Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

DIY ζώνη εργαλείων "Μπομπ ο Μάστορας"!



     Η ζώνη του Μπομπ του μάστορα πιστεύω ότι θα γίνει ένα από τα αγαπημένα αξεσουάρ των αγοριών σας!!! Είναι πάρα πολύ εύκολη στην κατασκευή και μπορεί να γίνει και χωρίς ραπτομηχανή! Ελάτε να σας δείξω πως θα τη φτιάξετε!!

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

DIY κάπα Elsa Frozen - ό,τι πιο εύκολο έχω φτιάξει!!



Πριν λίγες ημέρες σας έδειξα πώς έφτιαξα για την πεταλουδίτσα μου μια κάπα Anna Frozen με ένα από τα δυο υφάσματα που βρήκα στο συρτάρι μου και ταίριαζαν ακριβώς στο Frozen κλίμα!! 

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

DIY πλεξούδα Ραπουνζέλ!



     Πέρυσι το καλοκαίρι, οργανώσαμε για την πεταλουδίτσα μου ένα Ραπουνζέλ πάρτι. Επειδή θα είχαμε και την ανιψιά μου στο πάρτι, σκέφτηκα να τους φτιάξω από μια πλεξούδα για να τη φορούν και να νιώθουν κι αυτές πριγκίπισσες με παραμυθένια μαλλιά! Έφτιαξα τις πλεξούδες το προηγούμενο βράδυ, αφού ήταν αρκετά εύκολες! Δυστυχώς, οι φωτογραφίες δε βγήκαν τόσο καλές, ελπίζω όμως να σας βοηθήσουν. Δείτε πώς τις έφτιαξα βήμα-βήμα!!

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

DIY κάπα 2 χρήσεων - Anna Frozen & Ιππότης!



     Να μια μπέρτα δύο χρήσεων: για την Anna και για τον ιππότη/σούπερ ήρωα! Όλα ξεκίνησαν όταν η πεταλουδίτσα μου, μου ζήτησε να της φτιάξω στολή Άννα-Έλσα (και τις δυο, για να φοράμε από μία και να παίζουμε). Ήταν πολύ τυχερή γιατί αφενός είχα κέφι, αφετέρου βρήκα στο συρτάρι με τα υφάσματα αυτά τα δύο ρεταλάκια!! Δεν είχα σκοπό φυσικά να φτιάξω ολόκληρες στολές, αλλά ένα αξεσουάρ από μόνο του, πάντα μπορεί να σε κάνει πριγκίπισσα!!

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Η νέα μου βραδινή ρουτίνα!



     Αυτή την ανάρτηση την ξεκίνησα πριν ένα μήνα, μα από τότε έχουν αλλάξει αρκετά στη ζωή μας, καθιστώντας την ακριβή τήρηση της βραδινής ρουτίνας δυσκολότερη! Όμως, μπορώ με σιγουριά να σας πω πως η βραδινή ρουτίνα είναι ακόμη σημαντικότερη από την πρωινή!! 

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Πώς να ράψετε μια tutu! - Μέθοδος 1η



     Εγώ, η μαμά κουκουβάγια, περίμενα πώς και πώς την πρώτη σχολική γιορτή της μικρής μου πεταλουδίτσας, όχι μόνο για να φωνάξω άλλη μια φορά "ΚΟΥΚΟΥΒΑ" αλλά και για να της φτιάξω την πρώτη επίσημη στολή της!!!!! Ο ρόλος της, το καλοκαιράκι!! After all, "είναι το καλοκαιράκι, που όλοι αγαπούνε τόσο"!!! Κίτρινη tutu, λοιπόν, για το καλοκαιράκι της ζωής μου!!!! Ελάτε να σας δείξω πώς την έφτιαξα, με τις πολύτιμες συμβουλές της καλής μου πωλήτριας/μοδίστρας της γειτονιάς!!!

Διαβάστε επίσης:

Blogging tips