Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Δοκίμασα 5 προϊόντα από το E-yup και έχω να σας πω...



     Όσοι με διαβάζετε καιρό, θα έχετε καταλάβει ότι μου αρέσει η οικονομία και ότι προσπαθώ να βρίσκω νέους τρόπους για να κόβω από τον οικογενειακό προϋπολογισμό! Γι' αυτό είμαι πολύ χαρούμενη που είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω κάποια από τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος e-yup.com, που τελευταία βολτάρει πολύ στο Facebook!! 

     Παρόλο που τα προϊόντα του είναι οικονομικά, δύσκολα κάποιος τολμάει να πειραματιστεί με νέα καθαριστικά και απορρυπαντικά, γιατί αν δε βγουν καλά, μετά κλαις τα λεφτά σου!! Γι' αυτό, καθώς θα σας παρουσιάζω τα όσα δοκίμασα, θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο αντικειμενική και περιγραφική μπορώ, ώστε μέσα από την εμπειρία μου να πάρετε κι εσείς μια ιδέα και να είναι πιο εύκολο για εσάς να καταλάβετε αν ένα προϊόν ταιριάζει στις ανάγκες και τα γούστα σας.


     Καταρχήν, χάρηκα πολύ όταν ήρθε το δέμα μου στο σπίτι! Είναι υπέροχο πράγμα να έχεις πακέτο, ακόμη κι αν αυτό περιέχει είδη καθαριότητας! Πάνω στο πακέτο υπάρχει και ειδικό πεδίο για αφιέρωση "ΕΝΑ SPECIAL ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑ...", οπότε σε περίπτωση που το παραγγείλετε για δώρο, μπορείτε να σημειώσετε στα σχόλια στη σχετική φόρμα παραγγελίας, τι θέλετε να γράψουν επάνω.






     Τις έμαθα κι εγώ, όπως και οι περισσότεροι, μέσα από τις διαφημίσεις στο Facebook. Μου τράβηξαν την προσοχή οι πολύ χαμηλές τιμές τους, αλλά απογοητεύτηκα όταν τηλεφώνησα για να ζητήσω δείγματα και μου είπαν ότι δεν έχουν! Ευτυχώς, πλέον, όποια μαμά θέλει να τις δοκιμάσει, μπορεί να αγοράσει τη μικρή συσκευασία, να δοκιμάσει ως 4 πάνες και αν δε μείνει ικανοποιημένη, έρχεται το κούριερ σπίτι, παίρνει πίσω τις πάνες και τα χρήματά της επιστρέφονται. Πολύ καλή κι αυτή η επιλογή!!




     Η ζουζούνα μου πλέον έκοψε την πάνα, έχω όμως το σαμψωνάκο, ο οποίος έχει μέλλον ακόμη μπροστά του!! Έτσι, επέλεξα το μέγεθος 4+. Μου έστειλαν ένα πακέτο γεμάτο κουκουβάγιες!!! Δε μπορώ να πω, μου ταιριάζουν οι κουκουβάγιες, θα μπορούσα να τις φορέσω κι εγώ! Αφενός γιατί είμαι μια μαμά κουκουβάγια, αφετέρου γιατί με τα κόλπα που κάνει ο σαμψωνάκος, κατουριέμαι από τη χαρά μου!!! Παρόλο, όμως, που στο site της εταιρείας υπάρχουν πολλά σχέδια, όταν έκανα την παραγγελία μου δεν υπήρχε η δυνατότητα να επιλέξω όποιο από τα 68 (!) ήθελα. Όταν πήρα στην εξυπηρέτηση πελατών και ρώτησα σχετικά με αυτό το θέμα, μου είπαν ότι μέσα στο Δεκέμβρη θα είναι διαθέσιμη αυτή η δυνατότητα. Είναι κρίμα να υπάρχουν τόσα σχέδια και να μη μπορείς να επιλέξεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο!




