Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

59+1 πράγματα που δεν ξέρετε για εμένα!



     Ζήλεψα κι εγώ πολύ τις εξομολογήσεις των συναδέλφων - bloggers (χαρακτηριστικό νο. 49) και σας ετοίμασα μια ανάρτηση με 59+1 πράγματα που δεν ξέρετε για εμένα!



1. Από μικρή μου άρεσε να κάνω τη δασκάλα. Μάζευα τα παιδάκια της γειτονιάς, τους έφτιαχνα τετράδια και τους έκανα ασκήσεις για να μάθουν τα γράμματα! Τελικά έγινα νηπιαγωγός!!

2. Επίσης από μικρή έφτιαχνα λίστες to-do (απίστευτο;). Φυσικά τις αγαπώ μέχρι σήμερα με πάθος.

3. Έχω αγάπη για το θέατρο. Στο δημοτικό είχαμε φτιάξει ένα θίασο 3-4 κορίτσια και ανεβάζαμε παραστάσεις στο σπίτι μου, όπου καλούσαμε τα γειτονόπουλα! Το πιο επιτυχημένο μας ήταν "Του νεκρού αδερφού" όπου έπαιζα τον αδερφό!! Ναι, δεν είχα κανένα πρόβλημα να παίξω οποιονδήποτε ρόλο, αρκεί να παίξω!!

4. Το θέατρο συνεχίστηκε στο Γυμνάσιο στις σχολικές γιορτές, στο Λύκειο σε αγώνες θεάτρου και φοιτήτρια σε θεατρικές ομάδες! Μετά διορίστηκα στην άκρη της Πελλοπονήσου και τέλειωσαν όλα!!

5. Το κέντημα, το ράψιμο και το πλέξιμο επίσης τα αγαπώ από μικρή! Η μαμά μου μου αγόραζε καμβάδες και τρελαινόμουν να τους κεντάω! Οι αγάπες αυτές μέχρι σήμερα έχουν μεγαλώσει ακόμη περισσότερο!!

6. Από το Δημοτικό ακόμη, είχα τη συνήθεια να αποταμιεύω! Μια φορά είχα κάνει και μια έκθεση ζωγραφικής και είχα καλέσει τους συμμαθητές μου για να αγοράσουν ζωγραφιές! Τελικά το πήρε είδηση ο πατέρας μου και με έβαλε να επιστρέψω σε όλους τα λεφτά! Όπως καταλαβαίνετε, είχα κάνει γερή μπάζα!!

7. Είμαι μοναχοπαίδι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται! Παρόλο, όμως, που δεν είχα αδέρφια, τα περνούσα πολύ ωραία!!

8. Η μαμά μου τρόμαξε να με μεγαλώσει γιατί δεν έτρωγα ΤΙΠΟΤΑ εκτός από αγγουράκι και μακαρόνια! Για κρέας ούτε λόγος! Κάθε καλοκαίρι με πήγαινε στη γιαγιά μου για διακοπές κι από εκεί με έπαιρνε με κόκκινα μάγουλα, γιατί φυσικά η αγαπημένη μου γιαγιά μου έφτιαχνε ό,τι τραβούσε η καρδιά μου: μακαρόνια, πατάτες, αυγά, αγγουράκι, ψωμί με βιτάμ και ζάχαρη!! Αυτά κάθε μέρα εναλλάξ!!

9. Φυσικά είχα τρελή αδυναμία στη γιαγιά μου, από την οποία έχω πάρει και το όνομα μου και δεν περνάει μέρα να μην τη θυμιθώ και να μη νιώσω πόσο πολύ μου λείπει...

10. ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ για χορό!!! Έχω κάνει παραδοσιακούς, μπαλέτο, λάτιν, belly dance!! Τα δυο τελευταία με κέρδισαν πολύ! Έχουμε πει με τον άντρα μου μόλις μεγαλώσουν τα παιδιά μας, να πάμε να μάθουμε λάτιν μαζί!

