Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Πώς να φτιάξετε νήμα noodle από παλιά T-shirt!



      Πιστεύω πως αυτό το tutorial είναι από τα πλέον βασικά, χρήσιμα και οικονομικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και που, κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να γνωρίζουν όλοι όσοι ασχολούνται με το πλέξιμο με χοντρά νήματα και noodles. Η μεταποίηση των παλιών t-shirt σε νήμα, όχι μόνο δίνει νέα πνοή και χρηστικότητα σε κάτι παλιό και φαινομενικά άχρηστο, αλλά εξοικονομεί και αρκετά χρήματα στην τσέπη σας, ειδικά αν έχετε μπόλικα τέτοια μπλουζάκια! Εμένα μου αρέσει με τα noodles αυτά να πλέκω τσαντάκια, καλαθάκια κι άλλα πολλά χρήσιμα!

Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Βελονάκι μάθημα 6ο: η προσθήκη καινούργιου νήματος


     Είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε να προσθέσουμε ένα νέο νήμα στο πλεκτό μας, είτε όταν το νήμα που πλέκουμε ήδη τελειώσει, είτε όταν θέλουμε να αλλάξουμε χρώμα. Η προσθήκη νήματος στο βελονάκι είναι μία πολύ απλή διαδικασία αλλά και πολύ χρήσιμη ταυτόχρονα! Ορίστε πως γίνεται:

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

7 πικρές αλήθειες για τη ζωή META το μωρό και πως να τις δείτε θετικά!



     Η κόρη μου είναι μια από τις μεγαλύτερες ευλογίες στη ζωή μου, μαζί με την υγεία και τον καλό μου σύζυγο. Παρόλα αυτά, δεν είναι όλες οι στιγμές μας υπέροχες... και αυτό είχαν φροντίσει να μας το πουν πολλοί καλοθελητές πριν ακόμη γεννήσω! 

Διαβάστε επίσης:

Blogging tips