Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Πρακτικό pin cushion από ένα βάζο Nutella!!!


 


     Το περίεργο σε αυτή την ανάρτηση είναι πώς βρέθηκε βάζο από Nutella στο σπίτι των Μερεντοφάγων!!!! Η πρακτική αυτή κατασκευή αφενός έχει ένα όμορφο μαξιλαράκι για να καρφώνω τις καρφίτσες μου όταν δουλεύω, αφετέρου μέσα στο βαζάκι μπορούν να μπουν κουμπιά, καρφίτσες, καρούλια και ό,τι άλλο φανταστείτε! Γι' αυτό μου άρεσε τόσο πολύ, κάνει δυο δουλειές στη συσκευασία του ενός!!! Ορίστε λοιπόν πως το έφτιαξα!

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Όμορφο σπίτι μου βομβαρδισμένο!



     Οι νοικοκυρές αφιερώνουμε ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς μας στο να μαζεύουμε και να καθαρίζουμε. Αλλά ειδικά οι μικρομάνες, θα συμφωνήσετε μαζί μου πως εδώ κολλάνε οι στίχοι του παραδοσιακού άσματος: "Ολιμερίς το χτίζανε το βράδυ γκρεμιζόταν"! Αυτά μονολογώ κάθε φορά που το σπίτι γκρεμίζεται μέσα σε περίπου 10 δευτερόλεπτα από τη στιγμη που θα το χαρώ μαζεμένο!!

     Πάρτε κουράγιο και δείτε και το δικό μου γιοφύρι της Άρτας! Δεν θα σας πω άλλα λόγια, μα σας παραθέτω τι λέει ο Γέροντας Παΐσιος για όλα αυτά!

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Η πρώτη μου τσάντα από νήμα noodle!!



     Πολλές κοπέλες που διαβάσατε την ανάρτηση για το πως φτιάχνουμε νήμα noodle από παλιά T-shirt, μου ζητήσατε ιδέες για να αξιοποιήσετε το νήμα αυτό! Η τσάντα αυτή είναι το πρώτο πείραμα που έκανα με noodle!!

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

1 συνταγή = 10 σπιτικά παγωτά!



     Φέτος το καλοκαίρι, τα μάτια μου άνοιξαν! Ανακάλυψα μια πανεύκολη συνταγή για σπιτικό παγωτό χωρίς αυγό, την οποία σε όσους την είπα την ήξεραν ήδη (ντροπή μου)! Σας την παραθέτω σε περίπτωση που σας ξέφυγε, μαζί με 10 παραλλαγές της!

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Συνέντευξη από μια χαρούμενη μαμά!!


Πριν λίγες μέρες η χαρούμενη μανούλα Άντζυ μου έκανε την τιμή να μου πάρει συνέντευξη!! Ήμουν πολύ χαρούμενη γι' αυτό και πιστεύω ότι το απολαύσαμε πολύ και οι δύο!! Άντζυ μου σ' ευχαριστώ!!

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη!!

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Πώς να μείνετε θετική σε έναν κόσμο μίζερο #9: Προσοχή στην T.V.!



     Πριν μερικές δεκαετίες η τηλεόραση μπήκε δυναμικά στη ζωή μας. Ξαφνικά, εισέβαλαν στο σαλόνι μας άτομα τα οποία δεν θα επιτρέπαμε ποτέ να περάσουν το κατώφλι του σπιτιού μας. Η τηλεόραση είναι ένα υπέροχο μέσο γνώσεως και ψυχαγωγίας, αρκεί να τη χρησιμοποιούμε σωστά.

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Πώς να κοντύνετε τις φόρμες σας (τεμπέλικος τρόπος)!



     Τον καιρό που ήμουν φοιτήτρια και δεν είχα ούτε ραπτομηχανή ούτε τη μαμά μου κοντά, όταν ήθελα να κοντύνω ένα παντελόνι, πήγαινα σε μοδίστρα. Για κάθε κόντεμα πλήρωνα 5 ευρώ! Τότε τα θεωρούσα λίγα και έκανα και τη δουλειά μου. Πλέον ξέρω πολύ καλά πως 5 ευρώ είναι πάρα πολλά για μια δουλειά που μπορώ να κάνω μόνη μου στο σπίτι με μηδέν έξοδα και σε λιγότερο από μισή ώρα! Γι΄αυτό αγαπώ τόσο πολύ τη ραπτομηχανή μου! Είναι το δεξί μου χέρι!

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Quiet book: η πρώτη μου προσπάθεια! Vol. 2



     Σε προηγούμενη ανάρτηση σας είχα δείξει ένα μέρος από το quiet book που έφτιαξα για να απασχολώ την κόρη μου όταν βρισκόμαστε σε κάποια έξοδο που δεν μπορεί να απασχοληθεί με διαφορετικό τρόπο! Εδώ σας δείχνω και τη συνέχεια!

Διαβάστε επίσης:

Blogging tips