11. Με τον άντρα μου, από τότε που γνωριστήκαμε μέχρι και 2 μήνες πριν γεννήσω, ζούσαμε πάντα μακριά! Εκείνος Ναύπακτο, εγώ μια Λιβαδειά, μια Λακωνία! 7 μηνών έγκυος στην πεταλουδίτσα μου πήρα άδεια κύησης από τη δουλειά μου και έμεινα στο πατρικό του άντρα μου, αφού το σπίτι μας ακόμη το ετοιμάζαμε! Μείναμε μαζί οριστικά τη μέρα που έφυγα από το μαιευτήριο! Δηλαδή, δεν έχουμε ζήσει μόνοι μας ποτέ!!

12. Ο αγαπημένος μου καφές είναι ο ελληνικός!

13. Αγαπώ πολύ τα παιδιά και παρακαλώ το Θεό να μας χαρίσει ΠΟΛΛΑ! 

14. Πάντα ονειρευόμουν να μαγειρεύω σε μεγάλες κατσαρόλες, να πλένω πολλά ρούχα, να διαβάζω πολλά παιδιά! Πείτε με και μαζόχα, μπορεί και να είμαι!

15. Σπάνια θα με δείτε να βαριέμαι, είμαι αεικίνητη και πάντα η λίστα μου είναι γεμάτη με πράγματα για να γίνουν!!

16. Θέλω σε ό,τι κάνω να υπάρχει ένας σκοπός. Ακόμη και όταν κολυμπάω στη θάλασσα, κάνω ασκήσεις αεροβικής. Στον καφέ θα πάρω μαζί και την ατζέντα μου γιατί μπορεί κάτι να πούμε με τον άντρα μου και να θέλω να το βάλω στο πρόγραμμα!

17. Είμαι ατσούμπαλη και φασαριόζα. Όταν περπατάω, ακούγομαι στον κάτω όροφο και όταν προσπαθώ να περπατήσω αθόρυβα, κάνω τόση φασαρία που ξυπνάνε όλοι!!

18. Μικρή έγραφα τραγούδια και ποιήματα, όπως αυτό:

Όταν θα πάω κυρά μου στο αγρόκτημα μου
θα σου πάρω ένα αυγο που θα κάνει κο-κο-κο
Και μετά θα έρθω 'γω, να σου πω τι είν' αυτό;
Μανιτάρι μαγικό -και θα εξαφανιστώ!
Χοχοχοχοχοχοχο!!!

19. Στο λύκειο, πάλι, με τη φίλη μου την Ευαγγελία γράφαμε η καθεμιά από ένα μυθιστόρημα. Εγώ έγραφα για ένα συγκρότημα και μια κοπέλα που ήταν ερωτευμένη με τον τραγουδιστή. Η Ευαγγελία... δε θυμάμαι τι έγραφε... ρε συ Ευαγγελία, για τι έγραφες;;;;

20. Κάνω συλλογές από χαρτοπετσέτες και από κόλλες αλληλογραφίας. Έχω, επίσης, μια μεγάλη συλλογή από γραμματόσημα και μικρότερες από τηλεκάρτες και νομίσματα. Τις χαρτοπετσέτες τις μαζεύω ακόμα!!

21. Έχω και μια συλλογή από αυτοκινητάκια. Κάθε Σάββατο που πηγαίναμε στο μπακάλικο, ο πατέρας μου μου έπαιρνε από ένα. Κάτι σαν την κόρη του Κωνσταντάρα, τη Λίζα που τη φώναζε Σωτήρη!! Το αγαπημένο μου παιχνίδι ήταν να τα βάζουμε το ένα πάνω στο άλλο και να παίζουμε Τζέγνκα!

22. Μου αρέσουν τα αστεία και τα πειράγματα! Αν δε σου κάνω πλάκα, δε σε συμπαθώ!

23. Δεν μπορώ τους σνομπ ανθρώπους. Από τα χειρότερα μου.

24. Μου αρέσει να μιλάω με όλους! Δε ντρέπομαι όταν είμαι με κόσμο, ακόμη κι όταν δε γνωρίζω κανέναν!

25. Έχω μια αδυναμία στον πατέρα μου! Θα ήθελα να τον είχα ζήσει περισσότερο γιατί με το μαγαζί του (ξυλουργός) δεν τον έβλεπα όσο θα ήθελα.

