Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Back to Basics: το σιδέρωμα!




     Σίδερο: ο αιώνιος νταλκάς της νοικοκυράς!! Έναν άνθρωπο μόνο γνώρισα στη ζωή μου που αγαπάει το σίδερο, τη θεια μου τη Βαγγελιώ. Με ανεξάντλητη υπομονή στέκεται όρθια και νωχελικά σιδερώνει ένα-ένα και προσεκτικά τα ρουχαλάκια. Βέβαια, η θεια μου η Βαγγελιώ δεν έχει άντρα και παιδιά, οπότε δεν ξέρω αν παίζει κι αυτό ρόλο. Σε αυτή την ανάρτηση σας έχω συγκεντρώσει μικρά κολπάκια και συμβουλές για να κάνετε το σιδέρωμα λίγο ευκολότερο, λίγο γρηγορότερο και λίγο πιο ευχάριστο!!

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Τάδε έφη... Πεταλουδίτσα! - vol. 1





     Η πεταλουδίτσα μου έχει εδώ και καιρό που μου λέει πολλά και διάφορα, τα οποία με κάνουν και γελάω αφάνταστα! Μετά από παρότρυνση της γλυκιάς blogger Μάρθας, η οποία μας χαρίζει άφθονο γέλιο και τρυφερότητα μέσα από τις Δωρικικές διαλέκτους της κόρης της, ήρθε στο blog νέα στήλη, με τις ατάκες που αγάπησα και που με κόλλησαν στον τοίχο, δια στόματος πεταλουδίτσας!! Ελπίζω να τις απολαύσετε όσο κι εγώ!

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Κουκλίτσα σε κουτί!




     Την ιδέα την πήρα από εδώ αλλά την εφάρμοσα τελείως διαφορετικά, αφού προσαρμόστηκα στα υλικά που είχα ήδη στο σπίτι! Δε χρειάζεται να χαλάτε μια περιουσία για να απασχολήσετε το παιδάκι σας!! Μια κουκλίτσα σε κουτί είναι ένα πολύ χαριτωμένο παιχνιδάκι που θα κρατήσει το μικρό σας απασχολημένο όταν βρίσκεστε στο αυτοκίνητο, στην καφετέρια ή οπουδήποτε εκτός σπιτιού!

Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Δοκιμάζοντας το Viakal για τα άλατα



     Πριν από πολύ καιρό έγινα Πρέσβειρα Επιθυμιών! Θα μου πείτε: "τι είναι αυτό; Σαν την πρέσβειρα καλής θελήσεως ένα πράγμα"; Ε, καλή θέληση σίγουρα έχω, αφού σαν Πρέσβειρα Επιθυμιών έχω τη δυνατότητα να δοκιμάζω πρώτη και δωρεάν, νέα και όχι μόνο, προϊόντα της P&G μαζί με φίλους και συγγενείς, καθώς και να έχω πρόσβαση σε ειδικά κουπόνια και προσφορές! Αυτό που απλά χρειάζεται να κάνω, είναι να τα δοκιμάσω και να μοιραστώ με την εταιρεία και τον περίγυρό μου την ειλικρινή μου γνώμη για αυτά! Δεν είναι τέλειο; Και δωρεάν και με ειλικρίνεια!

     Ένα προϊόν το οποίο μου έστειλαν για δοκιμή πριν λίγες ημέρες, είναι το σπρέι Viakal για τα άλατα. Η αλήθεια είναι ότι το είχα ακουστά αλλά δεν το είχα χρησιμοποιήσει ποτέ. Ίσως επειδή το θεωρούσα πολύ "βαρύ", πολύ τοξικό. Αυτή ήταν μια καλή ευκαιρία να πειραματιστώ με το Viakal και να δω περί τίνος πρόκειται.

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Τα βιβλία του Απριλίου 2016!




     Ο Απρίλιος ήταν ένας μήνας που συνοδεύτηκε από αρκετά βιβλία! Κάθε ένα ξεχωριστό και όλα τους υπέροχα!! Ελάτε να τα δούμε μαζί!!

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Πώς να μπαλώσετε ένα σκισμένο τζιν



     Τα τζιν παντελόνια είναι ένα ρούχο σχετικά ακριβό αλλά και ανθεκτικό, που υπόσχεται να βγάλει πέρα απαιτητικές δουλειές και μάλιστα σε βάθος χρόνου. Τι γίνεται, όμως, όταν το τζιν ετοιμάζεται να σκιστεί ή έχει ήδη σκιστεί; Σε αυτή την ανάρτηση θα σας δείξω πως δοκίμασα πρώτη φορά να μπαλώσω ένα σκισμένο τζιν, αυτό του άντρα μου!

Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Μυρωδιές και χρώματα από τη Μ. Εβδομάδα



     Χριστός Ανέστη φίλοι μου και καλό μήνα! Πέρασε και αυτό το Πάσχα, γεμάτο χρώματα και μυρωδιές! Για εμάς ήταν μια όμορφη διακοπή για ξεκούραση και επιπλέον παιχνίδι για τα παιδιά! Δεν μπορώ να πω ότι βίωσα το πένθος της Μ. Εβδομάδας! Από τη μία κυνηγούσα την πεταλουδίτσα μου, η οποία αποδείχτηκε ζωηρούλα στην εκκλησία, από την άλλη είχα συνέχεια μέσα στα πόδια μου τα μικρά να κάνουν αστεία, να γελούν, να κυνηγιούνται! Η ίδια η χαρά της ζωής!!! Μέσα μου είχα συνέχεια Ανάσταση!!

     Δε θα σας πω πολλά λόγια, αλλά θα σας ταξιδέψω με εικόνες!!

Διαβάστε επίσης:

Blogging tips