tag:blogger.com,1999:blog-6566098973216801890.post1076468554565975643..comments2023-09-05T07:15:43.426+03:00Comments on Κορίτσι Μάλαμα: 12 μυστικά για επιτυχημένα κέικ!!!Τριανταφυλλένιαhttp://www.blogger.com/profile/09111640981868306134noreply@blogger.comBlogger34125tag:blogger.com,1999:blog-6566098973216801890.post-5052228601808825042023-01-24T14:21:57.521+02:002023-01-24T14:21:57.521+02:00Επίσης να είσαι καλά!Επίσης να είσαι καλά!Τριανταφυλλένιαhttps://www.blogger.com/profile/09111640981868306134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6566098973216801890.post-3271254946325661002023-01-23T00:26:07.429+02:002023-01-23T00:26:07.429+02:00Σ ευχαριστώ πολύ. Καλή χρονιά με υγεία να έχεις.!�...Σ ευχαριστώ πολύ. Καλή χρονιά με υγεία να έχεις.!🌺ΑΜΑΜΕΛΙΔΑhttps://www.blogger.com/profile/02189416090828640628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6566098973216801890.post-62854888325049885632022-12-25T19:16:50.953+02:002022-12-25T19:16:50.953+02:00Δεν μπορώ να σου πω γενικά, θα σου πω από την εμπε...Δεν μπορώ να σου πω γενικά, θα σου πω από την εμπειρία μου. Όλα τα κέικ, είτε σε αντιστάσεις είτε στον αέρα, τα ψήνω στη δεύτερη θέση από κάτω. Κι αυτό γιατί δεν θέλω να αρπάξει από κάτω γρήγορα, αλλά και να του δώσω χώρο να φουσκώσει χωρίς να καεί!Τριανταφυλλένιαhttps://www.blogger.com/profile/09111640981868306134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6566098973216801890.post-73569895940706548162022-12-12T16:20:23.673+02:002022-12-12T16:20:23.673+02:00Πάρα πολύ ωραία όλα αυτά. Σας ευχαριστούμε πολύ. Ε...Πάρα πολύ ωραία όλα αυτά. Σας ευχαριστούμε πολύ. Εγώ θέλω να ρωτήσω ένα πράγμα που δεν το έχω δει ποτέ στα μυστικά του καλού ψισηματος γενικά. Το κέικ στον αέρα σε ποια σχάρα το βάζουμε. Πρώτη μεσαία η πάνω σχάρα? Το ίδιο και στα φαγητά. Κανείς δεν το γράφει αυτό. Σας ευχαριστώ πολύ.ΑΜΑΜΕΛΙΔΑhttps://www.blogger.com/profile/02189416090828640628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6566098973216801890.post-15724937166459450402021-04-15T16:19:25.097+03:002021-04-15T16:19:25.097+03:00Συμφωνώ σε όλα όσα έγραψες! Τώρα για τις μυρωδιές ...Συμφωνώ σε όλα όσα έγραψες! Τώρα για τις μυρωδιές θα σε γελάσω! Δεν μου έχει τύχει!Τριανταφυλλένιαhttps://www.blogger.com/profile/09111640981868306134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6566098973216801890.post-3921188567348521302021-04-15T10:53:04.620+03:002021-04-15T10:53:04.620+03:00Εκτός από ενδεχομένως κακής ποιότητας σιλικόνη, μπ...Εκτός από ενδεχομένως κακής ποιότητας σιλικόνη, μπορεί η κυρία να έβαλε το ταψί της σε πολύ υψηλή θερμοκρασία (πάνω από 230C)...εκεί, ακόμα και η Silikomart καταστρέφεται. Έχω ΜΟΝΟΝ Silikomart και ΠΟΤΕ δεν τις βάζω σε φούρνο πάνω από 180C...Δυστυχώς ακόμη κι αυτές απορροφούν έντονες μυρωδιές τροφίμων που δεν φεύγουν ...ευτυχώς δεν τις μεταδίδουν στα νέα παρασκευάσματα...για να ξε-μυρίσουν θα δοκιμάσω να τις βάλω για μια ώρα σε φούρνο 200C σκέτες...