Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Η DIY βάπτιση του μικρού μου με θέμα τη φάρμα: η διακόσμηση!



Η διακόσμηση που περιέβαλε τη βάπτιση του μικρού μου σαμψωνάκου, είχε ως βασικά στοιχεία τη λινάτσα σε συνδυασμό με το κόκκινο χρώμα. Σε γενικές γραμμές ήταν λιτή και φυσικά 100% χειροποίητη!


Έξω από το ναό τοποθέτησα βασιλικά, από τρία σε κάθε πλευρά. Παρόλο που ήταν τέλος εποχής, κατάφερα να βρω φουντωτά βασιλικά με 2,50€ το ένα. Τα έντυσα με την κουνιάδα μου με λινάτσα, την οποία στερεώσαμε με κόκκινη, φαρδιά, σατέν κορδέλα. 





Τα βασιλικά τα ακουμπίσαμε πάνω σε λινάτσα χονρτή (5 μέτρα από την κάθε πλευρά), την οποία "τσαλακώσαμε" ώστε να βγει αυτό το καλαίσθητο αποτέλεσμα.




Στις κουπαστές αριστερά και δεξιά έδεσα μπαλόνια σε άσπρο και κόκκινο χρώμα.








Μπαλόνια έδεσα και στα πλαϊνά κάγκελα!!




Το τραπέζι των ευχών
Λιτό ήταν και το τραπέζι των ευχών, το οποίο τοποθέτησα στο μαγαζί που θα γινόταν το τραπέζι. Έστρωσα το άσπρο τραπεζομάντηλο που είχα χρησιμοποιήσει και στο τραπέζι των ευχών της πεταλουδίτσας μου και από πάνω έριξα ένα κομμάτι λινάτσα. 




Στο τραπέζι τοποθέτησα:
  • Πλαστικά ζωάκια της φάρμας
  • Ψάθινο καπέλο
  • Γυάλα με μπίλιες σιλικόνης και παπάκια
  • Κόκκινο τσίγκινο κουβαδάκι γεμισμένο με ζελεδάκια φράουλα, κεράσι και γλειφιτζούρια-μαγκουρίτσες (όλα άσπρο-κόκκινο)
  • Γυάλα με άσπρα μαρσμάλλοους και γλειφιτζούρια κοκκοράκια
  • Τετράδιο Μίκυ Μάους για τις ευχές
  • Βαζάκι γυάλινο για μαρμελάδα όπου έβαλα τα μαρκαδοράκια
















Στον υπόλοιπο χώρο του μαγαζιού βάλαμε μερικά μπαλόνια και πάνω στα τραπέζια μερικά βασιλικά! Χαριτωμένες πινελιές!!




Αν χάσατε τα προηγούμενα, διαβάστε εδώ πώς έφτιαξα τα καλέσματα και τις μπομπονιέρες!

Πώς σας φάνηκε η DIY διακόσμηση;



Διαβάστε επίσης...




11 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα Τριανταφυλέννια, ο βασιλικός ταίριαξε απίστευτα στο χώρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο για την προσπάθεια, αλλά δε νομίζω πως με δυο μπαλόνια και 3 βασιλικούς χαρακτηρίζεται το αποτέλεσμα ως DIY διακόσμηση βάπτισης και μάλιστα με θέμα την Φάρμα που είναι ένα αρκετά δύσκολο θέμα σε ότι αφορά τη διακόσμηση... Δε θέλω να σε απογοητεύσω, ο καθένας φυσικά και κάνει ότι θέλει και όπως μπορεί, όμως είναι παραπληροφόρηση να χαρακτηρίζεται έτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. DIY σημαίνει κάντο μόνος σου.Τη διακόσμηση δεν την έδωσα σε επαγγελματία, την έκανα μόνη μου! Σύμφωνα με αυτό που εγώ θεωρώ ως DIY, είμαι μέσα! Η κάθε άποψη σεβαστή. Σίγουρα εσύ ως επαγγελματίας θα έβαζες πολλά περισσότερα αλλά σίγουρα όχι οικονομικότερα.

      Διαγραφή
    2. Μα DIY σημαίνει κάντο μόνος σου!!!!Τι παραπληροφόρηση να υπάρχει σε κάτι που ο καθένας φτιάχνει με βάση το γούστο του και τις προτιμήσεις του????Όλα πολύ ωραία και κυρίως φτιαγμένα με αγάπη για το μπεμπάκι!!!!!!!!!!Να σας ζήσει και να είναι πάντα ευλογημένος και χαρούμενος!!!!

      Διαγραφή
  3. Πολύ όμορφα όλα Ευτέρπη! Μου άρεσε πολύ το θέμα αυτό για βάφτιση. Να σου ζήσει ο μικρούλης, πάντα χαμογελαστός και ευτυχισμένος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λατρεύω την φάρμα που φτιάξατε! Για εμένα που έφτιαξα την διακόσμηση και στις 2 βαφτίσεις μας, το πιο σημαντικό από όλα είναι η προσωπική πινελιά και η χαρά που παίρνει κανείς από την φροντίδα που εναποθέτει σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός στη ζωή του ως γονιός. Απεχθάνομαι τα ετοιματζίδικα που βλέπω copy paste σε όλες τις εκδηλώσεις!
    Μπράβο κορίτσι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εσύ DIYer; Αχά, μαζευτήκαμε πολλές!!! Πραγματικά, δεν θα άλλαζα τη δουλειά που έκανα με τον καλύτερο επαγγελματία!! Πάντα χαρές λοιπόν!!!

      Διαγραφή
  5. Το είχα πει και στις μπομπονιέρες αλλά πολύ όμορφο το θέμα! Απλός και ουσιαστικός στολισμός :) Να σας ζήσει ο νεοφώτιστος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε επίσης:

Blog Widget by LinkWithin
Blogging tips