     Καλά το έξω, αλλά μας νοιάζει πιο πολύ το μέσα. Εσωτερικά έχει ένα ενιαίο στρώμα απορρόφησης με απαλή επιφάνεια. Δεν ήξερα τι να περιμένω όταν το είδα αυτό, γιατί έτσι ήταν και η τελευταία μάρκα πάνες που δοκιμάσαμε και μας απογοήτευσαν με τις διαρροές. Όμως, τα Pufies με εξέπληξαν ευχάριστα. Πολύ πολύ απορροφητικά, δεν είχα ούτε μία διαρροή (μια φορά τρόμαξα που είδα μούσκεμα το παντελόνι του, αλλά τελικά είχε ρίξει πάνω του το μπουκάλι της κόρης μου με το νερό) και επίσης δε φουσκώνουν! Ξέρετε, όταν κοιμάται όλη νύχτα χωρίς να του αλλάξω πάνα ενδιάμεσα, είναι πολύ αξιοπρεπές το μέγεθός της, παρόλο το βάρος της!! Επίσης, φυλακίζει πολύ καλά τις οσμές και αυτό δεν είναι δεδομένο! Πολλές φορές, μάλιστα, δεν παίρνουμε είδηση αν τα έχει κάνει. Πρέπει ή να τον τσεκάρουμε ή να αρχίσει τη γκρίνια!




     Σε γενικές γραμμές έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη και οι πάνες πήραν τη θέση τους στο μπάνιο και τη βαλιτσούλα μας. Θα τις προτιμήσω ξανά στο μέλλον και σίγουρα θα επιλέξω το οικονομικό μέγεθος. Θα έχω, ακόμη, το νου μου και για τυχόν προσφορές που βάζει στο e-shop ανά διαστήματα. Πιστεύω ότι τώρα στις γιορτές θα βγάλουν κάποιες καλές προσφορές, γιατί είδα ότι απέσυραν από τη σελίδα κάποια πακέτα που πρόσφεραν ως τώρα.




2. Χαρτί κουζίνας Emeka
     Εντάξει, σκέφτηκα, πόσο διαφορετικό μπορεί να είναι αυτό το χαρτί κουζίνας από όλα τα υπόλοιπα; Στο κάτω κάτω, είναι απλά ένα χαρτί κουζίνας... και μετά το άνοιξα!




     Αυτό δεν το είχα ξαναδεί! Το χαρτί κόβεται περίπου στο μισό μέγεθος από τα περισσότερα χαρτιά κουζίνας. Αυτό σημαίνει ότι η κόρη μου, η οποία έχει πάρει αγκαλιά το χαρτί κουζίνας για να σκουπίζει τη μύτη της κάθε πέντε λεπτά, χαλάει πλέον ακριβώς το μισό χαρτί! Αυτό θα πει οικονομία!




     Πέρα, όμως, από τη μύτη της κόρης μου, το χαρτί κουζίνας Emeka είναι από τα χοντρούτσικα, απορροφητικά χαρτιά (με 3 πολύ λεπτές στρώσεις από 100% κυταρίνη). Το χρησιμοποίησα σε πολλές καταστάσεις και δε με πρόδωσε. Π.χ. με αυτό σκουπίζω το σαμψωνάκο αφού φάει τη σουπίτσα του, αφήνω πάνω τις τηγανιτές πατάτες να στραγγίσουν, το βρέχω και καθαρίζω πολύ συχνά το τραπέζι μας (η πεταλουδίτσα κάνει πολλά επιστημονικά πειράματα με το φαγητό της). Αποδείχτηκε αρκετά σκληρό και ανθεκτικό, παρόλο που έχει περισσότερα κοψίματα.




3. Το υγρό ρούχων Savex για χρωματιστά
     Κι αυτό το φοβόμουν. Καινούργια μάρκα μέσα στο μπάνιο μας, ποιος ξέρει πώς θα βγουν τα ρουχαλάκια μου; Πρώτα άνοιξα το καπάκι και μύρισα (μυρίζω τα πάντα πριν τα χρησιμοποιήσω, ακόμη και τον καφέ). Καλά, ήρθε το καλοκαίρι στο μπάνιο μου!! Βλέπετε, διάλεξα το Summer Time, το οποίο είχε ένα άρωμα διαφορετικό από αυτά που χρησιμοποιούσα συνήθως. Το άρωμα πολύ καλό, να δούμε όμως και πως καθαρίζει. Καταρχήν, το έβαλα απευθείας πάνω στα ρούχα, ούτε δοσομετρητής ούτε θήκη.