26. Επίσης, το έχω παράπονο γιατί δε μου έμαθε την τέχνη του. Το θεωρούσε ανθυγειινό και βέβαια αντρικό επάγγελμα. Μια μέρα όμως θα μάθω μόνη μου!! 

27. Είμαι πολύ εκφραστική! Θα δεις στο πρόσωπο μου να καθρεφτίζονται όλες οι αποχρώσεις όλων των συναισθμάτων!!

28. Ο άντρας μου είναι ο καλύτερος μου φίλος. Πάντα θα ζητήσω τη γνώμη του για ό,τι θέλω να κάνω!

29. Τρελαίνομαι να μπαίνω σε ένα αχούρι και να το κάνω να λάμπει!!! Από μικρή πήγαινα στα σπίτια των ξαδερφών μου και τους οργάνωνα τα συρτάρια και τα παιχνίδια! 

30. Αγαπώ το διάβασμα. Όταν ήμουν στο νηπιαγωγείο, η μαμά μου με πήγαινε στη δημοτική βιβλιοθήκη και δανειζόμασταν βιβλία. Τα αγαπημένα μου ήταν η σειρά με τον Σποτ και με τα κλασικά παραμύθια του Περό. Όταν πήγα στο γυμνάσιο και μέχρι το λύκειο, διάβαζα τρελές ποσότητες βιβλίων! Έχω ρίξει ξενύχτι για να δω τι θα γίνει παρακάτω!

31. Τώρα στα 31 μου, βαριέμαι να διαβάζω λογοτεχνία. Θέλω μόνο βιβλία που θα με βοηθήσουν να γίνω καλύτερη, άσχετα τον τομέα! Τα υπόλοιπα τα θεωρώ χαμένο χρόνο!!

32. Το παιδικό μου δωμάτιο είναι από τοίχο σε τοίχο γεμάτο βιβλιοθήκες και ράφια. Μου άρεσε να ξαπλώνω και να τα χαζεύω και να σκέφτομαι ποιο θα ήθελα να διαβάσω μετά από αυτό που διάβαζα!! Τώρα τα περισσότερα τα έχω χαρίσει. Δεν πρόκειται να τα ξαναδιαβάσω ούτως ή άλλως.

33. Είμαι φανατική ρουβίτσα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Ακόμη και σήμερα βλέπω το Σάκη και νιώθω ένα σκίρτημα! Μπορώ να πω ότι με σημάδεψε στην επιλογή συντρόφου. Πάντα ονειρευόμουν έναν ψηλό, μελαχρινό, με πλατύ χαμόγελο, που να κάνει λακκάκια όταν γελάει. Και τον βρήκα!

34. Όταν αποφοίτησα, πήρα το δίπλωμα οδήγησης, έπιασα δουλειά, έδωσα και πήρα και τα δυο Proficiency, διάβαζα και τελικά πέρασα στις εξετάσεις του ΑΣΕΠ. Το ένα πάνω στο άλλο μέσα σε διάστημα 2 ετών και τα κατάφερα ΟΛΑ. Είμαι πολύ περήφανη γι' αυτό.

35. Είμαι, επίσης, περήφανη, γιατί από 19 ετών δεν έμεινα ποτέ χωρίς δουλειά. Έχω δουλέψει σε καφετέρια, σε φύλαξη και διάβασμα παιδιών, σε ραδιόφωνο, σε συμβολαιογραφείο, μέχρι και την υπεύθυνη διαφημίσεων έχω κάνει!

36. Όταν αποφοίτησα, πήγα εκδρομή στη Γαλλία και Ιταλία με γκρουπ με τους γονείς μου (ανέκαθεν τα συνηθίζαμε τα ταξιδάκια με γκρουπ). Το ταξίδι αυτό ήταν και το έναυσμα για να μάθω λάτιν!

37. Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το φούξια και αντιπαθώ το μαύρο!

38. Αγαπώ να κάθομαι στο μπαλκόνι μας! Στον άντρα μου αυτό κάνει πολλή εντύπωση (παιδί του χωριού και της αυλής). Για μένα όμως που μεγάλωσα σε πολυκατοικία, το μπαλκόνι μας ήταν το εξοχικό μας!!

39. Η Λευκάδα και συγκεκριμένα το Νυδρί, ήταν για χρόνια ο καλοκαιρινός μας προορισμός! Από τότε που διορίστηκα και πήραμε τον τυφλό παππού μου στο σπίτι, οι γονείς μου δεν ξαναπήγαν διακοπές! Εγώ πάλι πήγαινα με τον άντρα μου, που τότε ήταν ακόμη το αίσθημα μου!!

40. Όταν ήμουν στο Λύκειο είχα διαβάσει το "Αποχαιρετισμός στα όπλα" και είχα αποφασίσει να περάσω στη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής. Ευτυχώς ήταν οι βάσεις ψηλές εκείνη τη χρονιά και δεν πέρασα!! Μετά από αυτή τη σχολή είχα δηλώσει ΑΕΙ Νοσηλευτικής, αλλά ευτυχώς ούτε εκεί πέρασα! Είχα σκοπό μόλις αποφοιτήσω να πάω στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα.

41. Τρελαίνομαι για Disney και Pixar παιδικά και έχω αδυναμία στις πριγκήπισσες!!! Η αγαπημένη μου είναι η Άριελ, αλλά αγαπώ πολύ και την Ωραία Κοιμωμένη!! Μικρή είχα ηχογραφήσει σε κασέτα όλο το παιδικό της μικρής γοργόνας και το έπαιζα θέατρο μόνη μου! Περιττό να σας πω ότι ξέρω όλους τους διαλόγους με τις πριγκήπισσες απ' έξω!

42. Μου αρέσει πολύ να χαζεύω τα σύννεφα. Αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που αγαπώ το Φθινόπωρο.

43. Αγαπώ όμως και τις υπόλοιπες 3 εποχές! Κάθε φορά που η εποχή αλλάζει, ενθουσιάζομαι ανεξάρτητα από την εποχή!

44. Το αγαπημένο μου φαγητό είναι ο καλομαγειρεμένος μουσακάς. Αν φάω μουσακά που δε μου αρέσει, κάνω ξανά πολύ καιρό να τον λιγουρευτώ. Ο άντρας μου, από την άλλη, αγαπάει το παστίτσιο αλλά είναι μισομελίτζανος (έτσι τον λέμε!!)

45. Τα μαλλιά μου τα έχω σχεδόν πάντα πιασμένα. Δεν αντέχω να μπλέκονται στο λαιμό μου! Γι' αυτό πολλές φορές, εκεί που τα έχω μακριά, τραβάω ένα κόψιμο και τα κάνω καρέ και ησυχάζω!

46. Όταν δε μου πετυχαίνει το φαΐ ή το γλυκό, δε μιλιέμαι. Άμα με πιάσεις από τη μύτη θα σκάσω!!

47. Μου αρέσει να στεργιώνω τραγουδάκια για να ξυπνάω τα μικρά ή να κάνω πλακίτσα με τον άντρα μου, ο οποίος στεργιώνει κι αυτός στοιχάκια! Όταν ο ένας τελειώνει το στοιχάκι του άλλου, εκεί γελάμε πολύ!!!

48. Θεωρώ τον εαυτό μου ανεξάρτητο άτομο, δύσκολα θα ζητήσω βοήθεια, προτιμώ να κάνω εγώ τη δουλειά και είμαι περήφανη όταν τελικά τα καταφέρνω!

49. Είμαι, επίσης, ζηλιάρα και ανταγωνιστική. Δεν έχω φθόνο για τον άλλον, ο ανταγωνισμός μου με βοηθάει να γίνομαι καλύτερη!

50. Όταν ήμουν μικρή, είχα δει τον Εξορκιστή. Το θρίλερ αυτό με σημάδεψε. Από τότε δεν μπορούσα να κοιμηθώ αν δεν ήμουν κουκουλωμένη ολόκληρη, με μονάχα τη μύτη μου να προεξέχει. Αυτό το έχω ως σήμερα αλλά για άλλους λόγους (για να μην κρυώνω). Επίσης, από τότε φοβάμαι το απόλυτο σκοτάδι, το να είμαι ολομόναχη στο σπίτι και πολλά άλλα. Παλιότερα δεν μπορούσα να κοιμηθώ αν δεν κρατούσα ένα σταυρό στο χέρι!

