Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Οι πρωινές δουλίτσες της πεταλουδίτσας μου (+δωρεάν εκτυπώσιμος πίνακας)!



     Εδώ και αρκετές ημέρες, με την πεταλουδίτσα μου ξυπνάμε πιο νωρίς από τους υπόλοιπους, ώστε να συνηθίσουμε το νέο μας φθινοπωρινό ωράριο! Εγώ τα πηγαίνω πολύ καλά, τόσο με το ξύπνημα όσο και με την πρωινή ρουτίνα. Η πεταλουδίτσα μου τα πηγαίνει εξίσου καλά στο ξύπνημα κι στη ρουτίνα της, με ένα μικρό πρόβλημα: δυσκολεύεται να διαχειριστεί σωστά το χρόνο της ώστε να ολοκληρώσει την προετοιμασία της μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Έτσι, στην προσπάθεια μου να την κινητοποιήσω λίγο περισσότερο, της έφτιαξα ένα πινακάκι με τις πρωινές της δουλίτσες!


     Ναι, η πεταλουδίτσα μου κάνει μόνη της αυτές τις δουλίτσες. Φυσικά, το πρωινό της το ετοιμάζω εγώ και τα μαλλιά της τα πιάνω εγώ κοτσίδα. Το πρωινό βούρτσισμα των δοντιών την αφήνω και το κάνει μόνη της και το βραδινό το κάνει ο μπαμπάς, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι τουλάχιστον μια φορά την ημέρα τα δόντια βουρτσίζονται σωστά.


     Σκέφτηκα, λοιπόν, να σας βάλω το εκτυπώσιμο κι εδώ στο blog, αφού ίσως το χρειαστείτε κι εσείς! Γι' αυτό το λόγο, έφτιαξα και ένα για αγόρια! Στον κοριτσίστικο πίνακα, η πεταλουδίτσα μου διάλεξε μόνη της τις εικόνες για κάθε δουλειά. Και βασικά και στον αγορίστικο εμείς τις διαλέξαμε χαχα!! Τα πινακάκια είναι ασπρόμαυρα επειδή δεν έχουμε έγχρωμο εκτυπωτή και έτσι μπορούμε τουλάχιστον να τα χρωματίσουμε! Για να εκτυπώσετε τα πινακάκια, απλώς πατήστε πάνω στην κάθε εικόνα και έπειτα δεξί κλικ και εκτύπωση ή αποθήκευση!


Για κοριτσάκι


Για αγοράκι



     Να σας πω και πως δουλεύω τον πίνακα. Το εκτύπωσα και τον χρωμάτισα, τον έβαλα σε διαφανή ζελατίνη (μπορείτε και να τον πλαστικοποιήσετε αλλά εμένα μου τελειώνουν τα φύλλα πλαστικοποίησης και το τσιγκουνεύτηκα προς το παρόν) και κάθε πρωί η πεταλουδίτσα μου παίρνει το μαρκαδόρο της (χρησιμοποιούμε μαρκαδόρο που έχουμε από βιβλίο "γράψε-σβήσε" των εκδ. Μεταίχμιο, αν πάτε στο βιβλιοπωλείο θα σας πουν τι μαρκαδόρος κάνει) και μόλις κάνει μια δουλίτσα, βάζει ένα "χ" στο κουτάκι! Όταν τελειώσει όλες τις δουλειές, με ένα υγρό πανάκι σβήνουμε τον πίνακα και την άλλη μέρα τα ίδια ξανά!




     Η πεταλουδίτσα μου μου ζήτησε να το κολλήσουμε στο μπάνιο της, ώστε να μην το κουβαλάει σε όλο το σπίτι αλλά ούτε και να το χάνει! Done!




Ελπίζω να σας βοηθήσουν!
Καλή προσαρμογή!!

4 σχόλια:

Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε επίσης:

Blog Widget by LinkWithin
Blogging tips