     Το αποτέλεσμα ήταν πολύ ικανοποιητικό. Τα ρούχα μου καθάρισαν πολύ καλά (το δοκίμασα με πετσέτες, τους δύσκολους πελάτες) και έμεινε πάνω τους ένα διακριτικό άρωμα λουλουδιών, για να μου θυμίζουν με ποιο απορρυπαντικό τα έπλυνα!




     Δε χρησιμοποιώ ποτέ ξεχωριστό απορρυπαντικό για τα σκούρα. Αυτό, βέβαια, μακροπρόθεσμα το έχω ήδη πληρώσει στα ρούχα μου. Τα ρούχα του άντρα μου, όμως, τι φταίνε; Σκεπτόμενη, λοιπόν, πως πρέπει να προσέχω τα σκούρα μας λίγο περισσότερο, καθότι οι καιροί δύσκολοι και οι αγορές ακόμη δυσκολότερες, επέλεξα να δοκιμάσω και το Savex για τα σκούρα. Το άρωμά του πολύ διακριτικό και ντελικάτο. Χαμήλωσα και λίγο τη θερμοκρασία της πλύσης (καθαρίζει ακόμη και στους 30 βαθμούς) και τα σκούρα πήραν το δρόμο τους. 

     Αν δείτε και στη φωτογραφία, τα γκρι τα πλένω και με τα ανοιχτά και με τα σκούρα, αναλόγως ποιο πλυντήριο έχει λιγότερα! Επίσης, με το Savex Black & Dark, έπλυνα και τη μοβ ζακέτα μου στο χέρι (όλα τα απορρυπαντικά του e-yup κάνουν τόσο για πλύσιμο στο πλυντήριο όσο και στο χέρι). Έμεινα πολύ ικανοποιημένη σε θέμα καθαριότητας, αφού τα ρούχα του άντρα μου στη δουλειά περνάνε μεγάλες ταλαιπωρίες και οι απαιτήσεις στην καθαριότητα είναι μεγάλες.




     Για να είμαι ειλικρινής, ποτέ δεν είχα σε εκτίμηση τα οικολογικά απορρυπαντικά. Τα θεωρούσα πιο ήπια και λιγότερο αποτελεσματικά. Γι' αυτό ήμουν περίεργη να δοκιμάσω το My Forest. Αφού το μύρισα, άρχισα να το ξανασκέφτομαι. Η μυρωδιά του μου θύμισε σαπούνι Μασσαλίας και όντως περιέχει 35% φυσικό σαπούνι.





     Έπειτα διάβασα για το υποαλλεργικό άρωμα του My Forest. Ο άντρας μου έχει ένα θεματάκι με τα αρώματα, άμα δεν του κάτσει καλά η μυρωδιά, αρχίζει τα φτερνίσματα. Με το My Forest τουλάχιστον ήξερα πώς δε θα αρχίσει ξαφνικά να... ψεκάζει!! Όσο για τα ρούχα, όλα μου καθάρισαν μια χαρά.

     Να σας πω τι γινόταν όταν έβγαινε κανείς στο μπαλκόνι μας (έβγαινε σχήμα λόγου, το βλέπετε είναι 2x2, εννοώ όταν άνοιγε την πόρτα). Επειδή τα άπλυτα είχαν μείνει πίσω (συνήθως σε γιορτή δε βάζω πλυντήριο) έβαζα απανωτές μπουγάδες. Πότε το ένα απορρυπαντικό, πότε το άλλο, πότε το τρίτο!! Και να αναδύονται αρώματα, μυρωδιές, φρούτα και λουλούδια!! Κάτω από το μπαλκόνι τα φύλλα κίτρινα και πάνω η Άνοιξη!! Πέρα από τις τιμές, νομίζω ότι τα αρώματα των υγρών ρούχων του e-yup, είναι το δυνατό τους σημείο και αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα.




