Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Σπιτάκι από κούτα!




     Πριν μερικές ημέρες παραλάβαμε το νέο κάθισμα αυτοκινήτου για τη μεγάλη μας κόρη! Το κάθισμα μας ήρθε μέσα σε ένα τεράστιο κουτί, το οποίο φυσικά δεν μπορούσα να πετάξω, αλλά ούτε και να παραβλέψω! Η ιδέα στο μυαλό μου ήταν ξεκάθαρη! Ένα σπιτάκι μόνο για την πεταλουδίτσα μου!!




     Αρχικά, σχεδίασα και έκοψα με χαρτοκόπτη τη μία πλαϊνή πλευρά, αφήνοντας γύρω γύρω περιθώρια/κολώνες, ώστε να στηρίζεται κάπως καλύτερα το σπιτάκι (αυτά παθαίνεις αν παντρεύεσαι πολιτικό μηχανικό)!

     Στη συνέχεια, κόλλησα στον πάτο πλαστικό αυτοκόλλητο (ξέρετε, για να μην έχουμε κανένα ατύχημα χωρίς την πάνα, να μπορώ να σφουγγαρίσω), καθώς και μια χρωμοσελίδα Α3 της Πέππα, που είχε ξεμείνει από το Peppa party της! Την ενίσχυσα με πολύ σελοτέιπ (έχει την τάση να τα σκίζει), όπως ενίσχυσα και την οροφή με χοντρή διάφανη ταινία. Έτοιμο το σπιτάκι!








     Η πεταλουδίτσα μου δεν έχασε στιγμή και αμέσως έβαλε μέσα τα μωράκια της! 

 

  
Φυσικά, χωράει κι εκείνη μέσα!!




     Κι όταν τελειώσει το παιχνίδι, απολαμβάνει μερικές στιγμές χαλάρωσης με ένα από τα αγαπημένα της παραμύθια! Το κουτί έπιασε τόπο!!


Άλλες παιδικές κατασκευές



Οδηγός για quiet books Vol.1 και Vol. 2





8 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο παιχνίδι το σπιτάκι σας! Επειδή είναι χάρτινο μπορείς να της πεις να το ζωγραφίσει όπως θέλει! Επίσης, προσθέτοντας ένα ράφι από άλλο χαρτόκουτο μπορείτε να το κάνετε κουκλόσπιτο! Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ! Για κουκλόσπιτο είναι αρκετά φαρδύ και δε θα στεκόταν καλά το ράφι! Όσο για το βάψιμο, το σκέφτηκα κι εγώ! Είναι πολύ ωραία ιδέα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να την επιβλέπω αρκετά με το μωρό!! Σε φιλώ!!

      Διαγραφή
  2. Ωραία ιδέα. Θα μπορείς να την βάλεις να κολλήσει μερικά αυτοκόλλητα μόνη της ώστε να διακοσμισει τους τοίχους του σπιτιού της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία η ιδέα σου αλλά η αλήθεια είναι ότι τα αυτοκόλλητα μανιώνεται και τα σκίζει!!! Θα το δοκιμάσω όταν μεγαλώσει λίγο!

      Διαγραφή
  3. Όταν υπάρχει φαντασία στη δημιουργικότητα όλα γίνονται...τελικά ή κούτα βρήκε τον κατοχο της...φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου Τριανταφυλλένια! Ωραίο το σπιτάκι! Το σκυλάκι το έχουμε κι εμείς! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Ειρήνη μου! Χαχα!! Βλέπω έχει σουξέ το σκυλάκι!! Η κόρη μου όπως βλέπεις τον υιοθέτησε! "Τα παιζάκια μου, μαμά!!"

      Διαγραφή

Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε επίσης:

Blog Widget by LinkWithin
Blogging tips