Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

5 tips για επιτυχημένα μαγειρέματα!!



     Πριν από καιρό είχα τη χαρά να γράψω ένα guest post για το blog της Δέσποινας, το Despoina's Studio. Η Δέσποινα, εκτός από δεινή crafter, είναι επίσης αρχισυντάκτρια στο Edit Your Life Magazine! Προσωπικά με έχει βοηθήσει πολύ με τις αναρτήσεις της τις σχετικές με τα τεχνικά και όχι μόνο του blogging, διότι είμαι λίγο Νεάτερνταλ, αλλά ευτυχώς μαθαίνω γρήγορα!!!


Σε αυτό το guest post, μοιράστηκα 5 μυστικά για να μην τα θαλασσώνετε ποτέ στην κουζίνα!




1. Προγραμματίστε τα γεύματα σας
Αφιερώστε ένα απόγευμα την εβδομάδα για να σημειώσετε τι θα φάτε κάθε μέρα, είτε σχεδιάζετε να μαγειρέψετε είτε να καταναλώσετε περισσεύματα της προηγούμενης ημέρας (περισσότερα για τον προγραμματισμό των γευμάτων εδώ). Συμβουλευτείτε τις συνταγές σας (περισσότερα για την οργάνωση των συνταγών εδώ) και έπειτα γράψτε μια λίστα με όσα υλικά θα χρειαστεί να αγοράσετε (εκτυπώσιμη λίστα εδώ).


2. Διαβάστε πολύ καλά τη συνταγή
Μου έχει τύχει άπειρες φορές να ξεκινήσω να φτιάξω κάτι και να μην το ολοκληρώσω ποτέ ή να το κάνω λειψό, μόνο και μόνο επειδή δεν πρόσεξα ότι χρειαζόμουν κουβερτούρα/ κρέμα γάλακτος/ λεμόνι/ μουστάρδα/ (συμπληρώστε). Πριν ξεκινήσετε την εκτέλεση, διαβάστε προσεκτικά τα υλικά, τους χρόνους ψησίματος, τα σκεύη που θα χρειαστείτε, καθώς και τις μερίδες που βγαίνουν από τη συγκεκριμένη συνταγή.


Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση εδώ! Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμη!


Ποιά είναι τα δικά σας μυστικά για επιτυχημένα μαγειρέματα;



2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα!!

    Τον τελευταίο μήνα ακολουθώ την οργάνωση του φαγητού επειδή είμαστε και μεγάλη οικογένεια. Ομολογώ πως όντως με έχει σώσει ακόμα και από οικονομικής άποψης πολλές φορές.

    Είμαστε και αρκετά άτομα, δίπλα με τους γονείς, οπότε τις συνταγές τις αφήνω για την μάνα μου κι εγώ αρκούμαι στο να κυνηγάω το μικρό!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικολέτα γεια σου! Να χαίρεσαι το μικρό σου! Είναι σημαντική βοήθεια να έχεις άτομα ώστε να μπορείς να αναθέσεις κάποιες από τις εργασίες του σπιτιού και κατά τη γνώμη μου εφόσον λειτουργείτε καλά σαν ομάδα, επέλεξες να κρατήσεις την πιο σημαντική δουλειά για σένα και να αναθέσεις στη μητέρα σου κάτι που μπορεί να πραγματοποιηθεί ανώδυνα από κάποιον τρίτο!! Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή

Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε επίσης:

Blog Widget by LinkWithin
Blogging tips