Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Χειμωνιάτικες επιφάνειες για πλαστελίνη!



     Ένα πολύ απλό εργαλείο που φτιάχνεται στο λεπτό! Επιφάνειες για παιχνίδι με πλαστελίνη, στα αγγλικά "play dough mats"! Είναι εκτυπωμένα σχέδια, τα οποία δεν είναι ολοκληρωμένα και τα οποία καλείται το παιδί να συμπληρώσει με την πλαστελίνη του! Είναι μια πολύ δημιουργική απασχόληση, η οποία καλλιεργεί τη λεπτή κινητικότητα και φυσικά τη φαντασία!

     Σε αυτή την ανάρτηση θα σας δείξω πως να τις φτιάξετε, καθώς και από που θα βρείτε όμορφα σχέδια, χειμωνιάτικα και γιορτινά!

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

ΕΛΗΞΕ - Διαγωνισμός με δώρο το βιβλίο "Μ' αρέσει να πλέκω - 3"



     Η αγάπη μας για το πλέξιμο έγινε βιβλίο και μάλιστα πλέον κυκλοφορεί το τρίτο μέρος του! Αναφέρομαι στο νέο βιβλίο "Μ' αρέσει να πλέκω - 3" από τις εκδόσεις Μύρτος, ένας οδηγός πλεξίματος που απευθύνεται τόσο σε αρχάριες όσο και σε έμπειρες πλέκτριες. Μέσα θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες για να πλέξετε πολλά αξεσουάρ και διακοσμητικά μοτίβα. Ιδανικό δώρο για να χαρίσετε τώρα στις γιορτές, σε όποιον αγαπά τις βελόνες και το βελονάκι!

Για το λόγο αυτό, σας εξασφάλισα έναν υπέροχο χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό!

     Οι εκδόσεις Μύρτος χαρίζουν σε δύο τυχερούς αναγνώστες του blog από ένα αντίτυπο του βιβλίου "Μ' αρέσει να πλέκω - 3"! Θέλετε κι εσείς να συμμετέχετε στην κλήρωση; Απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα!


Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό:

1. Πατήστε Like στη σελίδα Κορίτσι Μάλαμα στο Facebook
2. Πατήστε Like στη σελίδα Myrtos Books στο Facebook
3. Αφήστε μας ένα σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία που θα βρείτε εδώ.
4. Κοινοποιήστε ΔΗΜΟΣΙΑ τη φωτογραφία που θα βρείτε εδώ.


Προαιρετικά, μπορείτε να ακολουθήσετε το "Κορίτσι Μάλαμα" στο Instagram, το Twitter, το Pinterest, τo Bloglovin και το Google+! Μπορείτε επίσης, να εγγραφείτε στο newsletter στα δεξιά του blog ώστε να μη χάνετε ούτε ανάρτηση!


Όροι διαγωνισμού

1. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 20/11 έως τις 30/11/2016 και ώρα 12 το βράδυ.
2. Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός μόνο για συμμετοχές από Ελλάδα.
3. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό αποτελούν τα 4 παραπάνω βήματα. Συμμετοχές μετά τη λήξη του διαγωνισμού θα θεωρούνται επίσης άκυρες.
4. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν οι νικητές, στην παρούσα ανάρτηση, καθώς και στη σελίδα "Κορίτσι Μάλαμα" στο Facebook.
5. Οι νικητές του διαγωνισμού θα κληρωθούν μέσω της σελίδας Mini Web Tool και θα ειδοποιηθούν μέσω Facebook.
6. Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας εντός 5 ημερών από την ημέρα που θα ειδοποιηθούν, διαφορετικά η κλήρωση θα επαναληφθεί.
7. Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους ταχυδρομικώς, απευθείας μέσω των εκδόσεων Μύρτος, οι οποίες φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη για την αποστολή.
8. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν το δωροθέτη.



Ο διαγωνισμός θα προβληθεί και στις σελίδες saveandwin, kerdiseto, tixerakias.


Καλή επιτυχία!!

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Βιβλιο-παίζουμε: Είμαι παιδί γενναίο!



     Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα βιβλίο που μου άρεσε πάρα πολύ από πολλές απόψεις! Ο τίτλος του είναι "Είμαι παιδί γενναίο", συγγραφέας του η Τζεν Πόρτερ και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Μέσα στο βιβλίο, ένα μικρό παιδάκι μας αφηγείται με απλά λόγια, διάφορες καθημερινές καταστάσεις κατά τις οποίες, παρόλο που αισθάνθηκε φόβο, τελικά κατάφερε να τον υπερνικήσει και να φανεί γενναίο!

Διαβάστε επίσης:

Blogging tips