Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Πανεύκολο σκορδόψωμο!



Τρελαίνομαι για σκορδόψωμο και αυτή εδώ η συνταγή μου λύνει τα χέρια γιατί δε χρειάζεται ζύμωμα και είναι ό,τι πρέπει για να συμπληρώσω τα φαγητά στις νηστείες, με τα οποία ο άντρας μου συνήθως δε χορταίνει! Να τι θα χρειαστείτε:
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες με το ειδικό εργαλείο
  • 5 κ.σ. μαργαρίνη μαλακωμένη με το κουτάλι
  • 1 μπαγκέτα ψωμί
Να πώς γίνεται:
  1. Κόβουμε τη μπαγκέτα σε διαγώνιες φέτες, χωρίς όμως να φτάνουμε μέχρι κάτω και να χωρίζουμε τελειώς το ψωμί.
  2. Ανακατεύουμε καλά τη μαργαρίνη με το σκόρδο. Απλώνουμε το μείγμα ανάμεσα στις ΄φετες της μπαγκέτας.
  3. Τυλίγουμε τη μπαγκέτα σε αλουμινόχαρτο και την ψήνουμε στους 200 βαθμούς, σε προθερμασμένο φούρνο, για περίπου 20'.
  4. Απολαμβάνουμε! Μμμμμμμμ!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε επίσης: