Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Διαγωνισμός με δώρο κρέμα προσώπου Yves Rocher με καλέντουλα!



     Την εταιρεία καλλυντικών Yves Rocher τη γνωρίζω πολύ καλά από τα παιδικά μου χρόνια, όταν η μητέρα μου, ανάμεσα σε πάμπολλες άλλες ιδιότητές της, ασκούσε το επάγγελμα της αισθητικού. Ο κατάλογος με τα προϊόντα πήγαινε από χέρι σε χέρι και γινόταν άφαντος για καιρό!! Βέβαια οι κατάλογοι τότε ήταν άσπροι και πράσινοι, απλοί τιμοκατάλογοι, καμία σχέση με του τωρινούς που είναι γεμάτοι χρώματα και εικόνες! Τότε μετρούσε μόνο η ποιότητα και η μητέρα μου είχε να το λέει πως η Yves Rocher ήταν μια πολύ καλή εταιρεία με πιστούς και μακροχρόνιους πελάτες.


     Εν έτη 2016 όπου εγώ έχω τριανταρίσει, έχω κάνει δυο παιδιά και η μητέρα μου έχει εγκαταλείψει την αισθητική για να γίνει νοσοκόμα (σας είπα είναι πολυτάλαντη και πολυ-πτυχιούχος) η Yves Rocher συνεχίζει σταθερά την τόσο καλή μέχρι τώρα πορεία της.

     Έχοντας εμπεδώσει το πόσο σημαντική είναι η καθημερινή φροντίδα του προσώπου και μάλιστα από την περίοδο της εφηβείας, την έχω βάλει εδώ και χρόνια στην πρωινή μου ρουτίνα! Κάθε πρωί δεν αμελώ να σηκώνομαι λίγο πιο νωρίς από τους υπόλοιπους και το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να βουρτσίσω τα δόντια μου, να καθαρίσω το πρόσωπό μου με υγρό σαπούνι και να απλώσω την κρέμα ημέρας μου σε πρόσωπο και μάτια! Μπορεί να μη μου αρέσει ιδιαίτερα το βάψιμο, αλλά θεωρώ απαραίτητο να προσφέρω στον εαυτό μου αυτή τη μικρή μα πολύτιμη, κατά τη γνώμη μου, φροντίδα, να χαρίσω και εγώ στον εαυτό μου λίγη αγάπη τέλος πάντων!!

     Γι' αυτό με χαρά διοργάνωσα αυτό το διαγωνισμό και με χαρά σας παρουσιάζω το δώρο μας!!!

     Η σελίδα Yves Rocher Popi Piraeus χαρίζει σε μια αναγνώστρια την αναζωογονητική κρέμα προσώπου "Yves Rocher Pure Calendula" με φυσική καλέντουλα, η οποία είναι ημέρας και νύχτας παρακαλώ, γλιτώνοντας σας από τα έξοδα αγοράς που συνεπάγονται δύο διαφορετικές κρέμες!




     Η φυσική καλέντουλα είναι πανάρχαιο θεραπευτικό φυτό, του οποίου οι ιδιότητες δεν μπορούν να εξαντληθούν σε μια μόνο ανάρτηση! Το σημαντικότερο, όμως, χαρακτηριστικό του ελαίου της καλέντουλας που αξίζει να μάθετε, είναι η ανακούφιση του δέρματος από τον ήπιο ερεθισμό λόγω του κρύου ή των απότομων εναλλαγών θερμοκρασίας. Όπως καταλαβαίνετε, είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για τα ξηρά και ευαίσθητα δέρματα, αλλά καλύπτει επίσης και κάθε άλλο τύπο. Έτσι ευαίσθητο είναι και το δικό μου δέρμα!! Με το παραμικρό, κοκκίνισμα και σκάσιμο!!!


     Αν θέλετε να δοκιμάσετε τα προϊόντα Yves Rocher, μάθετε πως με την πρώτη σας παραγγελία γίνεστε αυτόματα μέλος και έχετε έκπτωση -23% από τις τιμές του καταλόγου, ήδη από την πρώτη παραγγελία! Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στις προσφορές του Μαρτίου!!

Πίσω στο διαγωνισμό μας!! 


Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό:

1. Πατήστε Like στη σελίδα Κορίτσι Μάλαμα  στο Facebook
2. Πατήστε Like στη σελίδα Yves Rocher Popi Piraeus στο Facebook
3. Κοινοποιείστε ΔΗΜΟΣΙΑ τη φωτογραφία του διαγωνισμού.

Προαιρετικά, μπορείτε να ακολουθήσετε το "Κορίτσι Μάλαμα" στο Instagram, το Pinterest, τo Bloglovin και το Google+! Μπορείτε επίσης, να εγγραφείτε στο newsletter στα δεξιά του blog ώστε να μη χάνετε ούτε ανάρτηση!



Όροι διαγωνισμού
1. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 15/3 έως τις 31/3/2016 και ώρα 12 το βράδυ.
2. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό αποτελούν τα 3 παραπάνω βήματα. Συμμετοχές μετά τη λήξη του διαγωνισμού θα θεωρούνται επίσης άκυρες.
3. Μέσα σε μία εβδομάδα μετά τη λήξη του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί η νικήτρια, στην παρούσα ανάρτηση, καθώς και στη σελίδα "Κορίτσι Μάλαμα" στο Facebook.
4. Η νικήτρια του διαγωνισμού θα κληρωθεί μέσω της σελίδας Mini Web Tool και θα ειδοποιηθεί με μήνυμα μέσω Facebook.
5. Αν η νικήτρια δεν επικοινωνήσει εντός 10 ημερών από την ημέρα που θα ειδοποιηθεί ή αν δεν είναι έγκυρη η συμμετοχή της, η κλήρωση θα επαναληφθεί.
6. Η νικήτρια θα παραλάβει το δώρο της ταχυδρομικώς, απευθείας μέσω της σελίδας Yves Rocher Popi Pireaus.


Ο διαγωνισμός θα προβληθεί και στις σελίδες saveandwin, kerdiseto, nethall, tixerakias.


Καλή επιτυχία!!!

6 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο το δώρο, θέλω πολύ να δοκιμάσω αυτή την κρέμα, μου αρέσει πολύ που είναι ημέρας και νύχτας!
    fb name Δέσποινα Πατ
    instagram despinasstudio
    pinterest despinsstudio
    bloglovin Despina Paterakis
    Google plus Despinas Studio
    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε πολύ. <3. gfc:martha vlachogianni, facebook: Μάρθα Βλαχογιάννη, pinterest:martha vlachogianni, google+:martha vlachogianni, e-mai:marthadv77@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευχαριστουμε πολυ !!!! INSTAGRM vaso.tzika.1 Fb Βασιλικη Τζικα pinterest Βασιλικη Τζικα Blogloving vasotzika google vasiliki tzika (τελειο δωρο )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τελειο!!!
    instagram:Aggeliki Moudraki
    Google+Aggeliki M
    blog:Aggeliki Moudraki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ευχαριστουμε!fbερμιονη τσαπακιδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ( .... υπέροοοοχοοοο.....beauty δώροοοοοοο.....!! )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε επίσης:

Blog Widget by LinkWithin
Blogging tips