το είδα κάπου γραμμένο ως λύση για τις μυρωδιές...Kom2021https://www.blogger.com/profile/13562240816834201684noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6566098973216801890.post-48109166030059149942018-10-01T21:36:42.742+03:002018-10-01T21:36:42.742+03:00Σίγουρα θέλει παραπάνω ώρα!! Να τα αφήνεις μέχρι ν...Σίγουρα θέλει παραπάνω ώρα!! Να τα αφήνεις μέχρι να βγαίνει στεγνό το μαχαίρι αλλά επειδή μπορεί να σου αρπάξει από πάνω, να χαμηλώνεις τη θερμοκρασία και να βάζεις ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο από πάνω!Τριανταφυλλένιαhttps://www.blogger.com/profile/09111640981868306134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6566098973216801890.post-63500139038492187002018-10-01T15:21:28.512+03:002018-10-01T15:21:28.512+03:00Βρε κοριτσια να σας κάνω μια ερώτηση.... εχω 2 φορ...Βρε κοριτσια να σας κάνω μια ερώτηση.... εχω 2 φορμες απο σιλικονη μια Στρογγυλή μια μακροστενη παντα ομως το κεικ μου βγαίνει πολυ. ....πως να το πω πολυ νιανια δεν γίνεται αφρατο οπως στις αντικολλητικες φορμες !Μηπως η σιλικονη κραταει τα υγρα??Ποσο χρονο θελει ψησιμο μηπως παραπανω, αφου βαζω το μαχαιρι στη μια ωρα και εχει ψηθει ,τι κανω λαθος και μου βγαινει το κεικ ετσι ???<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05950262275172254949noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6566098973216801890.post-10071174518761089272018-03-18T14:28:34.793+02:002018-03-18T14:28:34.793+02:00Μάλλον δεν είναι καλής ποιότητας η φόρμα! Πότε δεν...Μάλλον δεν είναι καλής ποιότητας η φόρμα! Πότε δεν το έχω πάθει αυτό! Η φόρμα μου είναι Silikomart. Καλύτερα να πάρεις κάποια επώνυμη από καταστήματα με είδη μαγειρικής!Τριανταφυλλένιαhttps://www.blogger.com/profile/09111640981868306134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6566098973216801890.post-68575244534448343542018-03-15T16:18:49.139+02:002018-03-15T16:18:49.139+02:00Καλησπερούδια κορίτσια ! Έχω ψήσει 3 φορές κέικ σ...Καλησπερούδια κορίτσια ! Έχω ψήσει 3 φορές κέικ σε σιλικόνη και μου έχει χαλάσει η φόρμα του κέικ , τη πρέπει να κάνω ?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03794830212993624730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6566098973216801890.post-55248103015218938372017-12-30T17:07:32.446+02:002017-12-30T17:07:32.446+02:00Τόσο ώστε η φόρμα να γεμίσει κατά τα 3/4!Τόσο ώστε η φόρμα να γεμίσει κατά τα 3/4!Τριανταφυλλένιαhttps://www.blogger.com/profile/09111640981868306134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6566098973216801890.post-90651918636918669772017-12-30T12:19:52.663+02:002017-12-30T12:19:52.663+02:00Πόσο μείγμα βάζουμε στη φόρμα μιας χρήσης. ?Πόσο μείγμα βάζουμε στη φόρμα μιας χρήσης. ?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15346163364760434553noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6566098973216801890.post-29746544689522653912017-09-28T20:25:47.087+03:002017-09-28T20:25:47.087+03:00καλησπέρα! Χαίρομαι που σου φάνηκαν χρήσιμα! Τις φ...