Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Τα βιβλία του Ιουνίου 2016!



     Μέσα στον πολυάσχολο Ιούνιο, κάπου ανάμεσα στη Λιβαδειά, την Αθήνα και τα γενέθλια της πεταλουδίτσας μου (coming soon), βρήκαμε το χρόνο να βυθιστούμε στην αγαπημένη μας απασχόληση: το διάβασμα! Να τα βιβλία που μας κράτησαν συντροφιά τον Ιούνιο!

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Βιβλιο-παίζουμε: "Εγώ και οι καλοί τρόποι"



     Το βιβλίο "Εγώ και οι καλοί τρόποι" είναι κάτι που έψαχνα εδώ και καιρό, για να μάθω εγώ πρώτα σωστά και ολοκληρωμένα, τους τρόπους καλής συμπεριφοράς και έτσι να μπορέσω να τους διδάξω και στα παιδιά μου. Πόση καλλιέργεια, ευγένεια και σεβασμό δείχνει ένα παιδί, όταν ξέρει να συμπεριφέρεται σωστά! Όλοι το καμαρώνουν και όλοι αναζητούν τη συντροφιά του! Ελάτε, λοιπόν, να δούμε μαζί αυτό το μικρό βιβλίο, αν και κατά πόσο πετυχαίνει το σκοπό για τον οποίο γράφτηκε!


Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Απόδραση και στην Αθήνα!



     Για όσους αναρωτιέστε που χάθηκα τόσον καιρό, διαβάστε το πρώτο μέρος των περιπετειών μας εδώ!

     Αφού, λοιπόν, επιστρέψαμε από τη Λιβαδειά και επέστρεψα στη δουλειά, πλησίαζε ο καιρός όπου έπρεπε να ταξιδέψουμε και πάλι, αυτή τη φορά για την Αθήνα! Και θα μου πείτε: μα τι δουλειά είχατε στην Αθήνα μέσα στο καλοκαίρι και μάλιστα μέσα στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος; Και θα σας απαντήσω: δουλειά πολύ σημαντική! Ιερή!

Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Απόδραση στη Λιβαδειά!



     Γεια σας φίλοι μου! Τι κάνετε; Χαθήκαμε λίγο ε; Μα ήταν τόσα πολλά αυτά που έγιναν μέσα σε ένα μήνα που δεν μπορούσα να κάνω και διαφορετικά από το να χαθώ! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, δηλαδή από το τέλος του Μαΐου...

Διαβάστε επίσης:

Blogging tips