Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Freezer cooking: Φτιάχνουμε τορτίγιες με περισσεύματα!

 

Freezer cooking: Φτιάχνουμε τορτίγιες με περισσεύματα!


Το να πετάω υλικά είναι μια ήττα που δύσκολα τη δέχομαι στο σπίτι μας. Προσπαθώ πάντα να αξιοποιώ ό,τι πάει να χαλάσει ή να λήξει και να φτιάχνω πράγματα που θα φαγωθούν, στο παρόν ή στον μέλλον!

Σε αυτό το παιχνίδι έχω δύο δυνατούς συμμάχους: τον καταψύκτη και τις τορτίγιες! Σε αυτή την ανάρτηση σας γράφω πώς να σώσετε το μαγειρεμένο κρέας, τα αυγά, τα τυριά και τα λαχανικά σας, πριν αυτά πάψουν να είναι βρώσιμα!

Στο τέλος της ανάρτησης, σας έχω και κάποιες παραλλαγές υλικών, αναλόγως του τι έχετε διαθέσιμο στην κουζίνα! Δε χρειάζεται να αγοράσετε ένα σωρό πράγματα για να τις φτιάξετε, το θέμα είναι να σας βοηθήσουν να κάνετε οικονομία και να χρησιμοποιήσετε ό,τι έχετε ήδη!

Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

Η καλοκαιρινή μου bucket list!

 

 

Μπορεί να έχει περάσει ήδη ο Ιούνιος και αρκετός Ιούλιος, αλλά μόλις πριν λίγες ημέρες ξεκίνησαν οι διακοπές για μένα και αυτό επειδή παρακολούθησα μια αρκετά απαιτητική επιμόρφωση, κατά την οποία έπρεπε να καταθέσω και δύο εργασίες, η μία ιδιαίτερα χρονοβόρα! Άλλα όπως όλα έτσι κι αυτό, το χώρισα σε μικρές μπουκίτσες και το κριτσανούσα λίγο κάθε μέρα, μέχρι που το έφαγα όλο!

 
 
Τώρα μπορώ να πιω το καφεδάκι μου ξέγνοιαστη!
 

Πάμε για άλλα λοιπόν! Τι σκοπό έχω για φέτος το καλοκαίρι; Στο τέλος σας έχω και  μια έκπληξη!!!

 

Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Μυρωδιές και χρώματα από τη Μ. Εβδομάδα - 2023 Edition
Φέτος αποφασίσαμε να περάσουμε τις ημέρες του Πάσχα στη Λιβαδειά, κάτι που είχαμε αρκετά χρόνια να κάνουμε, αφού συνήθως κάναμε Πάσχα στη Ναύπακτο και έπειτα πηγαίναμε Λιβαδειά. Άλλα όπως θα ξέρετε, η Λιβαδειά είναι ΤΟ μέρος για να περάσεις το Πάσχα σου (δες κι εδώ μια παλιότερη ανάρτηση στην οποία έγραφα για το παραδοσιακό ψήσιμο σε λιβαδείτικο λάκκο)!

Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Παιδικά βιβλία που αγαπήσαμε από τις εκδόσεις Άθως Παιδικά
Σε αυτό το ποστ θα σας μιλήσω για τρία βιβλία από τις εκδόσεις Άθως Παιδικά, που διαβάσαμε με τα παιδιά το προηγούμενο διάστημα. Βιβλία ενδιαφέροντα και ψυχοφελή! Ελάτε να τους ρίξουμε μια πιο κοντινή ματιά!

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Podcast #13: Κόστος ανά προϊόν ή ανά χρήση; Πώς να καταλάβεις αν μια αγορά αξίζει

 


Το πρώτο Podcast της χρονιάς! Το 13ο επεισόδιο του Κορίτσι Μάλαμα Podcast!!!

Σε αυτό το επεισόδιο, σου εξηγώ τι είναι κόστος ανά προϊόν και ανά χρήση, καθώς και πώς να αξιολογήσεις αν μια αγορά αξίζει να την κάνεις!


Ακούστε το 13ο επεισόδιο εδώ:
Διαβάστε επίσης:

Blogging tips