     Κι αφού η πεταλουδίτσα μου με βοήθησε με το στήσιμο της φωτογράφισης (προσέξατε την Πέππα και την αγελαδίτσα στην πρώτη φωτογραφία;), αποφάσισε να στήσει και τις κούκλες της για μια αναμνηστική!!




     Επωφεληθείτε ακόμη περισσότερο από τις προσφορές του e-yup, με δωρεάν μεταφορικά από μόλις 25€ και παράδοση στο σπίτι σας μέσα σε 2-3 εργάσιμες ημέρες. Για να μη χάνετε τις νέες προσφορές, μπορείτε να εγγραφείτε στο e-shop ή να κάνετε Like στη σελίδα του e-yup στο Facebook. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, έρχεται κούριερ στο σπίτι σας και σας το αντικαθιστά (τα έψαξα και σας τα λέω!). Για παραγγελίες και για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στο 2111069422 ή στο online chat κάτω δεξιά στη σελίδα (ταχύτατο και ευγενέστατο το προσωπικό και στις δυο περιπτώσεις).


     Μείνετε συντονισμένοι, σε επόμενη ανάρτηση θα σας γράψω και για τα καθαριστικά που δοκίμασα από το E-YUP!


Εσείς έχετε δοκιμάσει αυτά τα προϊόντα;
Πώς σας φάνηκαν;
Βοηθήστε τις υπόλοιπες μανούλες και νοικοκυρές με τη γνώμη σας!
.

22 σχόλια:

  1. είναι ωραίο να σου ταιριάζουν αυτά που αγοράζεις!
    εμείς έχουμε ευαίσθητα δερματάκια :( και δεν τολώ να αλλάξω απορρυπαντικό, γιατί μετά χρειζόμαστε θεραπεία με αλοιφές.

    όσο για τις πάνες, είχα δοκιμάσει μια άλλη μα΄ρκα (που τιτλοφορόυντα ως ελληνική ,αλλά εν τέλει δεν ίσχυε αυτό, απ΄οσο διάβασα από αλλλους γονείς που το έψαξαν) και δυστυχώς είχαμε ερεθισμούς... και στις πάνες, μόνο μια μάρκα μας κάνει.

    κάτι άλλο: Έψαξες, Τριανταφυλλένια μου, την χώρα παραγωγής αυτών των προϊόντων; την αναφέρουν;

    ευχαριστούμε πολύ για την ανάρτηση και για τον κόπο σου!
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ είστε ευαισθητούλια εσείς!! Εμάς όντως μας ταίριαξαν αυτές οι πάνες, δεν είχα παρατράγουδα και μάλιστα δε νοτίζουν κιόλας, αυτό ξέχασα να το αναφέρω. Τώρα τα απορρυπαντικά που λες, είναι λίγο θέμα με τα παιδιά, όταν υπάρχουν ευαισθησίες. Αυτά που δοκίμασα εγώ δεν ήταν παιδικά, δηλαδή δεν ήταν εξειδικευμένα. Τα χρησιμοποίησα μόνο στα δικά μας ρούχα.

      Όσο για τη χώρα προέλευσης που λες, είναι κρίμα να κοροϊδεύουν τους καταναλωτές. Δηλαδή αν μια μάρκα δεν είναι ελληνική, δεν πρέπει να το πεις; Ναι, προτιμάμε τα ελληνικά προϊόντα, αλλά πλέον τα πάντα κατασκευάζονται παντού. Εξάλλου, κάποιες μάρκες τιτλοφορούνται ως ελληνικές αλλά αν διαβάσεις πίσω, μπορεί να παρασκευάζονται αλλού και να συσκευάζονται στην Ελλάδα ή τέλος πάντων το θέμα με το τι είναι ελληνικό έχει πολλά παραθυράκια. Τα προϊόντα που δοκίμασα στο ποστ, γράφουν ότι παρασκευάζονται στην Ε.Ε. Δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες.

      Σ' ευχαριστώ που περνάς από το blogoσπιτάκι μου! Κάθε φορά που μου αφήνεις σχόλιο χαίρομαι πολύ! Σε φιλώ!!

