Τρελαίνομαι για σκορδόψωμο και αυτή εδώ η συνταγή μου λύνει τα χέρια γιατί δε χρειάζεται ζύμωμα και είναι ό,τι πρέπει για να συμπληρώσω τα φαγητά στις νηστείες, με τα οποία ο άντρας μου συνήθως δε χορταίνει! Να τι θα χρειαστείτε:
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες με το ειδικό εργαλείο
- 5 κ.σ. μαργαρίνη μαλακωμένη με το κουτάλι
- 1 μπαγκέτα ψωμί
Να πώς γίνεται:
- Κόβουμε τη μπαγκέτα σε διαγώνιες φέτες, χωρίς όμως να φτάνουμε μέχρι κάτω και να χωρίζουμε τελειώς το ψωμί.
- Ανακατεύουμε καλά τη μαργαρίνη με το σκόρδο. Απλώνουμε το μείγμα ανάμεσα στις ΄φετες της μπαγκέτας.
- Τυλίγουμε τη μπαγκέτα σε αλουμινόχαρτο και την ψήνουμε στους 200 βαθμούς, σε προθερμασμένο φούρνο, για περίπου 20'.
- Απολαμβάνουμε! Μμμμμμμμ!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εσείς τι λέτε;