Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Ματιά στην εβδομάδα μου #15: Περιμένοντας τα Χριστούγεννα!



     Οι μέρες του Δεκεμβρίου είναι τόσο όμορφες... γι' αυτό και περνούν τόσο γρήγορα!! Όταν ήμουν ελεύθερη, τις μέρες των Χριστουγέννων με έπιανε μια ανεξήγητη μελαγχολία, παρόλο που μου άρεσε πολύ το γιορτινό κλίμα που υπήρχε. Η μητέρα μου, η οποία προφανώς είχε περάσει από τη θέση μου, μου έλεγε: "Όταν παντρευτείς, θα σταματήσει η μελαγχολία". Τώρα που έχω γίνει μαμά επί δύο, βλέπω πια καθαρά πως τα Χριστούγεννα είναι πολύ πιο όμορφα όταν έχεις παιδιά τριγύρω! Ξαναζείς την αθωότητα, πιστεύεις στη μαγεία, χορεύεις, τραγουδάς, αγκαλιάζεις και κάνεις ευχές με όλη σου την καρδιά. Ανακαλύπτεις από την αρχή το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων: την αγάπη, τη χαρά και την προσφορά. Να πως τα περάσαμε τις ημέρες αυτές, περιμένοντας τα Χριστούγεννα!

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Back to Basics: Το πλύσιμο των πιάτων!


Το πλύσιμο των πιάτων είναι από τις βασικότερες εργασίες στο σπίτι και όμως είναι αυτή που συνήθως αγχωνόμαστε, βαριόμαστε, αγκωμαχούμε και γενικώς δε θέλουμε να την πιάσουμε!! Σε αυτό το ποστ, σας γράφω μερικά tips, τα οποία προσωπικά ακολουθώ και με έχουν βοηθήσει πολύ στο να κάνουν το πλύσιμο πιο ευχάριστο και "ανώδυνο".

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Δοκίμασα 5 προϊόντα από το E-yup και έχω να σας πω...



     Όσοι με διαβάζετε καιρό, θα έχετε καταλάβει ότι μου αρέσει η οικονομία και ότι προσπαθώ να βρίσκω νέους τρόπους για να κόβω από τον οικογενειακό προϋπολογισμό! Γι' αυτό είμαι πολύ χαρούμενη που είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω κάποια από τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος e-yup.com, που τελευταία βολτάρει πολύ στο Facebook!! 

     Παρόλο που τα προϊόντα του είναι οικονομικά, δύσκολα κάποιος τολμάει να πειραματιστεί με νέα καθαριστικά και απορρυπαντικά, γιατί αν δε βγουν καλά, μετά κλαις τα λεφτά σου!! Γι' αυτό, καθώς θα σας παρουσιάζω τα όσα δοκίμασα, θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο αντικειμενική και περιγραφική μπορώ, ώστε μέσα από την εμπειρία μου να πάρετε κι εσείς μια ιδέα και να είναι πιο εύκολο για εσάς να καταλάβετε αν ένα προϊόν ταιριάζει στις ανάγκες και τα γούστα σας.

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Τα βιβλία του Νοεμβρίου 2015!!


  
Τα βιβλία που μας κράτησαν συντροφιά το Νοέμβριο ήταν πραγματικά ένα κι ένα!! Τα διαβάσαμε, τα αφηγηθήκαμε, τα ξαναδιαβάσαμε, τα απολαύσαμε!!! Να ποιες ήταν οι επιλογές του Νοεμβρίου!

Διαβάστε επίσης:

Blogging tips