      Διαγραφή
    2. Τα προϊόντα είναι από Βουλγαρία τα ξέρω γιατί εγω τα αγοράζω από κει κ μάλιστα σε ακόμη πιο χαμηλές τιμες

      Διαγραφή
  2. Δοκιμάστε και τα teo Bebe και τα μωρόμαντηλα τους !!! Απίστευτα αρώματα και τα μωρόμαντηλα καταπληκτικά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για την πρόταση! Ναι, γιατί όχι, θα τα δοκιμάσω κι αυτά!!

      Διαγραφή
  3. Συμφωνώ!! Τα Teo bebe κ τα μωρομαντηλα pufies με έλαιο ελιάς είναι τέλεια!! Εγώ πρόσφατα έκανα μια παραγγελία από e-yup και εμεινα πολύ ευχαριστημένη και με τις πάνες.. Επίσης μου έστειλαν κ δωράκι για μένα κάτι που δεν περιμενα..δύο δωράκια για την ακρίβεια, ένα γαλάκτωμα σώματος και ένα σαπουνακι και είναι καταπληκτικά! Όπως ανεφερες και εσυ μυρίζουν υπέροχα όπως όλα τα προϊόντα τους! Εμενα να με ενδιέφερε κάποιο απορρυπαντικό σε σκόνη..έχεις δοκιμάσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχά! Θέλω κι εγώ δωράκι!!! Σε σκόνη δεν έχω δοκιμάσει, με βολεύουν τα υγρά καλύτερα!! Εντάξει, με πείσατε!! Θα δοκιμάσω και τα υπόλοιπα μωρουδιακά προϊόντα!!

      Διαγραφή
  4. Η κόρη μου έχει πολύ ευαίσθητο δέρμα...Από πάνες χρησιμοποιούσα μόνο pampers και αφρόλουτρα της frezyderm...Κάποια στιγμή είπα να κάνω μία τελευταία δοκιμή να τις τα αλλάξω....και παρήγγειλα puffies!ήταν η καλύτερη επιλογή!!! Το teo bebe δε που είναι αφρόλουτρο και σαμπουάν το χρησιμοποιούμε ακόμα και τώρα που είναι 3! Και τα μωρομάντηλα puffies απίστευτα και πολύ οικονομικά!
    Φαντάσου ότι προ ημερών αγόρασα πάνες για το 2ο μωράκι μας που θα γεννηθεί πρώτα ο Θεός τον Απρίλιο...τέτοια εμπιστοσύνη!!!
    Αααα και κάθε φορά μου κάνουν κ δωράκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχα και δεύτερη με δωράκι!!! Λοιπόν θα πάρω κι εγώ αφρόλουτρο γιατί χρησιμοποιούμε ακόμη Fissan και η αλήθεια είναι ότι θέλω μια αλλαγή ειδικά για τη μεγάλη μου... τόσο από θέμα αρώματος όσο και από θέμα σαπουνάδας! Το Fissan δεν ξεπλένεται εύκολα βρε παιδί μου!!

      Όσο για το μωράκι... δεν το είχα πάρει είδηση!! Με το καλό Ελενάκι μου!!! Θα έχεις να μας λες ιστορίες πάλι!!

      Διαγραφή
  5. Παιρνω τις πανες κ ειναι εξαιρετικες οπως επισης κ τα μωρομαντηλα..εξαιρετικο αρωμα!!!δοκιμαστε κ τα απορρυπαντικα teo bebe κ μαλακτικο οπως κ τα αντιστοιχα βρεφικα σαπουνια..ειναι ολα υπεροχα!!!σου στελνουν κ δωρακια παντα μαζι με τη παραγγελια σου..ερχονται μεσα σε δυο εργασιμες ημερες κ ειναι αψογοι οσον αφορα την εξυπηρετηση πελατων..μαλιστα αφου φτασει η παραγγελια σου στελνουν με μειλ μια φορμα για να τους βαθμολογησεις...ααα κ οσον αφορα τις πανες μπορειτε να γραφετε αν προκειται για αγορι η κοριτσι ετσι ωστε να ειναι αναλογα κ τα σχεδια που θα ρθουν σπιτι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό για το φύλο δεν το ήξερα! Ευχαριστούμε για τις χρήσιμες πληροφορίες!!