51. Δε μου αρέσει να βάφομαι! Σπάνια θα με δεις να φοράω ακόμη και κραγιόν!!

52. Μου αρέσει, όμως, κάθε πρωί να πλένω το πρόσωπο μου με τζελ και να βάλω την κρεμούλα μου! Καθαρή και περιποιημένη χωρίς πολλά πολλά!!

53. Όταν αγχώνομαι δαγκώνω τα χείλια μου.

54. Πάντα σιγομουρμουράω κάποιον σκοπό. Αν δε μουρμουράω σκοπό, δεν είμαι καλά.

55. Δεν ξεχνάω ποτέ αν κάποιος μου έχει κάνει ή μου έχει πει κάτι καλό ή κακό. Συγχωρώ αλλά δεν ξεχνώ ΠΟΤΕ!

56. Είμαι γενικώς αισιόδοξη και οι άλλοι δίπλα μου αισθάνονται ασφάλεια. Τουλάχιστον αυτό μου λένε!! Έχω ξεαγχωτική δράση.

57. Έχω ένα θέμα με τα χαρτιά και τα βιβλία. Δεν μπορώ να βλέπω σελίδες τσαλακωμένες, λερωμένες, χαρτιά στραβά πιασμένα με συρραπτικό, σφραγίδες στραβοβαλμένες και άλλα τέτοια. Αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει και η συνάδελφος μου η Βίκη!

58. Αυτή την ιδιοτροπία την είχα σε πολλά πράγματα πριν γεννηθεί ο σαμψωνάκος. Συχνά ο άντρας μου με φώναζε Μονκ! Είχα, μάλιστα, ετοιμάσει και μια ανάρτηση γι΄αυτό το θέμα, αλλά η ψυχαναγκαστική μου συμπεριφορά μειώθηκε πολύ και έτσι δεν τη δημοσίευσα ποτέ! Το μόνο μονκίστικο που κάνω πια, είναι να βάζω τα πλυμένα πιάτα με σειρά ύψους, χωρίς κενά ανάμεσα τους! Γι' αυτό παλιότερα στραβοκοίταζα τον άντρα μου, γιατί εκείνος όταν πλένει τα πιάτα, τα βάζει διαγώνια και αφήνει και κενά ανάμεσα για να στεγνώνουν πιο εύκολα! Δεν ήθελα να κοιτάω στο νεροχύτη λέμε!

59. Μου αρέσουν πολύ δυο μυρωδιές: η μυρωδιά του φαγητού που ψήνεται και γεμίζει το σπίτι ως έξω και αυτή των φρεσκοπλυμένων σεντονιών!!

+1. Έκανα μία εβδομάδα να ανεβάσω αυτή την ανάρτηση επειδή δεν μπορούσα να αποφασίσω τι φωτογραφία να βάλω!!!



Τι εγωκεντρική ανάρτηση! Είχε πολλή πλάκα! 

Τώρα που με μάθατε καλύτερα, ελπίζω να μη σταματήσετε να με διαβάζετε! :-P

21 σχόλια:

  1. Πωωω πολλα δε θυμομουν....μαζί είχαμε δηλώσει για Σαν ε;
    Λοιπον ο τίτλος του "βιβλίου " μου ήταν ψαχνοντας τον χαμενο αδελφό.
    Κ δεν επαιζες σαν θεατρικο μόνο την Αριελ αλλά κ τον Τιτανικο...ημουν ο Τζακ ησουν η Ροουζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελικα εισαι οντως κοριτσι μαλαμα.. Πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα.. Εννοειται πως εχουμε κοινα.. Νηπιαγωγος κι εγω κι ας μην εχω δουλεψει στο επαγγελμα.. και βιβλιοφαγος απο μικρη!! Χιρομαι που τα εμαθα ολα αυτα για σενα !! πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχά, δεν το ήξερα πως έχεις σπουδάσει νηπιαγωγός! Γι' αυτό και σου αρέσουν πολύ οι δραστηριότητες για παιδιά! Χάρηκα που πέρασες Ελπίδα μου!!

