Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Το πρώτο μου μουσικό bloggo-βραβειάκι!


     Τι ωραία! Ευτυχώς, έκανα μπάνιο χθες, έβγαλα και τα φρύδια μου, βρήκα και φόρεμα (αυτό της βάπτισης, ποιος θα με δει;) και να'μαι κι εγώ στα Μουσικά Bloggo-βραβεία! Και να! Πήρα κι εγώ ένα! Ή μάλλον δύο, αλλά στην ίδια κατηγορία! Η Ευαγγελία που αγαπώ πολύ, από το blog For Happy Moments και η Άντζι, την οποία εκτιμώ ιδιαίτερα, από το blog Happy Mum Angie, μου παρέδωσαν τη σκυτάλη του Μουσικού Bloggo-βραβείου! Σας ευχαριστώ πολύ που με σκεφτήκατε και που μου δώσατε την ευκαιρία να μοιραστώ και να ξαναχιλιοτραγουδήσω τα τραγούδια που αγαπώ!


Οι κανόνες του βραβείου είναι οι εξής:

1. Επιλέγεις 5 αγαπημένα σου τραγούδια.
2. Δίνεις το βραβείο σε 10 διαφορετικά blogs.


Εύκολο, το 'χω νομίζω! Πάμε πρώτα να σας πω τα τραγούδια της καρδιάς μου!


Νο 1, το αγαπημένο μου τραγούδι κάθε κρύας νύχτας, κάθε Χριστουγέννων και κάθε γλυκιάς στιγμής που πεισματικά δεν θέλω να χαθεί! After all, baby it's cold outside!



No 2, ένα τραγούδι που δεν χορταίνω να το ακούω, που εκφράζει απόλυτα τα όσα νιώθω για τον άντρα μου, τα όσα άφησα για να τον ακολουθήσω και την ευτυχία που νιώθω για την επιλογή μου αυτή!




Νο 3, δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στον δεύτερο μεγάλο έρωτα της ζωής μου, αν και παλαιότερο από τον άντρα μου: το Σάκη Ρουβά! Ναι, είμαι ρουβίτσα και το εννοώ! Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, είμαι μονίμως ερωτευμένη με το Σάκη! Ακόμη και σήμερα που είμαι ένα βήμα πριν τα 30, δεν υπάρχει περίπτωση να τον δω, να τον ακούσω και να μην παρατήσω ό,τι κάνω για να δώσω την προσοχή μου εκεί! Αυτό το τραγούδι και ειδικά αυτό το βίντεο, κλείνει μέσα του όλο το δέος και όλα τα έντονα συναισθήματα που κουβαλάω από αρχαιοτάτων χρόνων για αυτόν τον καλλιτέχνη! Σάκηηη!!!!




Νο 4, εκτός από το Σάκη, αγαπώ πολύ και τα κινούμενα σχέδια! Το τραγούδι αυτό από την ταινία Ραπουνζέλ είναι το αγαπημένο μου από όλα τα τραγούδια κινουμένων σχεδίων! Υπέροχο!




Νο 5, μην με παρεξηγήσετε, δεν είναι για τον Σάκη (βέβαια δεν επιλέχθηκε και τυχαία!), είναι για το γάμο μου! Το συγκεκριμένο τραγούδι έπαιζε την ώρα που κάναμε είσοδο στο μαγαζί! Τα συναισθήματα ήταν πολύ έντονα εκείνες τις στιγμές, όπως και η ενέργεια του τραγουδιού, η οποία κορυφώνεται στο ρεφρέν! Ακριβώς εκεί που μπήκαμε! Καπνός στην είσοδο, τα φωτορυθμικά να παίζουν, η μουσική στο τέρμα, κι εμείς να κάνουμε ντου μέσα από την ομίχλη! Όνειρο!!! Αχ, αξέχαστες στιγμές!



Τέρμα η ονειροπόληση, το βραβειάκι πρέπει να περάσει σε άλλα χέρια, να μας πουν κι άλλοι bloggres για τις μουσικές τους αγάπες! And the award goes...:


1. Στη Μάχη από το Momma's Daily Life
2. Στo blog i-messy
3. Στις Κάθυ & Κάλυ από το Ανθομέλι
4. Στo blog Έξυπνες Συμβουλές
5. Στις Ευγενία και Ευαγγελία από το Κορίτσια Για Σπίτι
6. Στην Crystal από το Money Saving Mom
7. Στη Μαρία από το ParentsLandGr
8. Στην Georgina από το Τουρtorial
9. Στην Αθηνά από τη Σοφή Κουκουβάγια
10. Στη Λαμπρούκα από το Λαμπρούκα


Ανυπομονώ να διαβάσω τους δικούς σας ευχαριστήριους λόγους και να ακούσω τα τραγούδια που θα επιλέξετε!

6 σχόλια:

  1. Ευχαριστω πολυ για το βραβειακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστούμε πολύ πολύ για το βραβειάκι! Πρωτότυπη επιλογή τραγουδιών ομολογώ! καλή μας ακρόαση!!!! κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νασαι καλά Κάλη μου! Το blog σας είναι υπέροχο! Καλά από τραγούδια... ό,τι κουφό θες, εγώ το ακούω! Περιμένω και τη δική σας ανάρτηση! Φιλιά!

      Διαγραφή
  3. Κι εγώ κάπως έτσι είμαι,ακούω πολλά και διάφορα ανάλογα την ώρα και την στιγμή!!Ευχαριστώ πολύ για το βραβείο,χάρηκα πολύ που με σκέφτηκες μικρή και τριανταφυλλένια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα δεν είμαι η μοναδική στο είδος λοιπόν!!!
      Η χαρά είναι δική μου να διαβάζω αναρτήσεις σου!!

      Διαγραφή

Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε επίσης:

Blog Widget by LinkWithin
Blogging tips