καλησπέρα! Χαίρομαι που σου φάνηκαν χρήσιμα! Τις φόρμες καλό είναι την πρώτη φορά να τις λαδώσεις και να τις κάψεις λίγο στο φούρνο, ας πούμε στους 220 για 10 λεπτά. Έτσι κάνω με τα κανονικά ταψιά και έτσι έκανα και με της σιλικόνης! Είναι λογικό να έχει μια μυρωδιά στην αρχή, δοκίμασε αυτό, πλύνε τα και λογικά θα μειωθεί. Με τις πρώτες χρήσεις πάντως φεύγει η μυρωδιά και εμένα προσωπικά ποτέ δε μου μύρισαν τα γλυκά σιλικονίλα!<br /><br />Η ζύμη πάντα μα πάντα σε πολύ καλά προθερμασμένο φούρνο!!! Για πρώτη χρήση δε χρειάζεται λάδωμα, απλά να αφήσεις τα κεκάκια για κανένα δεκάλεπτο να σταθούν και μετά να τα βγάλεις για να μη διαλυθούν! Καλή επιτυχία!Τριανταφυλλένιαhttps://www.blogger.com/profile/09111640981868306134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6566098973216801890.post-84261077039195991742017-09-28T17:36:27.444+03:002017-09-28T17:36:27.444+03:00Καλησπέρα.!! Διάβασα τα μυστικά σου κ πραγματικά μ...Καλησπέρα.!! Διάβασα τα μυστικά σου κ πραγματικά μου ήταν πολύ χρήσιμα.!! Επιχείρησα για πρώτη φορα να πάρω μικρες φόρμες σιλικόνης για να φτιαξω μικρά κεκακια τις έπλυνα αλλά έχει παραμείνει αυτή η δυσάρεστη μυρωδιά σιλικόνης.. Μήπως γνωρίζεις τι πρέπει να κάνω για να το αντιμετωπίσω.? Αργότερα θα πρέπει να βάλω τις σιλικονες μαζί με τη ζύμη σε ζεστό ή κρύο φούρνο.? Μήπως για πρώτη φορά θα πρέπει να τις λαδωσω πριν ρίξω τη ζύμη ή δεν χρειάζεται.? Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!! 🙂🙂Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6566098973216801890.post-9672940189297642402017-08-11T20:54:16.691+03:002017-08-11T20:54:16.691+03:00Μήπως δεν είχες τα υλικά σε θερμοκρασία δωματίου; ...Μήπως δεν είχες τα υλικά σε θερμοκρασία δωματίου; Θέλει τουλάχιστον μια ώρα εκτός ψυγείου πριν ξεκινήσεις να φτιάχνεις!Τριανταφυλλένιαhttps://www.blogger.com/profile/09111640981868306134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6566098973216801890.post-89049196586912837222017-08-11T15:50:15.831+03:002017-08-11T15:50:15.831+03:00Καλησπέρα!!!! Πριν απο καιρο εκανα ενα κεκακι σε σ...Καλησπέρα!!!! Πριν απο καιρο εκανα ενα κεκακι σε στρογγυλη φόρμα (για πρωτη φορα). Ψήθηκε γύρο γύρο αλλα στη μέση έμεινε υγρό. Γιατί? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Σοφια Σhttps://www.blogger.com/profile/09385959283960409312noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6566098973216801890.post-41059625656115895172016-04-12T20:15:21.726+03:002016-04-12T20:15:21.726+03:00Ωωω σ' ευχαριστώ πολύ για την εξατομικευμένη α...Ωωω σ' ευχαριστώ πολύ για την εξατομικευμένη απάντηση!! Έρχομαι να μάθω και να κάνω την αλλαγή!!Τριανταφυλλένιαhttps://www.blogger.com/profile/09111640981868306134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6566098973216801890.post-81160318794578674032016-04-12T19:17:58.359+03:002016-04-12T19:17:58.359+03:00Καλησπέρα Τριανταφυλλένια μου! Μπήκα να μάθω τα μυ...Καλησπέρα Τριανταφυλλένια μου! Μπήκα να μάθω τα μυστικά του υπέροχου Κέικ και να σου πω πως στην ανάρτησή μου <a href="http://www.jajalamajala.gr/2016/04/afairese-to-eggrafi-se-anartiseis-atom-apo-to-blogger-blog.html" rel="nofollow">ΕΔΩ</a> σου απαντώ -με μία μικρή καθυστέρηση η αλήθεια είναι και με συγχωρείς γι' αυτό...