Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Το κοριτσίστικο quiet book της Νεκταρίας!




     Η φίλη μου η Νεκταρία έφτιαξε με κέφι και μεράκι δυο quiet books, ένα για την κόρη της και ένα για το γιο της! Επειδή ξέρω πόσο σας αρέσουν αυτά τα βιβλιαράκια και μετά από τη δική της συγκατάθεση, τα φωτογράφισα και τα μοιράζομαι μαζί σας για να εμπνευστείτε!! Σε αυτή την ανάρτηση σας παρουσιάζω το κοριτσίστικο! Αξίζει να σημειώσω ότι όλα τα κομμάτια είναι ενωμένα με κόλλα σιλικόνης και χωρίς καθόλου ράψιμο!


Εξώφυλλο



     Η Νεκταρία πρόσθεσε στη ράχη του βιβλίου ένα επιπλέον κομμάτι τσόχα, κάτι που του χάρισε πολύ σε ομορφιά. Για τα γράμματα και για την κουκουβάγια χρησιμοποίησε ρεταλάκια και τα υπόλοιπα τα έφτιαξε με τσόχα, κουμπιά και πον-πον. Πρόσθεσε ένα βέλκρο στην άκρη ώστε να κλείνει το βιβλίο με λουράκι.


Η μαμά κότα



     Τα κοτοπουλάκια κρύβονται κάτω από τα φτερά της μαμάς κότας και χαζεύουν τα παπάκια στη διπλανή λιμνούλα! Όλα τα σχέδια που βλέπετε έχουν βέλκρο και ξεκολλούν!




Η φάρμα

     


     Τα ζωάκια είναι δαχτυλόκουκλες με βέλκρο, μόλις ξυπνήσουν ξεκολλούν από τη φάρμα και παίζουν στο χορτάρι (και στα δάχτυλα του παιδιού)! Το ίδιο και ο ήλιος με τα σύννεφα!




Το γρασίδι




     Τι κρύβεται πίσω από ψηλό και πυκνό γρασίδι; Το παιδί ανακαλύπτει τα κρυμμένα μικροαντικείμενα, καθώς αναπτύσσει τη λεπτή του κινητικότητα!


Η θάλασσα




     Αυτή η σελίδα έχει τόσα πολλά να ανακαλύψει η μικρή Μαρία! Το καράβι κινείται κατά μήκος της κορδέλας και ενώ νομίζεται ότι βλέπετε όλα τα ψαράκια, η θάλασσα ανοίγει και ένας ολόκληρος θαλάσσιος κόσμος με βέλκρο εμφανίζεται!


Η πασχαλίτσα



     Όταν η πασχαλίτσα βαρεθεί τις βούλες της, μπορεί να τις βγάλει και να τις αποθηκεύσει στο φερμουάρ που διαθέτουν τα σούπερ σύγχρονα φτερά της!



Πώς σας φάνηκε το κοριτσίστικο quiet book
της Νεκταρίας;




Διαβάστε επίσης:

10 σχόλια:

  1. τι γλυκο βιβλιο! θΑ μου αρεσε και για αγορακι, ανυπομονω για το αγοριστικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ομορφη ιδεα για να απασχολησεις ενα μωρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο για την υπομονή να το φτιάξεις. Εχει και πολλές λεπτομέρειες! Ελπίζω να το χαρείτε! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλειο!!Μπράβο στη Νεκταρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε επίσης:

Blog Widget by LinkWithin
Blogging tips