      Διαγραφή
  3. Μου άρεσε πολύ η ανάρτησή σου!Όχι μόνο έχουμε κοινά, αλλά και με τη βαφτιστήρα μου, 3 ετών έχεις κοινό το 8, αγγουράκι και μακαρόνια τρώει μόνο και φυσικά γλυκά, παγωτά και τέτοια χαζά! Ό,τι κι αν κάνω για να φάει και κάτι άλλο πάει στο βρόντο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη στεναχωριέσαι, θα φτάσει η μέρα που θα της λέτε "μη φας άλλο, φτάνει επιτέλους"!!

      Διαγραφή
  4. Χάρηκα που σε γνώρισα καλύτερα! Η χαρά της ζωής ένα πράγμα απο ότι κατάλαβα!!!
    Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Μαρίνα μου για τα καλά σου λόγια! Χαρά έχω, αν τη μεταδίδω κιόλας αυτό είναι διπλή νίκη!!

      Διαγραφή
  5. Κορίτσι μάλαμα είναι πραγματικά πολύ αισιόδοξα όλα όσα μας γραφεις. Πάντα σε συμπαθούσα αλλά τώρα ακόμα πιο πολύ! Πολλά φιλιααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δσν το καταλαβαίνω ότι είναι αισιόδοξα αυτά που γράφω! Μου βγαίνουν αυθόρμητα! Θα είναι έμφυτο! Χαίρομαι που με συμπαθείς γιατί κι εγώ σε συμπαθώ πολύ!! 😁 Τα φιλιά μου!!

      Διαγραφή
  6. Αυτο με τον συζυγο καλυτερο φιλο και τον σταυρο στο χερι μας κάνουν αδελφες ψυχες. Τελος. χχαχαχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που κοιμάται με το σταυρό στο χέρι!!

      Διαγραφή
  7. Νομίζω πώς ο τίτλος "κορίτσι μάλαμα" σου ταιριάζει γάντι...χιχιχι θα συμφωνήσω με τα κορίτσια, το αποδεικνύει περίτρανα άλλωστε η παραπάνω εξομολόγηση! Χάρηκα που σε γνώρισα καλύτερα κορίτσι! φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία κου πάντα με τον καλό λόγο! Σ' ευχαριστώ που περνάς! Πάντα χαίρομαι όταν βλέπω σχόλιο σου!!

      Διαγραφή
  8. Μου κάνει πραγματική εντύπωση στο πόσα κοινά έχουμε όλες οι μπλόγκερς! Και μετράω πολλά κοινά με εσένα επίσης!
    Σκεφτόμουν κάποτε να γίνω νηπιαγωγός... Ευτυχώς δε μου έκατσε γιατί η υπομονή μου δεν είναι στα καλύτερα της δυστυχώς!
    Χαίρομαι όμως πολύ που ασκούν αυτό το επάγγελμα άτομα σαν εσένα και οι γονείς αφήνουν τα παιδιά τους σε ασφαλή χέρια!
    Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά όχι ότι εγώ έχω υπομονή!!! Αλλά με τα παιδιά δεν ξέρω... έχω κάπως περισσότερη, για κάποιο λόγο!!

      Διαγραφή
  9. Όταν θα πάω κυρά μου στο αγρόκτημα μου
    θα σου πάρω ένα αυγο που θα κάνει κο-κο-κο
    Και μετά θα έρθω 'γω, να σου πω τι είν' αυτό;
    Μανιτάρι μαγικό -και θα εξαφανιστώ!
    Χοχοχοχοχοχοχο!!!


    γελάω με δάκρυα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι έτσι γελούσαν κι οι δικοί μου!!!! Αφορμή μου έδιναν να γράφω κι άλλα!!!!

      Διαγραφή

Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε επίσης:

Blog Widget by LinkWithin
Blogging tips