      Διαγραφή
  6. Πάνω που σκεφτομουν να καμω ψωνια απο ηλεκτρονικό supermarket έρχεται η ανάρτηση σου!!!! Λες λοιπόν να δοκιμασω μια κ καλη τα pumpers αυτά; ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ, εσύ είσαι στην κατάλληλη φάση!! Μπορείς να τα δοκιμάσεις και να δεις αν θα σε βολέψουν!! Πάρε μικρό πακέτο για αρχή και βλέπεις!! Με το καλό!!

      Διαγραφή
  7. Τα ΤΕΟ ΒΕΒΕ ειναι βουλγαρικα.Ολα αυτα τα προιοντα ειναι ειδι χρονια στην Βουλγαρια.Για τις πανες δεν ειμαι συγουρη που παρασκευαζονται αλλα για τα αλλα ναι.Ειναι οντος πολυ καλα.Με αυτα μεγαλοσα τα παιδια μου :)Ελπιζω να σας ημουν χρισημη.Ηλιαννα απο Βουλγαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες!!

      Διαγραφή
    2. prin 16 xrona ke ego megalosa to pedi mou me teo bebe tora exo mia kori 20 minon ke kate fora otan pao bulgaria perno

      Διαγραφή
  8. Γειά σας κορίτσια. Οι πάνες παρασκευάζονται στη Βουλγαρία! Η μεγάλη μου κόρη-5 ετων σήμερα-μεγάλωσε με Pufies,τις οποίες αγόραζα απο τη Βουλγαρία. Ακόμα και με τις Pampers είχαμε προβληματάκια. Με τις Pufies- κανένα. Τις ίδιες πάνες-πλέον μεσω ιντερνετ, αγοράζω και για τη μικρή μου που είναι 5 μηνών. Κοινώς, γνωρίζω όλα τα προϊόντα της E-yup και εκτός απο το μαλακτικό Semana, του οποίου το υπέροχο άρωμα διαρκεί μέχρι να στεγνώσον τα ρουχα, όλα τα άλλα είναι πραγματικά πολυ καλα και σε συμφέρουσες τιμές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τριανταφυλλένια μου, την έχω κι εγώ στα υπόψη την συγκεκριμένη μάρκα αυτές τις ημέρες. Βλέπεις τώρα που περιμένουμε (τώρα που λέει ο λόγος. τον μάιο γεννάω!) το δεύτερο μέλος είναι ευκαιρία λες να πειραματιστώ;;;
    Ερώτηση αν γνωρίζεις.. Το οικολογικό είναι κατάλληλο για τα μωρουδιακά που πλένουμε ξεχωριστά τον πρώτο καιρό; ή τέλοσπάντων έχουν βρεφικό;;;
    Παω να χαζέψω κι εγώ στην σελίδα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Μάρθα μου και με το καλό το μωράκι σας!! Το My Forest δεν είναι ειδικό για βρέφη και δεν θα το συνιστούσα για τέτοια χρήση. Αν θες να δοκιμάσεις από το e-yup, μπορείς να πάρεις τα Teo Bebe, που είναι εξειδικευμένα προϊόντα! Εγώ δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά θα ήθελα να μας πεις μια γνώμη αν τελικά πειραματιστείς!!

      Διαγραφή
  10. Δεν τα εχω δοκιμασει, και βασικα δεν θελω . Προτειμω να ψωνιζω απο Ελληνικα Σουπερ μαρκετ και φροντιζω να ψωνιζω ποσοτητες οταν εχει κατι σε προσφορα. Προχτες ειχε τις πανες 40 % και μου εβγαιναν 9 ευρω η μεγαλη συσκευασια και αγορασα 6 μεγαλες συσκευασιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πολύ καλά κάνεις Γιώτα μου, εφόσον σε βολεύουν και τα βρίσκεις και οικονομικά!!

      Διαγραφή

Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε επίσης:

Blog Widget by LinkWithin
Blogging tips