγησες και φώτισες
    το νου και την ψυχή μου
    όπως σε παρακάλεσα
    πρωί στην προσευχή μου."


     Σύντομα το Podcast θα είναι διαθέσιμο στις περισσότερες εφαρμογές του είδους, κάτι για το οποίο θα σας ενημερώσω αμέσως μόλις βρω χρόνο να το κάνω!!! Προς το παρόν, αν έχετε Anchor μπορείτε να με βρείτε εκεί!


Update #1: Μου είπατε πολλές φίλες πως ο ήχος ήταν χαμηλός. Προσπάθησα και νομίζω κατάφερα να τον δυναμώσω. Εσείς θα μου πείτε!


Update #2: Μπορείτε πλέον να βρείτε το "Κορίτσι Μάλαμα Podcast" εκτός από το Anchor και στις πλατφόρμες Breaker και Pocket Casts.

Όλες αυτές είναι και εφαρμογές, τις οποίες μπορείτε να κατεβάσετε στο κινητό ή το tablet σας και αφού εγγραφείτε στο podcast μου (όπως και σε άλλα podcasts που μπορεί να βρείτε ενδιαφέροντα), θα σας έρχεται ειδοποίηση για κάθε νέο επεισόδιο που ανεβαίνει και θα μπορείτε να το ακούσετε και απευθείας από την εφαρμογή. Αν σας βολεύει κάτι τέτοιο, σας προτείνω την εφαρμογή Anchor!


Περιμένω τα σχόλια σας, τις εντυπώσεις σας και τις προτάσεις σας!!!

12 σχόλια:

  1. Καταπληκτικη δουλεια !!! Ποσο θελω κι εγω να ξεκινησω με τα παιδια μου κατι αναλογο, αλλα με τα διαβασματα και τις υποχρεωσεις ολη μερα, το βραδυ καταληγω να κοιμαμαι πρωτη!!! Κανε κι αλλα podcast. Φιλακια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια και την ενθάρρυνση! Είναι δύσκολη ώρα για όλους το βράδυ! Αλλά αξίζει να κουβεντιάσεις με τα παιδιά έστω και ένα πεντάλεπτο! Καλή δύναμη!!

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίο Τριανταφυλλένια μου! Μόνο που ο ήχος είναι πολύ χαμηλός. Καλή αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε!! Σε ευχαριστώ για την παρατήρηση. Θα προσπαθήσω να δυναμώσω τον ήχο!

      Διαγραφή
  3. Πολύ μου άρεσε Ευτέρπη μου! Μπράβο σου! Θα το παρακολουθώ!Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταρχάς να σου πω πως διαθέτεις φωνή για Ραδιόφωνο:) Δεύτερον μου άρεσε πολύ Το θέμα,και,όπως πάντα μοιράστηκες μαζί μας κάτι χρήσιμο!αυτό το τελετουργικό πράγματι βοηθάει πολύ τη σύνδεση,την οποία μπορεί να μην πετύχαμε μες τη μέρα.. προσωπικά τα βράδυα έχω τύψεις,πολλές φορές δεν έχω προλάβει να παίξω μαζί τους Κι έχω προσέξει ότι ακριβώς εκείνες τις μέρες ο ύπνος είναι πρόκληση. Σίγουρα θα το εφαρμόσω,έστω θα προσπαθήσω Γιατί εμένα έχουν κολλήσει με τα παιδικά πριν τον ύπνο,μου λένε ότι τα χαλαρώνουν :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχήν σε ευχαριστώ για τη φιλοφρόνηση (η αλήθεια είναι ότι είχα και ραδιοφωνική εκπομπή ένα φεγγάρι)!
      Συμπάσχω μαζί σου στο θέμα των τύψεων. Τελικά ίσως είναι αναπόσπαστο κομμάτι της μητρότητας!! Πολλά βράδια νιώθω τύψεις, πάντα κάτι θα βρω που θα μπορούσα να είχα κάνει καλύτερα ή που δεν έκανα καθόλου! Θέλω να πάω να τα πάρω αγκαλιά και να κοιμηθώ μαζί τους!!! Όσο για τα παιδικά, η αλήθεια είναι ότι πολλοί άνθρωποι αποκοιμιούνται με τηλεόραση. Αλλά η βάση για τις καλές συνήθειες του ύπνου μπαίνουν σε αυτή την ηλικία, όπως και για όλα άλλωστε! Δοκίμασε το και ίσως να το προτιμούν από τα παιδικά (ίσως όχι στην αρχή, γιατί και η οθόνη εξαρτησιογόνα είναι!) Καλή επιτυχία! Σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  5. Υπέροχο Τριανταφυλλένια! Σας άκουσα χθες βράδυ. Πολύ ωραία ιδέα! Καλές ακροάσεις να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τυχαία βρήκα το blog σου αν και τώρα που το σκέφτομαι σίγουρα το έχω ακουστά! Είμαι πολύ χαρούμενη που η πρώτη ανάρτηση που βρήκα ήταν το podcast! Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ακούσει πολλά podcast και δη ελληνικά για να έχω μέτρο σύγκρισης, πάντως μου πάρα πολύ! Μπράβο, πολύ ωραίο περιεχόμενο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήρθες Ερωφίλη στο blog! Χαίρομαι που σου άρεσε το podcast και ελπίζω να απολαύσεις και τα επόμενα! Θα χαρώ να τα λέμε!!

      Διαγραφή

Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε επίσης:

Blog Widget by LinkWithin
Blogging tips