- στην ερώτησή σου για το "Εγγραφή σε αναρτήσεις atom"<br />Καλή συνέχεια! ♥Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6566098973216801890.post-47362485610769673382016-04-08T10:16:23.283+03:002016-04-08T10:16:23.283+03:00Πραγματικά είναι πολύ εύκολο και γρήγορο στην παρα...Πραγματικά είναι πολύ εύκολο και γρήγορο στην παρασκευή!! Όσο για την ποιότητα, δε συγκρίνονται του εμπορίου με τα σπιτικά!!! Άσε που τα παιδιά γεμίζουν με όμορφες αναμνήσεις και μυρωδιές που θα τα συντροφεύουν μέχρι να κάνουν τη δική τους οικογένεια! Πολύτιμες εμπειρίες! Η μαμά με τα μικρά στην κουζίνα και ο φούρνος να μοσχοβολά!!Τριανταφυλλένιαhttps://www.blogger.com/profile/09111640981868306134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6566098973216801890.post-53879123272374313852016-04-08T10:14:00.903+03:002016-04-08T10:14:00.903+03:00Να είσαι καλά! Τα φιλιά μου!!!Να είσαι καλά! Τα φιλιά μου!!!Τριανταφυλλένιαhttps://www.blogger.com/profile/09111640981868306134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6566098973216801890.post-73570394223895221432016-03-22T17:22:22.333+02:002016-03-22T17:22:22.333+02:00Ωραία τα μυστικά σου! Δεν αγοράζω ποτέ έτοιμο κέικ...Ωραία τα μυστικά σου! Δεν αγοράζω ποτέ έτοιμο κέικ, είναι τόσο απλό να το κάνεις μόνος σου και να βάλεις τα καλύτερα υλικά. Τελευταία πειράματίζομαι με τα νηστίσημα που είναι και πιο υγιεινά.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6566098973216801890.post-84420728009543419262016-03-22T11:32:14.105+02:002016-03-22T11:32:14.105+02:00Χρησιμότατα τα μυστικά σου και ομολογώ πως κάποια ...Χρησιμότατα τα μυστικά σου και ομολογώ πως κάποια δεν τα γνώριζα!!! Κατοχυρώνεται η ανάρτηση στα αγαπημένα! Φιλιά πολλά!Neraides kai Drakoihttps://www.blogger.com/profile/14175285059692989937noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6566098973216801890.post-24880612031399822172016-03-21T22:27:59.181+02:002016-03-21T22:27:59.181+02:00Συμφωνώ απόλυτα με το πρώτο! Σ' ευχαριστούμε γ...Συμφωνώ απόλυτα με το πρώτο! Σ' ευχαριστούμε για το δεύτερο!!!Τριανταφυλλένιαhttps://www.blogger.com/profile/09111640981868306134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6566098973216801890.post-3403436449429021622016-03-21T22:26:19.312+02:002016-03-21T22:26:19.312+02:00Με τη φόρμα σιλικόνης την πάτησα όταν έψησα στον α...Με τη φόρμα σιλικόνης την πάτησα όταν έψησα στον αέρα! Πιστεύω ότι κάνει μόνο για αντιστάσεις και χωρίς άλλη φόρμα στο φούρνο!! Σ' ευχαριστώ που πέρασες!Τριανταφυλλένιαhttps://www.blogger.com/profile/09111640981868306134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6566098973216801890.post-27083546287353070612016-03-21T22:24:43.739+02:002016-03-21T22:24:43.739+02:00Να 'σαι καλά Σωτηρία μου!! Τα φιλιά μου!!!Να 'σαι καλά Σωτηρία μου!! Τα φιλιά μου!!!Τριανταφυλλένιαhttps://www.blogger.com/profile/09111640981868306134noreply@blogger.com